Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יימכר עם מנוע 2 ליטר דיזל וגיר אוטומטי פנלטרי.

יציע צריכת דלק לא פחות ממעולה בכלל ובייחוד למיניוואן, 22 ק״מ לליטר.

מחירים מ- 180 אלף ש״ח עד 190 אלף ש״ח. התייקרות משמעותית לעומת הדור הקודם, אבל גם שיפור מהותי.

במבצעים של לובינסקי יהיו בוודאי הנחות נאות.

בינתיים הוא נראה כאופציה מרשימה מאד.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1558/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והעדפות שלו. למי שרוצה רכב יותר מתנהג בוודאי שעדיף הS-MAX. אבל עבור מי שירצה רכב מאובזר, מרווח, אוורירי (שטח חלונות גדול יותר) וחסכוני יותר יעדיף את הסיטרואן.

פורסם

למרות שהרכב חסכוני, לדעתי לא תהיה לו הצלחה גדולה.

ב-5,000 שקלים פחות קונים טויוטה פריוס פלוס שגם נחשב למאוד חסכוני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אופציה טובה, מנוע דיזל מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בפריוס פלוס יש 7 מושבים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן כן בפריוס המושבים האחורים צפופים מאוד עם הדגש על מאוד, הסיטרואן תימכר היטב רק כאשר תחזור למחירי ציי הרכב עד אז רק בודדים יעלו על הכביש לדעתי.

כיום מי שמככבת היא הטויטה ורסו שמחירה ירד ל155K (במחירון - חשוב מאוד לצורך שווי מס) ואמינותה לא מוטלת בספק.

פורסם

המחיר אכן גבוהה, גם ביחס למתחרות אבל מצד שני הוא מציע אבזור רב יותר והוא יותר חסכוני מהן בדלק וגם מציע ביצועים עדיפים (פרט לפיג'ו 5008 עם מנוע ה-1.6 טורבו בנזין).

הטויוטה וורסו אכן מככבת בזכות תג מחיר נמוך הרבה יותר מכל המתחרות הישירות.

פורסם

לפחות נפתרו מהגיר הרובוטי החד מצמדי הנוראי!

הגרוע מסוגו שחוויתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אומנם אין לי ניסיון כלכך רב איתו אבל ממה שיצא לי להרגיש, הן בתור נוסע והן בתור נהג, זה לא גיר כזה נוראי. גם הגיר של הטויוטה לא כזה נוראי. הוא מטלטל יותר מהגיר של הסיטרואן אבל אצל 2 היצרניות ברגע שמבינים איך לנהוג אותו הוא הופך להיות גיר מאוד נעים לשימוש (נכון, זה לא DSG או 2 קלאצ'ים בגיר אחר אבל לא כלכך רע).

פורסם
לפחות נפתרו מהגיר הרובוטי החד מצמדי הנוראי!

הגרוע מסוגו שחוויתי.

אני חושב ששמעו אותך במסדרונות לובינסקי, כי בדיוק התחילו לשווק את הברלינגו עם אותו גיר רובוטי :hihi:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אומנם אין לי ניסיון כלכך רב איתו אבל ממה שיצא לי להרגיש, הן בתור נוסע והן בתור נהג, זה לא גיר כזה נוראי. גם הגיר של הטויוטה לא כזה נוראי. הוא מטלטל יותר מהגיר של הסיטרואן אבל אצל 2 היצרניות ברגע שמבינים איך לנהוג אותו הוא הופך להיות גיר מאוד נעים לשימוש (נכון, זה לא DSG או 2 קלאצ'ים בגיר אחר אבל לא כלכך רע).

העניין הוא שרוב מי שקונה רכב בלי קלאץ' בארץ מחפש את חווית הגיר האוטומטי פלנטרי- הרכב מעביר הילוכים מעצמו ואתה לא צריך להתערב בעניין, הכל קורה אוטומטית.

למי שבא בראש נכון לגירים החד מצמדיים, ידני בלי קלאץ', יכול להנות מהם איכשהו. למי שלא מבין איך להשתמש בהם והולך בכוח נגדם, שלא יתפלא שהגיר יחזיר לו בחזרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

סלח לי, אבל אני לא קונה את זה, פשוט מדובר במוצר לא טוב.

אתה מכיר עוד תקדים מעולם הרכב שאתה אמור לתרגל ולהתרגל לתפעול בסיסי של הרכב?

בא נמנע מאיזכור של דבל קלאץ וגז ביניים כי זה כבר עוד מעט פרהיסטוריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...