Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יתרונות גלגלי מגנזיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן רובכם הולך לכעוס לאחר השאלה שאשאל אך אעשה זאת בכל זאת מכיוון שהשאלה הזאת מטרידה אותי ואני מעוניין בתשובות.

למה לעזעזל נעשה שימוש בגנטים מסוג מגנזיום?

אני מוצא רק חסרונות,

החל במחיר המגוחך ועד רגישותם הרבה לבורות ושיבושי כביש למינהם, חוסר היכולת לתקן אותם, גניבים מאוד, שריטות ממדרכות הם מכה שלא ברא הסטן, ועוד פעם המחיר, המחיר והמחיר.

אני טיפש או מקובע או פשוט בור שלא מבין את היתרונות גלגלי מגנזיום למעט ה"פוזה"?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים לחלוטין.

לנהג הרגיל ברכב רגיל אין שום יתרונות, רק חסרונות.

גלגל מגנזיום שוקל פחות, מה שמקטין את המשקל הבילתי מוקפץ ותורם להתהגות הרכב, וגם מאפשר קירור יעיל יותר לבלמים.

אין שום סיכוי שנהג רגיל מן השורה יוכל להרגיש או לנצל את היתרונות האלו ולכן עבור רוב האנשים זה פוזה נטו עם כל החסרונות שרשמת.

פורסם

חישוקי סגסוגת סיניים או פשוטים-נטו פוזה ואולי טיפה אוורור לבלמים, כל השאר רק חסרונות.

חישוקי סגסוגת איכותיים- משקל בלתי מוקפץ נמוך יותר, אוורור לבלמים,יופי, הרבה יותר קשיחים ולא רגישים למהמורות כמו הסיניים.

בקיצור אי אפשר להביא רכב פרמיום עם טאסות, לא נראה טוב, אז עשו חישוקי סגסוגת, ואז חיכו אותם הסיניים והרסו הכל.

חישוקי סגסוגת-מקורי/איכותי סגנון MOMO או כלום.

Miata ND2

פורסם

עוד שתי לטובת הג'אנטים - משקל קל יותר מג'אנט ברזל משמע שיפור בביצועים.

נכון שג'אנט מגנזיום נשבר בקלות יותר אבל בעצם זה שהוא נשבר הוא עוצר את האנרגיה של המכה.

ג'אנט ברזל אמנם לא ישבר אבל יתעקם ויעביר את אנרגיית המכה לצמיג עצמו.

פורסם

מהסיבה הפשוטה שפרחות ראשלציות אינן יכולות לעמוד בפיתוי של ג'אנט 19" כרום סיני על הקיה ספורטאז' של אבא.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם לדייק, מדובר על חישוקי סגסוגת אלומיניום.

למשקל כמובן יש משמעות, אבל תסכימו שמראה של חישוק סגסוגת מעוצב הרבה יותר סקסי מאשר טסה.

מבחינה פרקטית רוב היתרונות כמובן לחישוקי ברזל, אבל אוורור טוב יותר של ברקסים בנסיעה אינטנסיבית חשוב לא פחות.

לא כל חישוקי סגסורת על זבל סיני, חישוקים איכותיים שעולים הרבה כסף גם עמידים למדי.

וגם זה לא מדוייק שאי אפשר לתקן חישוקי סגסוגת: יש מקומות איפה עושים את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במילה אחת - פוזה!

זה פשוט נראה טוב יותר.

אגב, אני גם רוצה לקרוא תיגר על האופנה האחרונה שהיא נעשה עם ג'אנטים בגדלים פסיכיים! אנשים נוסעים עם גלגלי 19 אינטש' על פולו - שזה 100% פוזה.

אבל לא חושבים על סעיף אחד שנקרא נוחות נסיעה.. הכל בשביל הפוזה

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה עם האיביזות "ספורט" 1.4 הכי מצחיקים. יש להם ג'אנט בקוטר 17" וזה רק מבליט את בלמי התוף הפצפונים מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

+1 לסלואו^

על האיביזות זה מצחיק ועצוב ביחד.

וגם אם זה רק לפוזה? אני אוהב את זה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לכל מי שמרגיש מעט מבויש או נחות כי לרכבו יש רק חישוקי ברזל פשוטים עם טאסות ומן הסתם גם צמיגים בחתך גבוה - אנא הביטו ברכב של מישהו שבחרו

עבורו רכב בתצורה כזו , ובוודאי לא מטעמי חסכון.

2eef5938543d3a2fb56a12e04e958fb5.jpg6C8145132-130703-obama-limo-834p.nbcnews-ux-800-520.jpg140317-obama-limo-cadillac-.jpg

פורסם

ראשית אבקש סליחה על התחביר הנוראי ושגיאות הכתיב בהודעה הראשונה, כתבתי אותה דרך הפלאפון.

כועסים עליך כי לא עשית חיפוש בפורום לפני ששאלת שאלה בנלית שכבר נשאלה- ונענתה.

רציתי לעלות את הדיון על פני השטח בצורה עדכנית, לא מעט זמן עבר מאז השרשור האחרון.

כל דבר בחיים צריך להיות לו יתרון טכני/מעשי? למה ללבוש חולצת טומי? משקפי רייבן? בושם דיור?

אני כלכך שמח שאני לא מחזיק בפריטים שעלו בהודעה שלך, אדם פרקטי אינו זקוק להכתבת החברה לאופנה האחרונה ולא צריך אישור חברתי מאף אחד.

ובבקשה ממך אל תשווה חולצה שעולה 200 שח(משער) לסט גלגלים שעולים 1600 ש"ח אלו הבדלי מחיר דיי גבוהים.

אם לדייק, מדובר על חישוקי סגסוגת אלומיניום.

למשקל כמובן יש משמעות, אבל תסכימו שמראה של חישוק סגסוגת מעוצב הרבה יותר סקסי מאשר טסה.

מבחינה פרקטית רוב היתרונות כמובן לחישוקי ברזל, אבל אוורור טוב יותר של ברקסים בנסיעה אינטנסיבית חשוב לא פחות.

לא כל חישוקי סגסורת על זבל סיני, חישוקים איכותיים שעולים הרבה כסף גם עמידים למדי.

וגם זה לא מדוייק שאי אפשר לתקן חישוקי סגסוגת: יש מקומות איפה עושים את זה.

האם רכבים שמצוידיים בגלגלי מגנזיום יורדים כל לילה לאילת?

אם כן, אז אכן חישוקים קלים יכולים לתרום בצורה דרסטית לקירור הברקסים על מנת למנוע מצב של שריפת הברקסים.

אממ... כדי שטסה לא תעוף שמים אזיקונים נכון?

הנה התשבוה לשאלתך.

מה אם אומר לך שאפילו טסות אין לי?

ורק בגלל שצריך לאבטח טסות(מחשש לגניבה\יעופו תוך נסיעה) אז חישוקים קלים עדיפים עליהם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חישוקי סגסוגת שמעוצבים בצורת מניפה, וכשהם מסתובבים זה עוד יותר עוזר לקרר את הבלמים. זה שילוב מושלם בין עיצוב לפונקציונליות.

image1-full.jpg

אני מאד מסכים עם מה כתבת בנושא המותגים ואישורים חברתיים. אבל, פונקציונליות בלבד ללא עיצוב זה כמו תזונה דרך אינפוזיה, בלי טעם והנאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...