Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום לאחר נסיעה של 40 דקות עצרתי את המכונית ללא כיבוי ולאחר 5 דקות רציתי להמשיך לנסוע ,אבל שהתחלתי בנסיעה מד מעלות החל לרוץ למעלה התחלתי לראות ממש עשן שבא מכיוון המיכל מי קירור שפרק את כל המים.

זה דבר שקרה לי לפני כ- 5 חודשים ואז הוחלף תרמוסטט חלופי שפתר את הבעיה, אלא שהמוסך שכביכול מתמחה ברכבי פולקסווגן שם לי גם מים ירוקים דבר שעליתי עליו רק לאחר מכן (וטעות שלי שלא בדקתי במקום).:evil:

יכול להיות שזה שוב התרמוסטט או משהו אחר?

• ספונסר פורום
פורסם

לא סביר שטרמוסטט יסתם אחרי 5 חודשים, גם אם שמו לך מים בצבע אחר.

אגב, הצבע זה רק צבע ולא צריך לקפוץ למסקנות. יכול להיות ששמו לך נוזל קירור מתאים אבל הוא בצבע אחר מהמקורי, גם זה קורה וגם זה בסדר בהנחה שהנוזל תואם את הוראות היצרן.

פורסם

אם הטרמוסטט לא מקורי ייתכן ומקור הבעיה היא שוב בו. בכל מיקרה בדוק זאת זה לא מסובך. כמו כן בדוק תקינות המאוורר שניכנס לעבודה כמו שצריך. ידוע לך מה מצב הרדיאטור?

פורסם

בדוק באיזה שלב הצינור של הטרמוסטט שהולך מהמנוע לרדיאטור מתחיל להיתחמם מרגע שהנעת את הרכב. לאחר שהטרמוסטט ניפתח 2 הצינורות צריכים להיות חמים באותה המידה פחות או יותר. כמו כן בדוק לאחר שהטרמוסטט ניפתח באיזה שלב ניכנסת הוונטה לעבודה אם לא מאוחר מידי. לגבי הרדיאטור אם לא ידוע לך מתי נוקה שווה להשקיע על ניקוי שלו שיהיה לך ראש שקט לעוד הרבה שנים.

פורסם

עשיתי בדיקה עכשיו, חיכיתי שחום מנוע יגיע לטמפ' עבודה 90 מעלות, לאחר 10 דקות ראיתי מד טמפ' מטפס מעל ל90 והוונטות לא נכנסות לפעולה.

התחלתי לשחק עם נתיך מאווררים מעל המצבר (בבית נתיכים) והוונטות החלו לעבוד אבל בצורה לא סדירה .

האם להחליף את הפיוז או שהבעיה היא במגעים ?

פורסם

כשנוסעים החום היה צריך לרדת הוונטות לא משחקות תפקיד בנסיעה.

טרמוסטט לא שייך לתקלה,כשהוא סגור הרדיאטור קר והמד חום שנמצא עליו (נמצא עליו או על הראש מנוע?) גם צריך להראות קר. בנוסף רדיאטור קר=אין לחץ במיכל עיבוי ולא נפרק שום דבר משם.

פורסם

לדבריך,הונטה אינה עובדת. מכאן,שעדיף לפנות תחילה לחשמלאי רכב (לאו דווקא מוסך מורשה),שיאבחן את התקלה.

לא כדאי להמשיך ולנסוע כך כדי לא לגרום למנוע נזק עקב התחממות יתר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה ערך נתיך המאווררים (השמאלי בתיבת נתיכים) ?

ישנו מצב שבית נתיך עצמו שרוף ?

בד"כ יש תרשים על מכסה בית הנתיכים המפרט את הערכים הדרושים. אם לא תמצא שם נסה בספר הרכב.

אם בכל זאת לא הסתדרת או שהחלפה לא פתרה את הבעיה ואתה מאיזור המרכז הייתי ממליץ לך לפנות למוסך רון.

• תוכן חדש...