Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אמר לי שאחרי שאני יבצע פוליש ווקס לרכב אני יהיה בחודש הראשון חייב לשטוף אותו רק במים ?!

מה שלא נשמע לי הגיוני במידה והוא טועה ...האם שטיפה באמצעות גרניק ושמפו ווקס של מגוריס וילדה איכותית ומטליות מיקרופיבר זה בסדר או שיגרום נזק ליש צורך באמצעים אחרים?!

פורסם

אין בעיה, הדבר היחיד שיכול לגרום לנזק זה הילדה, איך אתה מתכוון להשתמש בה ?

(בשימוש לא נכון הכל יכול לגרום לנזק)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אין בעיה, הדבר היחיד שיכול לגרום לנזק זה הילדה, איך אתה מתכוון להשתמש בה ?

(בשימוש לא נכון הכל יכול לגרום לנזק)

הוילדה רק ליבש את טיפות המים שנשארו ויבוש סופי עם מטלית מיקרופיבר וכפפת מיקרופיר עם שערות כאלה .

מה הכווננ שימוש לא נכון בוילדה?

פורסם

אתה טרול או שסתם בא לך לשגע אותי עכשיו ?

מה זה וילדה ? מה זה ילדה ? אתה בטח מתכוון לג'ילדה, לא טוב זרוק אותה, מה עם כפפה ?

הכוונה היא שאני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע איך להשתמש במוצרים האלה כי אם לא הם יגרמו לנזק ולא משנה כמה יקרים ועדינים הם יהיו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מישהו אמר לי שאחרי שאני יבצע פוליש ווקס לרכב אני יהיה בחודש הראשון חייב לשטוף אותו רק במים ?!

מי שאמר לך את זה, תכוון לעברו את הגרניק בשיא הכח ותקרצף אותו היטב (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ילדה איכותית

הוילדה רק בוילדה?

הציעו לך בעבר לעבור על מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את התגובה. ההצעה עדיין בתוקף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא, תשים לב לאיך שאתה כותב, 80% מהדיון הזה זה על השגיאות כתיב שלך.

מה הבעיה אחרי שאתה כותב לעבור שוב פעם על הדברים ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה שלא נשמע לי הגיוני במידה והוא טועה ...האם שטיפה באמצעות גרניק ושמפו ווקס של מגוריס וילדה איכותית ומטליות מיקרופיבר זה בסדר או שיגרום נזק ליש צורך באמצעים אחרים?!

מי שאמר לך את זה טועה ומטעה.

שטיפה עם מים בלבד לא תיתן את יכולת הסיכוך המספקת למניעת שריטות . ווקס איכותי שיושם בצורה נכונה לא אמור לרדת עם שטיפת הרכב (שטיפה נכונה ועם שמפו מתאים) .

יבוש הרכב עם " ג'ילדה" מהווה סכנת שריטות וסווירלס בגלל המבנה של ה ג'ילדה -דקה וגוררת גרגרי אבק על הפח בניגוד למיקרופייבר שמרים גרגרי אבק.

יבוש הרכב מומלץ עם מגבת ייבוש יעודית ממיקרופייבר .

שלומי.

פורסם
הציעו לך בעבר לעבור על מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את התגובה. ההצעה עדיין בתוקף.

לא סתם כתבו לך את זה.

יש בפורום הזה תרבות דיון מאוד ברורה. כתיבה מסודרת זה חלק מתרבות דיון. חוץ מזה שיותר נעים לקרוא משהו שנכתב בצורה מסודרת, זה גם מעביר את המסר בצורה ברורה יותר ויוכלו לעזור לך יותר כי יבינו את מה שכותב יותר טוב.

אם נתעלם רגע מכל זה, צורת הכתיבה שלך היא גם נגד חוקי הפורום.

אתה מוזמן להיכנס בתחתית העמוד לקישור שנקרא "הודעות חשובות", בראש העמוד יש שרשור שנקרא "כללים בסיסיים לשימוש בפורום - חובה לקרוא!". אם תיכנס לשרשור הזה, תמצא שם את החוקים לכתיבה בפורום, ביניהם חוק מספר 12, שאומר:

פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינם מקובלים.

זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם. כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו

ת'שפה

לא מקובלים; אנחנו מנסים לשמר את השפה.

הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש.

אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

אם אתם מתקשים בעברית כדאי שתקראו את

השרשור הזה. הודעות שמזלזלות בכללים, ובכלל זה בפרט ימחקו.

בקיצור, שים לב יותר לאיך אתה כותב. לכולם יהיה יותר נוח, במיוחד בשבילך אבל גם לנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...