Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנד רובר מציגה טכנולוגיה יפה מאד לטעמי, שתיכנס לשימוש בדיסקברי החדש:

תא מנוע "נעלם" שמאפשר לראות את פני השטח.

רק שלא יציגו תא נוסעים נעלם, שלא יראו מה אנחנו באמת עושים בזמן נסיעה :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מזכיר את הטכנולוגיה של הוואנקוויש של ג'יימס בונד, בעולם אינו מספיק (אם אני זוכר נכון).

מגניב!

מתחדשת*

פורסם

אמור להיות מאוד מעניין!

בעבר ראיתי סרטון שניסו לעשות מכונית "שקופה" באותה השיטה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מה וואו בזה? זה בדיוק כמו אפליקציה לאנדרואיד שמשדרת תמונה מהמצלמה בתור רקע למסך בית והופכת את הטלפון ל"שקוף", ועל הדרך אונסת את הסוללה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרעיון יפה, אבל צריך לזכור שטכנולוגיה שבירה ושטח לא הולכים טוב ביחד.

במיוחד מצלמה שממוקמת במקום כזה, כידוע תאונות קורות בשטח, וגם כשאתה קונה רכב כזה לאישה כדי שתיסע איתו בעיר...

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בקרוב מאוד על כל עונדה ...:lol:

בעיקרון, זה מייתר את הצורך במכוון חיצוני שזה גם טוב וגם רע, באופן אישי, גם אם הייתה לי את המערכת, לא הייתי מוותר בקטעים בעיתיים במכוון חיצוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השלב הבא לשים מערכת כזאת על כל קורות הרכב, כך לא יהיו שום ״אזורים מתים״.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

זה לא באמת קיים, זה רק קונספט של המחלקה הגרפית. אגב, לגבי הסרטון שבו הפכו מכונית שלמה לשקופה, נדמה לי שזו הייתה פרסומת של מרצדס ל-FCELL:

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
בקרוב מאוד על כל עונדה ...:lol:

בעיקרון, זה מייתר את הצורך במכוון חיצוני שזה גם טוב וגם רע, באופן אישי, גם אם הייתה לי את המערכת, לא הייתי מוותר בקטעים בעיתיים במכוון חיצוני.

כמה אנשים שאתה מכיר שיקחו דיסקברי חדש לשטח טכני קשה?

תוריד עיתונאים מהרשימה. לקוחות. אני דיי בטוח שלא הרבה. ובשביל הרוב שיקחו אותו לטיול בשביל הכבוש עם האישה והילדים הדבר הזה בהחלט יעזור.

• תוכן חדש...