Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב

kosta_rabula
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי בדואר לשלם רישיון רכב ורשום תוקף עד 15/5/15 זה אומר שאני יכול לעשות את הטסט רק שנה הבאה ולא השנה כי בדר״כ שנה שעברה עשיתי טסט החודש חמישי וקיבלתי מדבקה של 2014 אם אני יגש עכשיו אני יקבל של 2015

אני שואל אם אני יכול ללכת רק שנה הבאה בחודש חמישי ולקבל כביכול מדבקה של 2016 כי על הרישיון רכב שאני צריך לשלם בדואר תוקף עד 15/5/2015

פורסם

בדוק את רשיון הרכב הישן - אני מניח שתוקפו הוא עד 15/5/2014(אולי פספסתי ביום).

עכשיו קיבלת את הרשיון החדש. אתה משלם אותו - וניגש לטסט. תוקפו יהיה עד ה-15/5/2015.

אם לא הבנת, אתה אמור לבצע מבחן רישוי (טסט) לרכבך עד לתאריך 15/5/2014.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל, אם היית כותב עם סימני פיסוק, אולי היה אפשר להבין מה אתה רוצה

הרישיון הנוכחי שלך תקף עד ה15/5/2014, ב12 בלילה (עוד שלושה ימים).

בשלושת הימים האלה עליך לגשת למכון רישוי עם הרישיון החדש שקיבלת בדואר, ואחרי שרכבך יעבור טסט, הרישיון החדש יהיה תקף לעוד שנה, ז"א עד 15/5/2015

מציע שתתייעץ עם אביך לגבי הרישיון בכל זאת, כדי לא לעשות טעויות

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...