Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי שנגמרו לי לגמרי הנורות מהסוג הישן, אלה של ה80-100 וואט (ליבון?), אני רוצה לעבור לנורות חסכוניות או לדים.

לגבי לדים, יש נורות לד שיספיקו להאיר חדר שלם?

במידה ולא, בנורות הפלורוסנטיות החסכוניות, איזה הספק צריך כדי להאיר כראוי ולא תאורה חלקית?

הכוונה כאמור לחדר ממוצע בבית.

פורסם

כרגע לדים זה לא יותר מגימיק, יקר מאוד ולא מספק אור הצפה נורמאלי כמו החסכוניות הרגילות.

לך על 26W, אור לבן (סביבות 6000 קלווין) או אור צהוב (סביבות 3500 קלווין) לפי איך שנוח לך.

פורסם

הקפד לרכוש נורות בסיווג אנרגטי A. נורות בסיווג יותר נמוך מפיקות פחות אור במידה משמעותית.

אישית התחלתי את המעבר ל-CFL לפני קרוב ל-8 שנים והשלמתי אותו מהר מאד. בדירה הנוכחית מרבית התאורה היא CFL, אם כי יש כמה פינות עם לדים (שקועים בתקרת גבס, הספק 18W) שנותנים תאורה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כרגע לדים זה לא יותר מגימיק, יקר מאוד ולא מספק אור הצפה נורמאלי כמו החסכוניות הרגילות.

לך על 26W, אור לבן (סביבות 6000 קלווין) או אור צהוב (סביבות 3500 קלווין) לפי איך שנוח לך.

ממש לא גימיק, כבר היום נורות לד מספקות יותר לומנס פר וואט מפלורסנט - הבעיה היא במחיר גבוה.

לי יש נורה של פיליפס (10W שוות ערך לנורת ליבון 60W) שמאירה את חדר השינה יופי.

למעט מחיר - אין יתרון לפלורסנט (אך הפער במחיר גדול, ולכן כיום - פלורסנט קומפקטי יותר משתלם/הגיוני).

• תוכן חדש...