Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה?! זה אשכרה אמיתי? 

יש לי כמה מילים לתיאור הזה.

ח-צופים.

ח-מורים.

ח-דשן אורגני.

ח-לאות.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החבילה משי־אין לא תגיע? הדואר האמריקאי מפסיק לקבל חבילות מסין
רשות הדואר של ארה"ב הודיעה כי תפסיק זמנית לקבל חבילות שנשלחו מסין ומהונג קונג, לאחר שבוטל הפטור ממכס על חבילות בשווי של פחות מ-800 דולר ■ אנליסטים מעריכים כי השפעת הצעד תהיה מוגבלת, משום שחבילות עדיין יישלחו דרך חברות פרטיות כמו UPS ופדקס

https://www.themarker.com/wallstreet/2025-02-05/ty-article/.premium/00000194-d53f-d558-a1d4-ff3f440d0000?gift=e3b4035c51cc430da74352cb27de4aad

בקרוב אצלנו, כי העמלות תהיינה גבוהות ממחיר המוצר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

מה?! זה אשכרה אמיתי? 

אמיתי לגמרי. לא הייתי יכול להמציא את זה אם הייתי מנסה.
אני נהנה להסתכל בפייסבוק על הפרסומות ההזויות של הדואר, ובעיקר על התגובות עליהן.

• מצחיק 1
:turn-l:
פורסם
לפני 2 דקות, yuvk כתב:

לא הייתי יכול להמציא את זה אם הייתי מנסה.

אני משתמש במשפט הזה הרבה בעצמי, פעם ראשונה שהוא חוזר אלי בבומרנג :LOL:

• מצחיק 1

פורסם
לפני 4 שעות, yuvk כתב:

הדואר אשכרה מחפש תיאור לשירות - באות ח'.  אני יודע את התשובה: ח' בהתחלה וא' בסוף, 3 אותיות.

image.thumb.png.efa2d658ec082801a5e2d28184fe0c56.png

שאוציא את זה במקומך ?

למה להתאפק ?

חרא.

alfa 156 2.5.

פורסם

סוף סוף קלטתי מה זה הזכיר לי. 

The best Cark memes :) Memedroid

שירות באות ח'. חירות? 

לא נראה לי. כבר מניתי כמה אפשרויות בהודעה קודמת. 

החביב עלי מתוכן: 

ח-דשן אורגני.

פורסם (נערך)
בתאריך 20.1.2025 בשעה 22:47, borsood כתב:

על אן-מארי מרפי שמעת?

זה המקרה הידוע, אבל לא היחידי.

עכשיו מותר ליבא מצלמות אבטחה בלי אישור של  משרד התקשורת... כי ה wifi של המצלמה הוא שונה מה wifi במערכות המולטימדיה לרכב.

ואן מארי מרפי בכלל היתה שליחה של DHL, אבל אצלה בכלל לא היה WiFi.

בקיצור, כשנוח ואין לוביסטים אפשר להחליק וכשיש לוביסטים אז עוצרים הכל בשם התאימות האלקטרו מגנטית לאונת החיפוש של כיפת ברזל או ה SA-6...

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

החבילה משי־אין לא תגיע? הדואר האמריקאי מפסיק לקבל חבילות מסין
רשות הדואר של ארה"ב הודיעה כי תפסיק זמנית לקבל חבילות שנשלחו מסין ומהונג קונג, לאחר שבוטל הפטור ממכס על חבילות בשווי של פחות מ-800 דולר ■ אנליסטים מעריכים כי השפעת הצעד תהיה מוגבלת, משום שחבילות עדיין יישלחו דרך חברות פרטיות כמו UPS ופדקס

https://www.themarker.com/wallstreet/2025-02-05/ty-article/.premium/00000194-d53f-d558-a1d4-ff3f440d0000?gift=e3b4035c51cc430da74352cb27de4aad

בקרוב אצלנו, כי העמלות תהיינה גבוהות ממחיר המוצר.

הפתרון צריך להיות שינוי הגדרת סין בתור מדינה מפותחת ולא מתפתחת או הגדרה אחרת. אז המחירים יתאזנו והייבוא מסין יהיה לא משתלם כל כך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

קשה לדעת.

מבלי להיות מודעת, אחותי הזמינה מין 'מאוורר' שעליו נורות לד שעליהן מוקרן וידאו (איך קוראים לזה?) ומצוייד בחיבור וויפי. עבר חלק... השאלה מה הזינו במלות החיפוש בדואר.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

התשובה הכי מדויקת תהיה - תנסה... אף אחד לא יודע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני הזמנתי אתמול מודול שלט רחוק, מקווה שלא ייתקע... 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שזימברו אותי במשלוח המולטימדיה מאלי אקספרס.

אם אני אזמין מאמזון לא ינקנקו אותי שוב עם אישורים של משרד התקשורת? ברור לי שזה מוצר שאין עליו שום מידע ואם אמזון לא יעבירו לי אותו אז הוא יתקע במשרד התקשורת. מה אומרים המומחים?

IMG_0952.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכי פשוט להתייעץ עם שרות הלקוחות של אמזון. יש צ׳ט באתר.

אם המוצר רשום ships to Israel , מירב הסיכויים שאמזון מטפלים בכל התהליך. אבל קטונתי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...