Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יתרונות גלגלי מגנזיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהסיבה הפשוטה שפרחות ראשלציות אינן יכולות לעמוד בפיתוי של ג'אנט 19" כרום סיני על הקיה ספורטאז' של אבא.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מקשטים ולא קונים תוספות יופי למכונת כביסה, רכב זה אותו דבר.

רכב ומכונת כביסה זה אותו דבר?!?

טוב חבר'ה, אפשר לסגור את הבסטה, האחרון שיוצא שיכבה את האור.

:shock:

פורסם

אבל בעיני מדובר בהשקעה מיותרת הן ברכב חדש והן בישן.

רכב זה לא שמלת ערב. זה כלי תחבורה שאמור להיות יעיל ושומושי. לא מקשטים ולא קונים תוספות יופי למכונת כביסה, רכב זה אותו דבר.

הדבר האחרון שציפיתי לקרוא בפורום רכב זה שלרכב צריך להתייחס כמו למכונת כביסה, או ששוב פעם טעיתי בכתובת.

רכב ומכונת כביסה זה אותו דבר?!?

טוב חבר'ה, אפשר לסגור את הבסטה, האחרון שיוצא שיכבה את האור.

:shock:

כל מילה נוספת מיותרת...

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הדבר האחרון שציפיתי לקרוא בפורום רכב זה שלרכב צריך להתייחס כמו למכונת כביסה, או ששוב פעם טעיתי בכתובת.

הייתה לי הרגשה שיהיו תגובות כאלה...

רכב זה לא בן אדם, הוא לא מרגיש ששמו לא ג'נטים או עשו ווקס.

מי שנהנה מהדברים האלו זה בעל הרכב כמובן.

מדוע קשה לחלק מכם לקבל את העובדה שיש אנשים שלא נהנים מזה?

זה שאני לא מלקק את האוטו שלי ולא קונה לו קישוטים עושה אותי פחות חובב רכב ממישהו אחר?

וכן, רכב זה קודם כל מוצר צריכה. גלגלי סגסוגת קלה לא גורמים לו להיות מוצר צריכה טוב יותר, והאפקט הויזואלי העדיף לא מעניין אותי.

מה בעיה לרשום את המשפט הזה בפורום רכב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסך הכל דעה של בנאדם, מה הבעיה? אפשר להיות חובב רכב רק מבחינת הפונקציה בדיוק כמו שאפשר להיות חובב רכב על עיצוב בלבד. כמו הדבר הזה למשל.

למי שאין כח להיכנס לקישור, זה אחד שבנה מטויוטה סליקה מכונית דראג, אבל רק חיצונית. מכאנית הרכב מקורי.

בעיניי זה מפגר לחלוטין, אבל לומר שהוא לא חובב רכב זו טעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הייתה לי הרגשה שיהיו תגובות כאלה...

רכב זה לא בן אדם, הוא לא מרגיש ששמו לא ג'נטים או עשו ווקס.

מי שנהנה מהדברים האלו זה בעל הרכב כמובן.

מדוע קשה לחלק מכם לקבל את העובדה שיש אנשים שלא נהנים מזה?

זה שאני לא מלקק את האוטו שלי ולא קונה לו קישוטים עושה אותי פחות חובב רכב ממישהו אחר?

וכן, רכב זה קודם כל מוצר צריכה. גלגלי סגסוגת קלה לא גורמים לו להיות מוצר צריכה טוב יותר, והאפקט הויזואלי העדיף לא מעניין אותי.

מה בעיה לרשום את המשפט הזה בפורום רכב?

לא, אין שום בעיה לקבל את העובדה שחובב רכב לא חייב בכלל להתרכז בפן הקוסמטי. חובב רכב זה קודם כל בראש. יכול להיות שאין לך בכלל רכב בחניה (מסיבות שונות) אבל אתה מתעניין בעולם הזה יותר מכל דבר אחר. יכול להיות לך רכב אספנות שמור ומקורי, רכב משופר שמלא במכות ושריטות או רכב שנראה כאילו יצא אתמול מאולם תצוגה.

רק שלי אישית נראה שהשרשור הזה הגיע לעמוד הרביעי שלו כי יש אנשים שלא מוכנים לקבל את זה שיש כאלה שאוהבים גם את הפן הקוסמטי ונהנים מלנקות אותו לבד, למרוח וקס ולהשקיע גם בג'אנטים.

לכן, התגובה שלי הגיעה ממקום שבו אני לא מבינה איך שני הצדדים לא יכולים לקבל אחד את השני בפורום אחד. בדיוק כמו שאני לא מתערבת לאף אחד בשיטת התחוזקה שלו (כל עוד לא שואלים אותי) אני מצפה שאף אחד לא יתערב בשיטת התחזוקה שלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פורום זה מקום להבעת דעה, היו שירשורים שהתארכו להרבה יותר מ 4 עמודים...

זה שמישהו מציג דעה מסויימת ומבסס אותה בדרך שלו, לא בהכרח אומר שהוא לא מוכן לקבל דעות אחרות.

פורסם

מה לעשות,יש אנשים שאוהבים שהרכב שלהם גם נראה טוב ולא שבור.

היית הולך בחולצה קרועה ומלוכלכת? אז אני לא הייתי נוסע ברכב שכולו חבוט והצבע מתקלף.

אתה אומר שמגנזיום זה מיותר אני אומר שלעשות טיפולים כל 5K זה מיותר,כל אחד בדעתו.

ובאמת אין שום סיבה שבעולם לעשות טיפולים לאטוס כל 5K קילומטר,זה לא תורם בשום דבר חוץ מלמוסך.

רכבי ספורט שנאנסים על בסיס יום יומי עושים טיפולים כל 5K,באטוס אין שום סיבה שבעולם,אלה אם אתה עושה 5K בשנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני גם טוען שלעשות טיפולים כ 5000 ק"מ זה מיותר.

לא הייתי הולך בחולצה קרועה, אבל אם לא היינו חיים בעולם של קודי לבוש למינהם, בכייף הייתי הולך לעבודה לבוש בג'ינס ישן וטי שירט.

אבל אי אפשר, לא רואים את זה בעין יפה.

לעומת זאת, כשאתה מגיע ברכב עם חישוקי ברזל - לאף אחד לא איכפת...

פורסם

זה לא העניין מה אנשים אחרים יחשבו כי זה ממש לא מעניין אותי.

אם אני יכול לגרום לרכב להראות טוב יותר, בעלות לא גבוהה, אז למה לא?

שאני יוצא לרכב ואני רואה רכב מטופח ויפה, אז זה גורם לי להנאה.

כשאני נראה טוב, אני נהנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ממש מאכזב לשמוע שזה מה שחושב חבר פורום רכב 8 שנים עם מעל 3000 הודעות.

אתה לא נהנה להשקיע בכלל ברכב? רק שלא תהיה פגיעה בשימושיות? איך מתבטאת אצלך האהבה לרכבים (אם ישנה)?

לדעתי לא צריך להפוך את האוטו לפטיש, ללקק אותו כל יום, ולהיכנס לפאניקה כשרואים על הפח קקי של ציפור. אוטו צריך לעבוד למחייתו, אחרת זאת חתיכת ברזל חסרת תועלת.

אני מאוד אוהב מכוניות (אחרת לא הייתי מגיע לפורום הזה), רק שאני לא מתחבר לפן החיצוני, אלא לחלק הפרקטי שברכב

אני לא מזניח את המכוניות שלי (יש לי שתיים), מקפיד על שגרת טיפולים של היצרן, דואג למלא נוזלים איכותיים, למלא דלק לא מהול, ולסדר את התקלות בזמן (כן, כולל פגיעות פח, לפני שהן הופכות לחורים. זה שאני עושה את זה עם צבע בסיס וספריי מאוטו דיפו זה כבר דאגה שלי). אני ממש לא דוגל בשיטת תחזוקת שבר.

מה שכן, כל ה"שיבורים" החיצוניים זה מיותר בשבילי (מקורי זה הכי אחי). עברתי את הגיל הזה, ואני לא אשקיע חצי (אפילו לא עשירית) מהערך של הרכב בג'אנטים. מעדיף לקנות דברים לבית בכסף הזה. ואם אקבל סדק בג'אנט (פעם כבר חשבתי שקיבלתי, התברר כאזעקת שווא, סתם קילוף צבע), אחליף אותם ללא סנטימנטים כלשהם ברביעיית ברזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מגנזיום יפה יותר, לא יודע איך מתגרזנים פה עם הרכבים, אבל מקורי איכותי לא אמור להשבר בקלות. (היה לי ברכב הקודם מגנזיום מקורי די נוצץ, בן 13, אולי הוא התעקם מבפנים קצת, אבל חיצונית יחסית לכבישים העירוניים בעיר הוא נראה מעולה)

מה שכן, ליופי יש מחיר, אני הייתי שמח מאוד אם הפאביה שלי הייתה לובשת מגנזיום מקורי, אבל אני לא ישקיע בזה 6 אלף שח (מה שרצו במעמד הקניה).

זה כמעט פעמיים הרכב השני שלי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
אני גם טוען שלעשות טיפולים כ 5000 ק"מ זה מיותר.

..

בנקודה זו אני חולק עלייך,

יכול להיות שעבור הרכב הממוצע (1.6 אוטומטי שנוסע בקו עבודה-בית) מיותר לעשות טיפולים בתדירות גבוהה יותר אך מצד שני יש רכבים שלהם רגישות גבוהה יותר וממש לא יזיק להם החלפת שמנים בתדירות גבוהה יותר, כנ״ל רכבים ספורטיביים שעובדים חזק.

אולי מיותר, אולי מועיל, מה שבטוח- לא מזיק.

לגבי יתר הטיעונים שלך אני מסכים, יש לא מעט אנשים שמסתכלים על רכב בפן הפרקטי נטו, כלומר היכולת שלו להביא אותם בהצלחה מנקודה א׳ לנקודה ב׳, זה בסדר גמור (עבורם) לראות את הרכב בדומה למכונת כביסה- מכשיר פונקציונלי נטו שנועד לשרת רוכשו.

יחד עם זאת, עבור לא מעט אנשים, מכונת כביסה הינה רכישה פונקציונלית בעוד רכישת רכב הינה רכישה אמוציונלית, בהחלט מעורבים בה הרבה שיקולים ורגשות עבור לא מעט רוכשים.

אני אישית משתייך לאלה שעבורם זו רכישה אמוציונלית, אמנם יש לי שיקולים פונקציונלים אבל בסופו של דבר כשאני קונה רכב אני מנסה מראש להבין איך הולכת להראות ״מערכת היחסים״ שלי עם הרכב.

הוא יהיה מספיק מהנה לנהיגה עבורי? מספיק מאובזר? הוא יהיה סביר מבחינת עלויות אחזקה? נוח מספיק? אני אוהב את המראה שלו? אני אוהב את הצבע שלו?

כמובן שיש פרמטרים שאני קשיח בהם (אבזור, הנאה מנהיגה) ויש כאלה שאני גמיש בהם (מראה הרכב וצבע) אבל חשוב לי שכמו שאומרים ״אחד על השני״ הרכב שאני רוכש לא רק יביא אותי בהצלחה מנקודה א׳ לנקודה ב׳- חשוב לי שהוא יהיה חבילה שתגרום לי לשמוח לרדת לחנייה ותמרח לי חיוך בנהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רכב שאני רוכש לא רק יביא אותי בהצלחה מנקודה א׳ לנקודה ב׳- חשוב לי שהוא יהיה חבילה שתגרום לי לשמוח לרדת לחנייה ותמרח לי חיוך בנהיגה.

זה כבר עניין סובייקטיבי נטו - אצלך זה מרצדס AMG, אצל מישהו אחר זה יכול להיות גם דייהו לנוס - רק בגלל עצם העובדה שיש לזה 4 גלגלים, מנוע, זה נוסע, וזה עדיף על ללכת ברגל/אוטובוס/אופניים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...