Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברבוס מציגה, G קלאס עם 800 כ"ס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עצוב זה שלמי שיש כסף לדבר הזה פשוט יעלה איתו על מדרכות ולא ירד איתו לשטח טכני.

סיכום במילה אחת: מפלצת

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה עצוב זה שלמי שיש כסף לדבר הזה פשוט יעלה איתו על מדרכות ולא ירד איתו לשטח טכני.

סיכום במילה אחת: מפלצת

אין צורך בכוח כזה בשטח. חבל לשבור יצירת אומנות כזאת בשטח. בעיני לנסוע בשטח זה לשבור את הרכב והיו לי שני רכבי שטח, אני לא אהבתי את זה וככה גם יוקון שלו. שטח זה רק נזק לאוטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין צורך בכוח כזה בשטח. חבל לשבור יצירת אומנות כזאת בשטח. בעיני לנסוע בשטח זה לשבור את הרכב והיו לי שני רכבי שטח, אני לא אהבתי את זה וככה גם יוקון שלו. שטח זה רק נזק לאוטו.

מבחינתי לקנות מפלצת כזאת ולא להשתמש ביכולות האמיתיות שלה זה בזבוז.

אבל אולי כשיהיה לי הממון לאחת אחשוב אחרת.

זה נכנס לוויכוח אידאולוגי שהוא לא מטרת הדיון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לדעתי כל גירסאות ה AMG פשוט נראות מגוכחות במקרה של ה G, שבניגוד לרוב ה SUV שלאט אבל בטוח מעדיפים את הכביש על השטח, מוכיח יכולת שטח ברמה גבוהה מאד.

ה G צר וצפוף וממש לא מהווה תחרות לממוטות כמו ה X5\6 או האודי Q7.

אתה אומר את זה אבל הG כן מציע יכולת שטח מצוינת. למעשה היא כלכך טובה שב.מ.וו כלל לא יכולים להתחרות איתו.

http://www.youtube.com/watch?v=3NlaOS3Vxrg

פורסם
מבחינתי לקנות מפלצת כזאת ולא להשתמש ביכולות האמיתיות שלה זה בזבוז.

אבל אולי כשיהיה לי הממון לאחת אחשוב אחרת.

זה נכנס לוויכוח אידאולוגי שהוא לא מטרת הדיון.

יכולות האמיתיות של הרכב הזה, זה מקדם פחד שלו וזכות קדימה בכביש. עם רכב כזה פטור מדו"חות חנייה בא בילט אין, לכן יכולת לעלות על מדרכות מאוד חשובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מפוררת אספלט

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח סופה, שים לה איזה V8 גודש משופר ונגמר הסיפור. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יכולות האמיתיות של הרכב הזה, זה מקדם פחד שלו וזכות קדימה בכביש..

ל G קלאס יש יכולות שטח אדירות, הוא ללא ספק רכב השטח הטוב ביותר שנמכר כיום כסטנדרטי מהמפעל.

הייתי רק ממליץ להחליף ג'אנטים וצמיגים לפני, הנזק יהיה יקר מאוווווד!:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

יכולות שטח אמיתיות שלו מדהימות. זה אחד מהכלים האחרונים ששמר על התצורה הזאת, במיוחד עם דיפנדר, רנגלר (במיוחדת רוביקון) וכמובן סופה (גירסא בהרכבה מקומית לרוביקון עם מנוע דיזל איטלקי של VM). שני סרנים חיים, נעילות של כל מה שרק אפשר לנעול, הילוך כוח חזק, שלדת סולם חזקה מאוד. מקור של הGELIK (הוא זכה לכינוי חיבה הזה כי אהוב בקרב חוגים מסויימים, זה לכבוד שם המלא שלו Geländewagen) הוא צבאי, משם הDNA שלו עם יכולות יוצאות דופן.

יחד עם זאת, הכלי הזה כל כך מכוער שהוא יפה וחבל להרוס אותו בשטח טכני.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

כאשר הרכב נמצא בשיפוע צד, סנסור מזהה את זה ובפתיחת דלת, הוא עוצר אותה הידראלית בנקודה שבה פתחת.

חסל סדר דלתות שאתה פותח ועפות לך מהיד על איזה סלע או דלתות שנתרקות לך על המח.:cry:

פורסם

כן הדברים האלו הם פריוילגיה של G בגירסת האוליגרכים, הדגם במקור היה בקטגוריות אחרות ובא בגירסאות מנועים צנועים יותר, כגון G230 אזרחיות וצבאיות. והוא גם היה פחות מקושט:

mercedes-g-230_10.jpg

פורסם

הלוואי שהיום היה ניתן לרכוש אותו בגרסאות הלא-מפוארות הללו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ככל הידוע לי, אין שום בעיה להכנס לסוכנות מרצדס ולהזמין אחד כזה (הפשוט, לא הברבוס) ואם לא דרך היבואן, בטח אין שום בעיה ביבוא אישי.

• תוכן חדש...