Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יתרונות גלגלי מגנזיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תעשה ALT&F4

השרשור לא בשבילך.

חבל לבזבז בייטים על השרת עם התגובה שלי.

כן חמוד? ואתה קורא לגרר כשאתה צריך להחליף גלגל?

אולי אתה בכלל גורר למוסך שאתה צריך למלא מים בווישרים?

ביקור בפורום הטכני הוא מעבר לפתרון בעיות הוא לרכוש ידע על עולם הרכב והבעיות הכלולות בו.

תגובה ילדותית ונסיון רע להתנגח.

אם אתה אומר את השטויות האלה כנראה שאתה לא מבין את המשמעות של שיוט בסל"ד גבוה.

ברור שאם זה היה חינם הייתי מחליף לגאנט קל, למי אכפת אם הוא יהרס אני אחליף אותו בחינם.

יש לך עוד פנינים?

העולם עקום ואתה תמיד צודק לא?

הייתי מגיב לגופו של עניין, אבל אינני חפץ לשתף פעולה עם אדם יהיר היורד לרמה נמוכה כמוך. וכפי שאמרה MURZILKA (שאם תציץ בשרשורים אחרים תיווכח כי תגובותיה ענייניות) חמוד תקרא לכלב שלך ואת שמות הגנאי תשאיר לחבריך.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם הייתי מבקרת

בפורום הטכני היית יודעת רבע כוס חומץ למיכל שלם פותרת בעיות אבנית.

אם אתה היית מבקר בפורום דיטיילינג היית יודע שחומץ עלול לפגוע בהגנה שיש על צבע הרכב. אבל עזוב, אני לא מצפה שתבין כי זה לא מעניין אותך.

זה מגוחך בשל העלות של הגאנט!!!!

לא חושב שזה עדיף אבל למי אכפת איזה גאנט יש לי כל עוד אני לא משלם עליו?!

הלוגיקה שלך פשוט כושלת.

לא לא, הלוגיקה שלי בסדר גמור, אתה הסתבכת כל כך עמוק בשטויות שכתבת כאן ביומיים האחרונים שזה כבר מבלבל אפילו אותך.

אתה פתחת את השרשור עם שאלה כביכול תמימה, כשראית שלא כולם בעלי דעה זהה לשלך הרגשת צורך להתנגח באנשים שחושבים אחרת, לטעון שמישהו צריך לפצות על משהו בחיים ושגלגלים קלים בדיוק כמו מדבקות כרום ופסי אורך מגוכחים על הרכב.

כאשר "הציעו" את הגלגלים בחינם אמרת שתחליף בשמחה כי זה חינם!

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא אדביק\אתקין על הרכב שלי דברים שמגוחכים בעיניי רק כי הם בחינם.

אם מה שמגוחך בעינייך זה עצם המחיר, אז תעשה טובה ותוציא את העיניים שלך מכיסים של אנשים. כל אחד עובד בשביל הכסף שלו ויבזבז אותו על מה שהוא רוצה. אם זה על טלוויזיה חדשה, סיבוב שופינג בקניון, טיול לחו"ל או גלגלים קלים לרכב.

אז מה השרשור הבא? "יתרונות מערכת אודיו חדשה לרכב" או "יתרונות החלפת תוכנת ניהול מנוע" ?

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פות"ש.

כל איש ודרישותיו מהרכב, לך מספיקה קופסת פח מכוערת ולא בטיחותית בעליל.

אני לדוגמא, לעולם לא אכניס את עצמי או את היקרים לי, למלכודת המוות בה אתה נוהג (מעדיף ללכת ברגל/אוטובוס).

וכן, החיצוניות של הרכב מאוד חשובה לי, ו 2 הרכבים מלוקקים ונועלים גלגלי מגנזיום מקוריים.

אני מניח, שכל מי שדואג לאסטתיקה של הרכב, דואג על אחת כמה וכמה לתקינותו.

פורסם (נערך)

עזבו, למה אתם מוציאים אנרגיות, לא חבל על הזמן?

חיכינו שיענה שחינם הוא היה מרכיב והפלא ופלא הוא אכן ירכיב חינם, גם אם ישברו ירוץ וירכיב שוב!

חשבתי לפחות שהוא פרקטי אבל שוטף עם נוזל רצפות, שם חומץ בוישרים, לא אתפלא אם גם שם שמן קנולה במנוע.

זה השלב שצריך להבין מי עומד מולכם ולהרים ידיים.

תעשה מה שאתה רוצה, אתה יודע הכי טוב! :wink:

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תעשה ALT&F4

השרשור לא בשבילך.

...

יש לך עוד פנינים?

צודק, עדיף לעוף מפה כמה שיותר מהר. רק ברשותך, אציב פה אזהרה לשאר המגיבים:

file.php?2,file=76100,filename=niggas_posting_in_a_troll_thread.jpg

פרשתי בשיא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהוא הרגיש בעוינות בתגובות של חלקכם ובגלל זה הוא תקף חזרה :lol:

הבחור בסך הכל משקיע את הכסף בדברים שלדעתו יותר מועילים לאוטו. זה לא שהוא שולל את כל הדברים האחרים, הוא מנסה להבין מה הקטע.

חוץ מזה,גם הקופסה המכוערת הזאת יכולה להרחיב לך את החיוך בכל פעם מחדש עם הסט הנכון:wink:

Hyundai-Atoz-Agung-01.jpgHyundai-Atoz-Agung-03.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צר לי, אבל אין לפותח השרשור, אלא להלין על עצמו. הוא לא ניסה להבין שום קטע והעוינות הגיע בעקבות פסילתו של כל דעה אשר אינה זהה לשלו. העוינות האמיתית הגיע כאשר בחר לזלזל במופגן, כמעט בכל אחד מהמגיבים. עיון בשרשורים נוספים בהם השתתף מציירים את אותה תמונה, גם אם באופן קיצוני פחות.

בשרשור הזה, בפעם הראשונה, משך 7 שנים שאני חבר בפורום הזה, שקלתי להשתמש באייקון המשולש עם סימן הקריאה שבתחתית כל פוסט.

בקיצור, הביא זאת על עצמו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לי נראה שכל השרשור הזה הוא סוג של הסבר 'למה אני נוסע ברכב מכוער עם ג'נטים ברזל'

אוקיי, יתכן ויש מצבים בחיים שפונקציונליות+חיסכון הם הערך החשוב ביותר. מסכימים. אבל לא מובנת לי גישת פות"ש שחברים מנסים להסביר לו שיש גם רצונות וצרכים אחרים וזה בסדר שכל אחד יעשה כהבנתו -ואז מגיע סוג של זלזול במי שכן משקיע במראה של רכבו.

ובלי קשר לרכב (הוזכרו בשרשור מותגים שונים מעולם האופנה)

נדמה לי שהיה זה אריסטו שאמר : "היופי הוא מכתב ההמלצה הטוב ביותר."

אגב, מחקרים מוכיחים כי לאנשים (גברים ונשים) יפים יש סיכוי גבוה יותר להצליח בראיונות עבודה.

אי אפשר לשלול את הההשפעה של הצד הויזואלי בנו, מי יותר ומי פחות. נקודה למחשבה.

פורסם
מה עדיף גאנט מקורי או אפטר מארקט?

מאחר וסיאט, כמו יתר יצרניות הרכב, אינה מייצרת את הג'אנטים בעצמה אלה רוכשת אותם מספק משנה אתה יכול להסיק שיתכן שיצרן שמייצר ג'אנטים אפטר מרקט הוא גם היצרן של הג'אנטים המקוריים של סיאט.

חשוב לך שהג'אנט ייתן ערך מוסך כלשהו? בדוק את משקלו בהשוואה לג'אנט המקורי שיש לך.

מעבר לזה, רכישה של ג'אנט ממותג גם היא אינה ערובה לכך שהמוצר יהיה חף מתקלות, לכל יצרן יש סדרות יותר\פחות מוצלחות

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מיצטרף לשאלה של pronella " מה עדיף גאנט מקורי או אפטר מרקט ?" לאחר כל הפוסטים שקראתי פה אני שוקל לקנות 4 גלגלי מגנזיום :3

פורסם

תלוי איזה ג'אנט, יש ג'אנטים ספורטיביים בדגש על משקל נמוך והעלות בהתאם, ג'אנט מקורי יהיה כבד יותר.

אם מדובר על ג'אנט מקורי לעומת ג'אנט פשוט סיני אז עדיף מקורי.

ג'אנטים עדיף לקנות מחברה מוכרת, אבל העלויות גבוהות יותר משמעותית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם לא שמתם לב פות"ש נמצא בסרט לא טוב.

הוא מחפש היגיון נטו באחזקת רכב וחרש לגמרי לגמרי לגבי הפן הריגשי ומייתרונות האסתטיקה והיופי.

מחר יכנס לפורום פופ וינסה להסביר לבני הנוער למה ריהאנה לא ערבה לאוזן ומה יוצא להם מ 50 שקלים שהם מבזבזים על דיסק, עדיף לקנות בהם לאפה עם שווארמה, הרבה יותר שימושי!!!!!!!!!

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אני חושב שהוא הרגיש בעוינות בתגובות של חלקכם ובגלל זה הוא תקף חזרה :lol:

הבחור בסך הכל משקיע את הכסף בדברים שלדעתו יותר מועילים לאוטו. זה לא שהוא שולל את כל הדברים האחרים, הוא מנסה להבין מה הקטע.

חוץ מזה,גם הקופסה המכוערת הזאת יכולה להרחיב לך את החיוך בכל פעם מחדש עם הסט הנכון:wink:

Hyundai-Atoz-Agung-01.jpgHyundai-Atoz-Agung-03.jpg

ועל כך נאמר "נזם באף חזיר" או כאשר אין ציפור שיר, גם עורב יחשב כזמיר. (למרות שהאמרה עם העורב היא מעולם בתי הסוהר והמבין יבין :shock: ) :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...