Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני חשבתי כמוך בנושא הגיר, עד שקניתי רכב עם dsg6.

ולי היה DSG6 ועדיין יעדיף ידני בכל מצב.

עניין של העדפה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור צריך לראות ולהרגיש איך הדבר הזה נוסע - אבל עדיין מעדיף ידני.

בואו ליקנעם, אני אתן לכם להצטלם עם הפאביה למזכרת :)

ואלירן, ככה תוכל לראות מקרוב את 2 כרטיסי הזיכרון SDRAM ששלחת לי פעם בדואר מותקנים בפנטיום 3 450 ועובדים יופי באופן יומיומי...

פורסם

טוב, ראיתי בפייסבוק שהמונית המפולפלת נוסעת גם בשישי. שישי זה מתאים לי.

אשמח לעשות עליה סיבובון על רקע הרציפים והאניות בנמל (חיפה) + זה יהיה משעשע לצלם אותה עם כל שאר הסקודות שנחות להן על הרציף ומחכות שיקחו אותן כבר לסוכנות :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אם יהיה ביקוש הגיר הידני יגיע אפילו בהזמנה אישית ולכן מי שמעוניין חשוב שיעלה את זה בכל הזדמנות.

כמו כן המחיר כיום גבוה מאד. במידה ואכן תגיע ידנית במחיר של 170 א' ₪ אני אקנה בכפוף לנסיעת מבחן

המחירים המנופחים הם בעיה כללית בקטגוריה.

עד עכשיו הצעת 180...מה קרה? אני מקווה שהצ'קים שלך לא יחזרו ;-)

תהיה ריאלי, רק התחילו למכור אותה ונראה שיש מאמץ מעל המקובל בנושא. קצת קשה להאמין שיתקפלו כל כך מהר.

הסיכוי היחיד למחיר נמוך זה גרסה ידנית ערומה. אני נותן לזה סיכוי נמוך. אולי רק אם ממש לא יצליחו תקופה מסויימת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
גם אני קיבלתי לידי את ה-RS

אין ספק שמדובר במונית. מאחור עוד ניתן להבדיל אבל מקדימה היא פשוט.

תודה לאלירן שהביא את הרכב והיה מאד נחמד!!!

אלירן הפעיל מונה לפחות? :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בוקר טוב -

אתמול היה יום ארוך ומעייף. לנו, ולמכוניות. בסך הכל נסענו קצת פחות מ-1,000 קילומטרים בשני הרכבים יחד :shock:

היום אנחנו בכיוון כללי צפון - חיפה, נשר, עין הוד, נתניה, כרמיאל ורמת השרון.

נשארו שתיים או שלוש נסיעות פנויות ביום שישי, משעות הבוקר עד לצהריים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מוזמנים להגיע לבית שמש! אני ו-m3x7r3m3 (כתבתי את הכינוי כמו מניאק) נשמח לעשות לה הדרכת אוויר נס הרים צלול כיין

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני חייל שמשרת ברמת הגולן ואין מישהו מהפלוגה שלי שלא יודע שאני חולה וחיי על רכבים.. חוץ מיזה בדרך אלי יהיה לכם אחלה של כבישים ;)

בסיס קלע נ"מ בצפון רמת הגולן.

(והרגע שלי בשולחן עבודה זה אוקטביה RS)

אה ואני גר בכרמיאל אז אם אתם שם היום, במקרה אני חוגג אץ היום הולדת שלי שהיה ביום ראשון, מה אתם אומרים על מתנה קטנה?

פורסם

רמת השרון זה מצויין. הולכים לנגב אצל ברקוביץ? (אתם, אני מוותר. לא מתעלף ממנו)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים, כשמגיעים אליכם, אשמח לראות תמונת פנים שצולמה מהאמצע מושב האחורי. כאילו של הקונסולה וההגה, רק מרחוק יותר. תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אמנם לא בבית שמש כנראה השישי הזה אבל מתבקש לקחת את הvRS לנס הרים.

לכו אחרי In Flames, הוא מכיר את הדרך :wink:

(פרפראזה על "מלך האריות").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
היום אנחנו בכיוון כללי צפון - חיפה, נשר, עין הוד, נתניה, כרמיאל ורמת השרון.

נשארו שתיים או שלוש נסיעות פנויות ביום שישי, משעות הבוקר עד לצהריים.

נצרת/עפולה? :|

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

חיכיתי שיפתחו שרשור ייעודי לביקורות, אבל לא פתחו, אז זה מה שחוויתי אתמול :-)

פגשתי את שלומי בצהריים, הגיע עם סקודה RS כחול ים, למרות שעל המפתח כתוב כחול מירוצים ;-)

הרכב נראה נחמד, לא ממש נפלתי, אבל קרביות יש לו. לדעתי בלבן נראה יותר טוב. החישוקים הגדולים,

הקאליפרים האדומים, וצמד האגזוזים נותנים לו את מה שצריך כדי שיבינו שזו RS, ולא עוד מונית תוצרת סקודה.

שעה תספיק לך הוא שואל? כן, נראה לי סביר. ממילא אני לא קרוב לבית אורן או נס הרים.

האמת, השעה עברה מאוד מהר, כנראה שנהנתי.

בחרתי לבצע יותר נסיעות עירוניות, וירידה קצרה לאיילון, רק כדי לבדוק איך הרכב מתנהג במהירות גבוהה יותר.

נתחיל מהסוף, הרכב מאוד מהיר וחזק, ולמרות שביומיום אני נוהג על בהמה לא קטנה ומהירה לא פחות,

התחושה היא של רכב נמרץ עם כוח מתפרץ מתי שרק תרצו.

אבל, ההרגשה קצת סינטטית לטעמי, משהו גורם לך להיות מנותק מהנהיגה, גם אם היא מהירה,

גם אם היא מאתגרת, יותר משחק מחשב מאשר מכונת נהיגה אמיתית.

התחלתי עם ירידה לאיילון, הרכב מגיע למהירויות לא חוקיות במהירות הבזק, והכל מאוד מהיר.

תפעול תיבת ה-DSG המהוללת עובד מצוין והיא פשוטה מאוד לתפעול. פעם ראשונה שאני נוהג ברכב

שמצויד בה, והכל היה חלק וללא כל בעיות. לא סתם אומרים שהצמד TSI/DSG הוא אחד הטובים שיש,

כל עוד הוא עובד ;-)

אחרי שמיציתי דיי מהר את איילון, חזרתי חזרה, ונסעתי קצת בדרכים בתוך תל אביב, אבל בכבישים

שהם יחסית מאפשרים נהיגה מהירה, ונותנים תחושה לא רעה לגבי התנהגות הרכב..

כמו שכתבתי קודם, הרכב מהיר מאוד, אבל קצת סינטטי. ההגה יחסית רך, וגם במהירות גבוהה

יותר, הוא אומנם מתקשה קצת, אבל עדיין לא מתקשר במיוחד, וחבל, כי זה יכול היה לשנות את התחושה

בצורה מהותית.

"לוחמת הגה" קיימת, אבל יחסית באופן לא מהותי, כמובן בהתחשב בהנעה קדמית חזקה. בסעיף הזה

דיי הופתעתי.

מבחינת נוחות נהיגה, הרכב דיי נוח. מהמורות, כבישים רעועים, הכל עובר די חלק, בלי לשבור את הגב.

חבל שבסעיף המושבים יש אכזבה קלה. הם יפים, ועם תמיכה צידית, שתומכת מידי. מישהו קצת גדול ממני

במימדים היה מרגיש חנוק בתוכם. גם התמיכה לגב התחתון חסרה, למרות הכוונון שיש עבורו. וחבל כמובן

שכל הכוונונים ידניים.

עוד דבר שהפריע לי הוא מראות צד קטנות למדי. קרה לי יותר מפעם אחת ש"אבדה" לי מכונית בצד הימני,

מה שעוד סנטימטר מראה היה פותר בקלות, בלי לפגוע במראה הכללי של הרכב.

פנים הרכב נראה טוב לדעתי. הצליחו לעצור בזמן לפני "ציעצוע" יתר, והמראה שהתקבל נותן תחושה טובה.

תפעול מערכת המולטימדיה נוח ומהיר, כך גם התפעול מגלגל ההגה. יש מערכת בקרת אקלים, והמזגן מפוצל

גם לאחור, ויש שליטה נפרדת לצד הנהג והנוסע.

אז אם אני מסכם שוב, מדובר ברכב מהיר מאוד, עם נוחות נהיגה ומרווח פנימי טובים למדי, מה שיאפשר

נסיעות משפחתיות ללא פשרה שקיימת ברוב רכבי הספורט, ויחד עם זאת שרוצים ללחוץ, הוא נותן כמה שרק

תרצו. חבל שהתחושה קצת סינטטית, ושההגה לא מתקשר יותר.

המחיר הוא 215,000 שקלים, אבל אני מניח שעם קצת מיקוח הוא יירד לכיוון ה 200,000, אולי טיפה יותר.

ביחס לאלטרנטיבות זו תמורה לא רעה, אבל אם היו מורידים את המחיר מתחת לרף ה 200,000, לדעתי

היו מוכרים כמות לא קטנה של הרכב הזה.

אגב, מישהו כתב לגבי מבטים. אולי זה תלוי באיזור בו מסתובבים, אבל בת"א/ר"ג לא ראיתי מישהו שהסיט

את המבט אל הרכב, מה שלטעמי דווקא עדיף.

.ipone4 012.jpgipone4 001.jpgipone4 002.jpgipone4 003.jpgipone4 004.jpgipone4 005.jpgipone4 006.jpgipone4 009.jpg

עריכה אחרונה על ידי Oshri

• תוכן חדש...