Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיכן לקנות טבעת אירוסין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם גם אני נפלתי ברשת ,

אני מעוניין לקנות טבעת אירוסין והידע שלי בתחום שואף לאפס לכן יש לי כמה שאלות אני יודע שהן שאלות כלליות אז אני מצטער :

1. שמעתי שיש מקומות שאם אתה נתקל בסירוב (מה שלא יקרה) יש אפשרות להחזיר את הטבעת ולקבל החזר מלא זה נכון?

2. למישהו איזה עצה בתחום (חוץ מלברוח אני כבר באזיקים אז האפשרות הזאת לא קיימת) , מחירים מה המקסימום שכדאי להוציא (אני יודע שכל אחד לפי כיסו אבל לפי ההיגיון הבריא וכדי לא לקפוץ מעל הפופיק), סוגים מה כדאי ומה לא..?

3. למישהו יש המלצה על מקום איכותי ואמין לרכישת הטבעת (אזור המרכז)?

תודה לכל העוזרים

פורסם

לדלג על השלב, לקחת את המיועדת ולקנות טבעות נישואין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתתף להמלצה מעלי. :lol:

מאחר וידעתי שאשתי הקיבוצניקית לא עונדת תכשיטים, רכשתי טבעת פשוטה מזהב לבן במאות שקלים שכמובן נכנסה למגרה לאחר זמן קצר. גם את טבעת הנישואין הקלאסית ( חישוק זהב פשוט ודק) היא אפסנה במגרה.

חבל על הכסף. הייתי מציע לך לבזבז אותו על מטרה יותר נעלה: עוד חשפנית במסיבת הרווקים :lol: :lol: :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לצערי אי אפשר לוותר על טבעת אירוסין למרות שבת זוגתי לא אוהבת דברים יקרים במיוחד טבעות, לכן אני מחפש מקום אמין עם מחירים סבירים כדי לא למשכן את הכליות שלי.

אני בכלליות לא תומך נלהב של כל הטקסים האלה אני חושב שזה מיותר לחלוטין אבל הבת זוג חושבת אחרת והיא קובעת :)

פורסם
ג'קסון בבורסה ברמת גן.

עדיף לא להגיע ביום שישי.

יום שישי יש הרגשה אותנטית של שוק, חוץ מזה מבחר עצום

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
לצערי אי אפשר לוותר על טבעת אירוסין למרות שבת זוגתי לא אוהבת דברים יקרים במיוחד טבעות, לכן אני מחפש מקום אמין עם מחירים סבירים כדי לא למשכן את הכליות שלי.

אני בכלליות לא תומך נלהב של כל הטקסים האלה אני חושב שזה מיותר לחלוטין אבל הבת זוג חושבת אחרת והיא קובעת :)

אני מקוה שאתה קונה טבעת לזוגתך ולא לבתה. עם הבת אפשר לחכות עוד כמה שנים, סביר שהיא צעירה מדי (או שטרם נולדה :roll: )

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן עבור זוגתי, אני אבקר בג'קסון ביום ראשון תודה על ההמלצה!

למישהו יש עוד המלצה, דעה , הערה?

פורסם

אכן הבורסה מומלצת,אני את שלי קניתי במשביר למשל,כך שאתה יכול לבדוק גם שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש למישהו המלצה על גודל האבן המומלץ כדי שלא יהיה קטן או גדול מדי (כל דבר שראיתי נראה קטן מדי אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום!)?

פורסם
ג'קסון בבורסה ברמת גן.

עדיף לא להגיע ביום שישי.

ג'קסון חזק בעיקר בפרמטר של המחיר, כל השאר - לרבות אמינות, ויחסי אנוש, ברמה נמוכה מאוד (המילה שוק כבר עלתה פה בשרשור לדעתי).

אני קניתי טבעת אירוסין לא ממש זולה לאשתי, ובקצרה רק נגיד שהייתה הרבה עוגמת נפגש, שנגמרה בזה שהחליפו את היהלום בגלל פגם שזיהינו בו (יש שיקראו למה שקרה שיטת מצליח).

פורסם
יש למישהו המלצה על גודל האבן המומלץ כדי שלא יהיה קטן או גדול מדי (כל דבר שראיתי נראה קטן מדי אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום!)?

הגודל המומלץ הוא: קצת יותר ממה שקיבלו החברות שלה.

סביבות ה40 נקודות

שקוף ככל האפשר

נטול פגמים פנימיים ככל האפשר.

מומלץ לוודא כי האבן לא עברה מילוי (שיפוץ, נראה טוב יותר אך לא מוסיף במחיר ואין סיבה לשלם כאילו האבן נקייה).

כדאי לעבור בקניון מול איזו חנות תכשיטים, אתה תתעכב מול השעונים והיא תתחיל להסתכל בשושו על הטבעות, צבע הזהב ופיזור האבנים זה מה שצריך לסקרן אותך.

-ברויאלטי ודומיהם יקר באופן מופרך

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...