Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

יש לי אוודי 2006 מנוע 2000 , גיר DSG עם 6 הילוכים - מצמד אחד.

לאחרונה קורה לא מעט שכאשר אני בהילוך 2 ובנסיעה איטית הרכב מנסה לעביר להילוך 3 ואז הטורים קופצים והמנוע נכבה, לפעמים המנוע לא נכבה אם אני מהר עוזב את הגז לגמרי והוא נשאר על הילוך שני.

זה קורה כאשר אני לא נותן הרבה גז, ז"א הרכב מאיץ לאט.

מה יכולה להיות הבעיה? האם תקלה של הגיר (והאם הלך הגיר?) או בעיה בקלאץ או שאולי ביכלל במחשב רכב?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי swat-team1
פורסם

מהיכן אתה בארץ ? אם מהמרכז פנה למוסך רון בהקדם לאבחון מקיף. לא בטוח שהבעיה בכלל בגיר.

אבל גם אם כן,היו תקלות בגירים הללו שרובן נפתר ע"י שיפוץ בלוק שסתומים בגיר בעלות של 4500-5,500 .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מהיכן אתה בארץ ? אם מהמרכז פנה למוסך רון בהקדם לאבחון מקיף. לא בטוח שהבעיה בכלל בגיר.

אבל גם אם כן,היו תקלות בגירים הללו שרובן נפתר ע"י שיפוץ בלוק שסתומים בגיר בעלות של 4500-5,500 .

כן מהמרכז, ולא מכיר את המוסך הזה, אפשר פרטים? והאם הבדיקה עולה כסף? כי חשבתי אולי ללכת למוסך המורשה/מרכזי.

פורסם

בשום פנים ואופן אל תלך למוסך מורשה, אלא אם אתה רוצה להשאיר שם את התחתונים.

"מוסך רון" נמצא בתל אביב והוא מומחה ברכבי קונצרן פולקסווגן (אודי, סיאט, סקודה), אמין מאוד, וזכה להרבה מילים חמות כאן בפורום.

מניסיון אישי שלי איתו, רון בחור מקסים, ישר, יודע לאבחן את התקלות בלי ללכת סחור סחור ובמחיר הוגן.

בנוסף, גיר DSG בעל 6 מהירויות ועם מצמד אחד?

לא נראה לי שיש חיה כזאת, שכן גיר DSG הוא דו-מצמדי (D=Dual)

ייתכן והגיר שלך הוא אוטו' פלנטרי רגיל.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

הנה שרשור דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?433013-מידע-לגבי-תקלה-בגיר-AUDI-A3-2006-2000FSI/page2

כנראה,מכיוון שמדובר על אותו רכב ודגם שלא מדובר בDSG ,אלא בגיר אוטומטי פלנטרי בעל 6 הילוכים ובתשובתי הקודמת הזכרתי את הבעיה.

רון הציע שם הצעת מחיר יחסית לא זולה אבל תוכל להתייעץ איתו ו/או לגשת גם לחבר פורום נוסף- ספי מ"גירים אוטומטיים צומת סגולה".

תשווה בין הצעות המחיר ותחליט מה מתאים לך.

כמובן,שהפנייה לספי עדיפה אם הבעיה היא בגיר ולא ולא בשום דבר אחר כי זו התמחותו העיקרית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

האם המנוע שלך הוא TFSI או 2.0 ליטר אטמוספרי?

במידה וזה אטמוספרי אז התיבה שלך היא 09G אטומטית רגילה ולא DSG.

בכל אופן אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך לבדיקה מקצועית ללא תשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה ענקית למוסך רון שמצאו את התקלה מהר, היה אמין וישר אמר כי הבעיה היא לא מהגיר. לאחר בדיקות התברר שהלך חיישן קראנק - עשה טיפול והחליף 2 צינורות גומי שלא היו מקוריות וישנות.

תודה רבה על השירות :) בטוח שעוד אחזור (ומקווה שרק לטיפול תקופתי חחח).

האם המנוע שלך הוא TFSI או 2.0 ליטר אטמוספרי?

במידה וזה אטמוספרי אז התיבה שלך היא 09G אטומטית רגילה ולא DSG.

בכל אופן אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך לבדיקה מקצועית ללא תשלום.

• תוכן חדש...