Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי סיאט אביזיה שנת 2005 אוט 5 דלתות 75 כ"ס 97K ק"מ.

ביום הראשון שנעסתי בו לנסיעה בין עורנית האוטו נעצר ללא סיבה, המנוע נכבה (כאילו הוציעו את המפתח) והתגלגתי לשוליים.

לא צלחתי להתניע ישרות ונאלצתי להמתין כמה דקות עד שהאוטו התניע מחדש.

חשבתי שהבעיה היא בעיה חשלית פניתי למוסך חשמל, שם לא מצאו בעיה ע"י בדיקת מחשב טענו כי הבעיה היא בחיישן הצתה והחליפו אותו.

לאחר מכן גם החלפתי מצבר חדש וטיימינג. (ללא קשר לבעיה)

המשכתי לסוע ברכב אך לאחר שבוע הבעיה חזרה על עצמה, רכב נעצר ללא סיבה.

כרגע אני כבר נוסע כמה ימים והבעיה לא משתחזרת... העצירה הפתאומית לדעתי מסוכנת וברצוני לטפל בבעיה.

באחד המוסכים המליצו להחליף פילטר דלק, האם זה הפתרון?

משהו נתקל בבעיה דומה ויכול להמליץ איך לטפל בה?

תודה,

פורסם

תופרים אותך במוסך, תחליף מוסך.

מוסך שממליצים עליו למכוניות VAG זה מוסך רון. אני אישית לא טיפלתי שם (KIA) אבל אני שומע בעיקר שבחים עליו.

פורסם (נערך)

מנסיון עם כמה רכבים של הקונצרן עם המנוע המדובר, ככל הנראה היא בעיה שהמצערת התמלאה בפיח. בזמנו הרכיבו לנו ברכב מפריד שמן כדי למנוע את התופעה הזו, אבל זה לא עזר

כל כמה אלפי ק"מ צריך לנקות מצערת (ולמען הסר ספק הרכבים טופלו לפי הספר בדיוק).

לדעתי תתחיל מהפתרון הזול של ניקוי מצערת. אם זה לא יעזור כמובן יש את רון ואני אישית ממליץ על מוסך ברע"מ בבאר שבע אם אתה מהאזור. מקצועיים ואמינים, המשפחה שלי לקוחות שלהם כבר מעל 10 שנים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מנסיון שלי עם איביזה 01 שהיתה לאחי, גפ אצלו הרכב היה נכבה ללא סימנים מקדימים. הנושא נפתר לאלתר לאחר ניקוי מצערת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...