Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון.... לאחר שפעם שניה גם הייתי סתום (רק מסאז וזהו..) , החלטתי שפעם שלישית גלידה. תודה לכל חברי הפורום שגרמו לי לקחת החלטה נכונה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ומצלמה ראויה,אפשר להכין וואחד "בוק" שידהים אפילו צלמים בינלאומיים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לכל מי שלא הבין , בוצע . גלידה זה מטאפורה. בכל מקרה זוהתה פגיעה במטרה. תכלס ? התאכזבתי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא מעט פעמים גיליתי שבהתחלה פחות מוצלח מההמשך, אם קיים. זה נכון בעיקר לנשים שמצאתי מעניינות גם ברמה האנושית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לכל מי שלא הבין, בוצע . גלידה זה מטאפורה. בכל מקרה זוהתה פגיעה במטרה.

היית צריך להגיד "הנשר נחת". :-)

אני מבין שמיצית מהר ויצאת קצת מאוכזב, לא נורא. זה רק אומר שהתקרבת בעוד צעד אל הדבר האמיתי.

פורסם

[Q UOTE=lesles;4418020]בול עץ אהה?

אני או היא ?

פורסם

בעוד שהמונח wood משמש אצל הגויים דוברי הלע"ז לציין את מצבו של האבר, אצלנו בפורום מקובלים יותר הקינוחים "פין נירוסטה" ו"27 אינצ'ים".

שא ברכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סתם מתוך עניין,

הייתם יוצאים עם מישהי חמודה אבל עם שם מזעזע ?

(ברור שמתישהו זה בקלות יכול להפוך למאמי/קוקי/שם-חיבה-שקר-כלשהו)

• תוכן חדש...