Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני עם אישתי ועוד זוג נוסף מתכוננים לחופשה בגרמניה, עכשיו החלטנו שמשכירים רכב ופה הייתי רוצה המלצות:

אנחנו 4 מבוגרים, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת רכב אני לא רוצה להתפרע יותר מדי, אבל כן הייתי רוצה רכב שאני יהנה איתו בנסיעות, מתכננים להיות בגרמניה 7-8 ימים ולחרוש אותה בנסיעות, אשמח להמלצות שלכם.

עד עכשיו חשבתי בכיוון מרצדס סי 200 , או ב.מ.וו 320.

עוד דבר אשמח אם אתם מכירים חברה אמינה שדרכה כדאי להזמין את הרכב, וכמובן אם גם תהיה זולה מבין המתחרים רק אשמח.

פורסם
אני מעדיף ללכת על אוויס בגלל כל עניין ה'הכל מכוסה'. ככה אני יכול לנהוג בראש שקט.

כמו שאני יודע יש בכל חברה אפשרות לביטול דמי השתתפות, לזה התכוונת?

פורסם

עד כמה שאני יודע זה סטנדרט בכל החברות. מכל מקום - בשכירות האחרונה שלי בסיקסט (מינכן) היה ביטול השתתפות עצמית.

לגבי בחירת הרכב - אם אתה מתכוון לנסוע הרבה - ובגרמניה המרחקים גדולים - ויש לך מטען של 4 מבוגרים - לך על סטיישן. לא פחות ממונדיאו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לך על סטיישן. לא פחות ממונדיאו.

מחזק. יש תחומים שלא כדאי להתקמצן עליהם, ונוחות במאות הק"מ שתעברו זה אחד מהם.

C200 זה רכב די צפוף, אני לא יודע לגבי ה-320, בשניהם תא המטען לא יצליח להכיל תכולה

של 4 מבוגרים ותיאלצו לסחוב בפנים כל מיני תיקים.

כמובן שיש את האנשים היוצאים מהכלל שמצליחים להסתדר בחו"ל עם טרולי זעיר, אבל אלה היוצאים מהכלל.

בזמנו שכרתי מסיקסט, הכול בוצע דרך אתר האינטרנט הבינלאומי שלהם, עם ביטול דמי השתתפות

שהתברר כצפוי כחיסכון בכסף - חטפנו סדק קטן בשמשה מאיזה חצץ תועה במזרח בוואריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ בחום על - SIXT. מניסיון של כמה שנים טובות - והרבה מאוד השכרות עימם בגרמניה.

גם AVIS ו-EUROPCAR טובים בהחלט, העניין הוא של-SIXT היצע הרכבים הגדול ביותר ובמרבית המקרים גם התנאי השכרה העדיפים.

מצטרף להמלצות על בחירה בסטיישן - יעיל ונוח יותר.

ה-3 החדשה מעט יותר מרווחת מה-C. ה-C מעט יותר נוחה מה-3. שתיהן נחמדות למדי לנהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הזמנו פאסאט דיזל ידנית וקיבלנו בסוף טאורן עם 1.2 טורבו בנזין ו6 הילוכים ידניים, מרווחת ומאובזרת להפליא אבל עגלה בצורה מחרידה.

חבר שלי יחד עם אבא שלו לקחו במוו 535D ואין הרבה מה להוסיף.. זה פשוט רכב מושלם, כיף, אבזור, נוחות, מרווח וחסכוני להפליא בדלק (סביבות ה1:14 משולב)

בכל מקרה הייתי ממליץ על SIXT, שמעתי מהרבה שהם אחלה.

פורסם

אנחנו הזמנו (בפעם האחרונה - ספט') אופל אינסינייה OPC / פאסאט CC. כמובן שלא היה להם במלאי, לכן שודרגנו ל-535Dx (טורינג) תמורת סכום סימלי להפליא. כפי שכבר אמרתי בעבר - יופי טופי של אוטו. רק מה, די צמא לסולר. בכל זאת - 313 סוסים... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תמיד כדאי לשלם מראש עבור ביטול השתתפות עצמית, במקרה של בעיה יש חברות שאינן גובות ויש אחרות שגובות השתתפות ולאחר מכן הסכום מוחזר, ניתן לברר מראש.

לגבי הרכב ממליץ על סטיישן או מינייואן.

היכן להזמין? משתנה בהתאם ליעד ולתקופה וניתן לבצע סקר מחירים. לעתים הפרשי מחיר גבוהים.

מחברת הרץ אני מתרחק לאחר שרשרת תקלות ועכובים בטיפול- רכב עם נסועה גבוהה, תקלה טכנית, בזבוז זמן בהחלפת הרכב, גבייה בטעות של אלפי שקלים, טיפול איטי בנושא שהצריך כחודש ועשרות טלפונים.

פורסם

האם מבין אלו יש את הביטול השתתפות עצמית לגמרי?

Your Benefits In This Offer:

ok3.png Airport taxes ok3.png Fair Fuel Policy ok3.png Unlimited Mileage

plud_plus.png Your rental includes:

ok3.png Rental Rates & VAT ok3.png All taxes and fees ok3.png Airport Taxes ok3.png 24h Roadside Assistance ok3.png Collision Damage Waiver ok3.png Theft insurance ok3.png Premium Location Fee ok3.png Third party insurance ok3.png Unlimited mileage ok3.png Road Tax

אם לא איך קוראים לביטול השתתפות עצמית?

אם כן אז מה זה אומר?:

Included package in this rental:

Full Insurance

Package

Third party liability (Liability Insurance for damages or injuries to any 3rd party outside the vehicle)

Collision Damage Waiver (covers you against damages to your rental car)

Theft protection (covers you against theft of the rental car)

With this package you are FULLY PROTECTED, except for the first portion of the claim (Excess)

in the event of damage or theft to the rental car:

Excess: 800 EUR for damages & theft

תודה לעוזרים

פורסם

תלוי באתר.

no deductible

no insurance excess

fully refundable deductible

super cover

waiver - שיהיה 0 יורו

לרוב ענין של ביטול דמי השתתפות, נתקלתי בו בעיקר באתרי "סוכנויות" למיניהם כגון autoeurope, arguscarhire וכד'.

יש גם אתרים גדולים אחרים כמו travelocity, expedia וכיוצב' שמציעים ביטוח דרך סוכנות משנה שלהם בעלות מופחתת לכאורה.

להוסיף עוד, לפעמים ביטוח (בריאות/חיים) שלוקחים מהארץ בין אם מסוכן פרטי או דרך כרטיס אשראי כולל גם ביטוח על השכרת רכב.

בכל מקרה לבדוק תמיד את האותיות הקטנות.

• תוכן חדש...