Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי להחליף לרכב חדש ואחרי בדיקה מעמיקה ואחרי שראיתי את שני הרכבים אני מתלבט מאוד בין הטיוטה קורולה החדשה למאזדה 3 החדשה והתלבטות נוספת היא בתוך הדגמים של המאזדה 3 מה עדיף האם ללכת על הגירסא המאובזרת של מנוע ה1.5 שעולה 132K או ללכת על הגרסא של ה2.0 אבל פחות מאובזרת שעולה 133K שזה בעצם אותו מחיר.

האמת אני יותר בכיוון של המאזדה היא מרשימה הרבה יותר מעוצבת מבפנים ומבחוץ בצורה יפה מאוד והאבזור מפה ועד מעל הראש מצד שני טיוטה זה רכב שאני מכיר מקרוב (יש לי אחת כיום ואני מבסוט ממנה עד רגע זה)

מה אתם הייתם בוחרים... כל הרכבים באותו סביב מחיר של 130K

פורסם

אני בחרתי טויוטה בשל מרווח ראש מוגבל ומנוע 1.5 לא משהו במזדה. מנוע ה2 כבר עדיף כמובן. אני גם פחות מתחבר לשליטה על הרדיו שם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בצע נסיעת מבחן בשתיהן - ותחליט.

מאזדה 3 - לדעתי גירסת ה-1.5 לא רלוונטית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביצעתי בשבוע האחרון נסיעת מבחן על המאזדה 3 1.5

הנסיעה היתה חלקה דיי זריזה, המנוע מבחינתי בסדר ומספק אבל חשוב לציין שאני נוהג שנים על אוטו ישן אז הדעה שלי לא כל כך אפקטיבית.

לגבי השאר האוטו נראה מדהים, אחיזה על הכביש מצויינת דיי אוהב את העיצוב פנים וומערכת מולטימדיה.

בנוסף נהגתי על הטויטה אוריס 1.6, האוטו דיי משעמם עושה המון רעש שלוחצים על הגז אבל האוטו לא ממש מזנק :\

בחזרה למאזדה...

אני עדיין מתלבט לגבי המנוע,

קודם כל המחיר גבוה ביותר מ10 אלף שקלים למנוע 2 ליטר ועם זאת מקבלים אבזור נוסף.

אשמח אם יש כבר נתונים על אמת לגבי צריכת דלק של 1.5 ו 2 ליטר,

תודה.

פורסם
אני בחרתי טויוטה בשל מרווח ראש מוגבל ומנוע 1.5 לא משהו במזדה. מנוע ה2 כבר עדיף כמובן. אני גם פחות מתחבר לשליטה על הרדיו שם.

את השליטה על הרדיו והמסך דווקא אני אהבתי את זה מאוד מרוווח ראש לא מעסיק אותי אני לא גבוה במיוחד מנוע ה1.5 לא משהוא יחסית למה? יחסית לקורולה זה אותו דבר להיפך הרגשתי שבקורולה המנוע מתאמץ יותר

בצע נסיעת מבחן בשתיהן - ותחליט.

מאזדה 3 - לדעתי גירסת ה-1.5 לא רלוונטית

למה ה1.5 לא רלוונטי עשיתי נסיעת מבחן והרגיש לי בסדר כמובן שלא הייתי מתנגד גם ל250 כ"ס מנוע אבל השאלה עם האבזור לא שווה את המנוע היותר גדול שאני לא יודע עד כמה יש בו צורך בישראל הקטנה והצפופה מה גם שאני נוסע בעיקר בעיר, ואגב לגבי ירידת ערך נראה לי עדיף ה1.5 מאובזר כי הישראלים ככה קונים מכוניות קודם אבזור וחישוקים...

שאלה קטנה נוספת אליכם זה על איזה צבע הייתם הולכים על שחור/אפור כהה/טיטניום הבטן אומרת לי ללכת על הטיטניום אבל אני לא סגור מה חוות דעתכם?

פורסם

אם אתה סגור על המאזדה, הייתי הולכת על 2 ליטר הפחות מאובזת.

בעתיד, במעמד המכירה, לא תתחרה ברכבים שיסיימו את התקופת הליסינג שלהם.

כמובן שרק אתה יכול להחליט אם הפרשי האיבזור שיש בין 1.5 קומפורט לעומת 2 אקטיב, משמעותיים עבורך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

למה ה1.5 לא רלוונטי ?

השוק יהיה מוצף במאזדה 3 1.5 ויהיה לא פשוט למכור אותן.

לפחות מנתוני האמת שבידי אין הפרש מהותי בין צריכת הדלק של 1.5 לצריכת הדלק של ה2.0.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
השוק יהיה מוצף במאזדה 3 1.5 ויהיה לא פשוט למכור אותן.

לפחות מנתוני האמת שבידי אין הפרש מהותי בין צריכת הדלק של 1.5 לצריכת הדלק של ה2.0.

אתה צודק שהשוק ככל הנראה יהיה מוצף ב1.5 אבל לא נראה לי שאנשים יהיה להם העדפה מיוחדת ל2.0 וכמו שאמרתי אני לא בטוח שאנשים לא יעדיפו גרסת קומפורט המאובזרת שהיא לא נמצאית בליסינג מאשר את ה2.0 , זה שהשוק יהיה מוצף זה בעיה אבל לא נראה לי ש2.0 זה הפתרון

פורסם

יתכן בהחלט שאתה צודק. לו אני במקומך הייתי לוקח את ה-2.0. אבל אני זה לא אתה - והכסף הוא שלך :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
יתכן בהחלט שאתה צודק. לו אני במקומך הייתי לוקח את ה-2.0. אבל אני זה לא אתה - והכסף הוא שלך :)

לגבי צבע רכב מה נראה לך מתוך מה שציינתי?

פורסם

טיטניום לדעתי

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני הייתי מתאמץ ובוחר את המאזדה 2 ליטר ספיריט.

כך תהנה מכל העולמות.

10 אלפים ש״ח יותר או פחות לדעתי לא באמת משנים, לעומת מחיר הרכב עצמו. מה גם שלא מדובר בזריקת כסף לפח, אלא רק בירידת ערך נוספת על אותם 10 אלפים ש״ח.

אם אתה בכל זאת מתעקש לבחור בין השתיים, אני גם הייתי בוחר את גירסת 2 הליטר הפשוטה על פני גירסת ה- 1.5 ליטר המפוארת.

לי באופן אישי חשוב כוח המנוע ואולם אני חושב שבמצבים מסויימים חוסר הכוח היחסי בגירסת ה- 1.5 ליטר תוכל להפריע גם למי שפרמטר זה פחות חשוב לו.

אבל מה ההבדלים בתוספת האבזור בין הדגמים?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אני הייתי מתאמץ ובוחר את המאזדה 2 ליטר ספיריט.

כך תהנה מכל העולמות.

10 אלפים ש״ח יותר או פחות לדעתי לא באמת משנים, לעומת מחיר הרכב עצמו. מה גם שלא מדובר בזריקת כסף לפח, אלא רק בירידת ערך נוספת על אותם 10 אלפים ש״ח.

אם אתה בכל זאת מתעקש לבחור בין השתיים, אני גם הייתי בוחר את גירסת 2 הליטר הפשוטה על פני גירסת ה- 1.5 ליטר המפוארת.

לי באופן אישי חשוב כוח המנוע ואולם אני חושב שבמצבים מסויימים חוסר הכוח היחסי בגירסת ה- 1.5 ליטר תוכל להפריע גם למי שפרמטר זה פחות חשוב לו.

אבל מה ההבדלים בתוספת האבזור בין הדגמים?

המאובזר של ה1.5 עולה 132 ה2.0 הלא מאובזר עולה 133 אותו מחיר בקיצור

• תוכן חדש...