Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות סופר מיני, בתקציב של 65K פלוס מינוס

מתלבטת בין סוויפט או פורד פייסטה , מזדה 2 או יונדאי I20 - כולן משנת 2011 ובאותה רמת מחיר.

וכמובן הפיקנטו...

חשוב לי קילומטרג של עד 50000

בחברת אלבר הציעו לי את המיצובישי ספייסטאר, חדשה עם 0 קמ, ב 70K - אבל אני אהיה יד שניה... נראה לי קצת יקר לעומת אותו רכב בסוכנות..וקראתי חוות דעת לא משהו על הדגם הזה..

מה הצרכים שלי? בעיקר נסיעה בעיר תל אביב, פעמיים בשבוע עולה לירושלים..

נוסעת לבד ברוב הנסיעות..

אשמח להמלצות

תודה

רננה

פורסם

דווקא ההצעה של אלבר נראית לי שווה מחשבה.

במחיר גבוה במעט ממחיר רכב בן 3 שנים, את מקבלת רכב חדש לגמרי עם אחריות ל-3 שנים. ההנחה היא כ-10000 ש"ח שהם כ-12.5% הנחה מהמחיר - זה לא המון, אך זה מאפשר לך לנסוע ברכב חדש לגמרי - וסביר שבבוא תצליחי למכור אותו בהנחה נומינלית קטנה מההנחה שקבלתי כך שלא תצאי מופסדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את מחפשת רק אוטומט? או שידני גם אפשר להציע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה מהדור הקודם לא מוצלחת בגלל מנוע עצל וצריכת דלק גבוהה. גם המאזדה לא חסכונית ולא נוחה. היונדאי טובה, אבל הסוויפט הכי מוצלחת - אמינה, זריזה וחסכונית ואפילו מהנה לנהיגה

פורסם

רננה,

הפיקנטו אינה סופר מיני אלא מיני. לשיקולך.

ממה שקראתי על הספייס-סטאר מדובר ברכב פשוט, בסיסי, זול ומאוד חסכני בדלק. תבדקי היטב אם הוא לא מרגיש לך פשוט מדי.

לא נהגתי ברכבים המדוברים אלא רק קראתי עליהם, אבל מהאופציות שהצעת הייתי הולך חד משמעית על הסויפט, אלא אם תא המטען הקטן שלו מרתיע אותך. אמינה וחסכונית. נחשבת חביבה לנהיגה.

פורסם

מסכים עם razi - הפיקנטו היא מיני. שימי לב לזה, למרות שעבורך אני לא יודע עד כמה זה משנה באמת.

לדעתי לכי על הפיקנטו, היא קומפקטית והמנוע שלה חזק ביחס לשאר האופציות במיני, במיוחד אם משווים אותה לספייס סטאר שיש למנוע 3 צילנדרים וממה שאני יודע הוא רועד ומרעיש. קחי את זה בחשבון במיוחד בנסיעות לירושלים שאת צריכה לתמרן שם בעליות.

פורסם

הסויפט החדשה מגיעה עם מנע 1,2 והיא די עגלה,הקודמת עם 1.5 נסעה בסדר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...