Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי בעיה שתגיעו אלי, אני משאיר לכם את ההחלטה מתי ולאן : לצפת (מקום העבודה) או לכרמיאל (מקום מגוריי)..

רמז : בשני המקומות לא חסר כבישים סקסיים..

מחכה לכם בכליון עיניים!! בנוסף אדאג לכם לקפה טוב..

באמת

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
פתח תקווה קריית אריה - כדי לראות מבטים של הייטקיסטים מסביב "זה נורא דומה לאוקטביה שלי בליסינג, אבל משהו בה שונה" ומבט קצת יותר מעמיק של חובבי הגה בפארק אזורים :)

אה וגם יש לי נקודה חמה בלב לסקודה

תבקש מאבא שלך כובע ודגל מראש =]

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רעיון מצוין!

אוסיף להודעה המקורית יש לי גישה לכובע ודגל של מונית - אם כבר מונית לממהרים אז נלך עד הסוף...

סתם בצחוק זה סיפור מהתחת לפרק ממונית כובע עם החוטי חשמל והקיבוע שם...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ככל הנראה, שאם תגיעו אלי אם הסקודה, אהיה היחידי שיסרב - בכל זאת, ולמרות הכל. בואו תנסו, מה יש לכם להפסיד?

dirty old man

need love too

פורסם

יצאנו לדרך!

הלבנה נסעה צפונה לזכרון יעקב, בדרך לחבר פורום מאושר. הכחולה כבר הייתה על הבוקר בירושלים אצל חבר פורום אחר וברגעים אלו עושה את דרכה לרמת גן.

לאן להמשיך מכאן?

111.jpg222.jpg333.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לאן להמשיך משם? לAirport city כמובן.

סתם כי אני סופר קרוב לבית אריה ואפשר לעשות סיבוב RS vs RS :wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זאת אומרת הכחולה תגיע למעלות באזור 4?:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזמנים לקפה ומאפה ברעננה. בכל זאת, חייל ברגילה צריך קצת אקשן :).

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם (נערך)

****פגישה עם שלומי והמאסטרו היא אכן חוויה משנת חיים, אך עדיין לא מצדיקה פונט בגודל 4****

אז בגדול נסעתי לי ברכבת ישראל לתחנת בני ברק ומשם שמתי פעמיי למרכז מסירת הרכב בצ'מפיון מוטורס - ואני בכלל הגעתי לאסוף את רכבי החדש...

נכנס לאולם מסירה - מבחין בשני ברנשים נחמדים ובחוץ עומדת לה האוקטביה VRS.

נכנס ושואל את הפקידה במקום :תגידי , ה VRS בחוץ זה לתצוגה - מיד שני הברנשים עם חיוך מאוזן לאוזן ,מבוכה קצרה ואז אני שולף אתם מקארספורום ? הם : כן!

מכאן לשם הם הציעו לי הצעה שלא יכולתי לסרב לה - כן ניחשתם נכון בוא תהיה הראשון בסיבוב על ה VRS.

האמת אני עדיין עם חיוך על הפנים....

תודה ענקית לשלומי ולמאסטרו!!!

20140326_094005.jpg20140326_094124.jpgIMG-20140326-WA0002.jpgIMG-20140326-WA0004.jpgIMG-20140326-WA0006.jpg

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הערה ניהולית להודעה שעברה על כללי הפורום

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

אני בהרצל 160 תל אביב ואשמח לנסות אותה.

ביקשתי מאשתי מתנת יום הולדת נסיעה על מרצדס c63. אם תתנו לי סיבוב זה יוצא חסכון של 1900 ₪!! הלוואי!

פורסם
שאפו על המיזם.

אני מוותר. חס וחלילה אני אגלה שהיא מוצאת חן בעיני. רק קניתי מכונית ואנחנו עובדים חזק על הזוגיות. חסר לי שהיא תגלה שכבר בשלב הזה אני מתרועע עם אחרות.

תל אביב

איזה קנאית! יאללה שתשחרר קצת, מה יש??! :lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חברים, אני מבקש בכל לשון של בקשה, תשאירו צמיגים שיהיה לי גם למחר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...