Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

ואם תופסים אותך עם גלאי רדאר או מפה של מכמונות מהירות זו כבר עבירה פלילית חמורה של הכשלת שוטר. עד כמה שידוע לי נכון גם בגרמניה, אוסטריה וצרפת, אולי עוד מדינות. אבל החוקים והפסיקות משתנים ואני לא עוקב.

באותן מדינות יש גם הגבלות על שימוש במצלמות דרך ועל פרסום סרטונים המפקים מהן.

לגבי ישראל - תחומי התדרים שלנו לא חופפים לגמרי את אלה של ITU regon 1 שאליו אנו שייכים, ולכן ההגבלות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא'נה, הדואר מתחילים להרגיז לי. 

כבר תקופה ארוכה שלא הזמנתי כלום, לפני זמן מה כן הזמנתי מעלי איזו שטות (שמחליפה שטות אחרת ששבקה חיים לאחר הרבה שנות פעילות). כ-5 סמסים מאוחר יותר, ביקשתי שישלחו את החבילה לנקודת איסוף קרובה לביתי, נוחה להגעה. 

כמובן שהם שלחו את החבילה למקום הכי דרעק בחיפה. שלא קרוב אלי, לא על הדרך הקבועה שלי, אין חנייה לרוב... למה? למה דווקא לשם?! ועוד שאלתם, עניתי, למה החלטתם לשנות?! 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה? דואר.

אתמול היה לי משהו דומה, אספתי חבילה עבור אחד הבנים, ביקור ראשון באותו מקום. דואר ישראל גורם לי לסייר בחיפה ולהכיר כל מיני עסקים שבאופן רגיל לא הייתי עושה איתם עסקים (לא אנשים רעים, אבל הגיאוגרפיה והטופוגרפיה)  לפחות לא היה רחוק מדי מהעבודה ואפילו היה מקום חניה אחד פנוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, sperial כתב:

דואר ישראל גורם לי לסייר בחיפה ולהכיר כל מיני עסקים שבאופן רגיל לא הייתי עושה איתם עסקים (לא אנשים רעים, אבל הגיאוגרפיה והטופוגרפיה) 

דווקא נתקלתי באחד שאני ממש לא מעוניין לעשות איתו עסקים, האמת, בזכות הדואר. שלח לי משהו לאיזה חור בהדר. קיבלתי כמה תחושות ברורות שזו לא חנות שהייתי רוצה לעבוד איתה לכלום דבר. העסקים האחרים שהגעתי אליהם ברובם המכריע סבבה (וכמו שאמרת טופטגרפיה, גיאוגרפיה ושות' בע"מ). ויש עסק אחד שגם הוא נק' מסירה, שאני עושה איתו עסקים הרבה לפני שהוא הפך גם לנקודת מסירה - אבל החבילות שלי לא הגיעו אליו אף פעם... מצד שני גם לא ביקשתי, כי המיקום שלו לא הכי נוח לי להגעה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://finance.walla.co.il/item/3722745

יש שר תקשורת במשרד התקשורת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון אחרון בנוגע למערכת המולטימדיה לפיאט.

מסתבר שלמחלקה שאמונה על הדואר במשרד התקשורת יש טלפון.
03-5198282 שלוחה 3, הם גם בסוף עונים. הגעתי לבחור מאוד נחמד בשם דב שבאמת ניסה לעזור והרגיש לי שהוא הופך עולמות
אבל את הדואר לא הצליח לשכנע לסגת מהמשפט "הפריט אינו זמין לטיפול ושחרור"
אבל הוא כן זמין, לקבל את הוראות המוכר. אני הבעלים הקנייני של הפריט לא יכול לתת הוראות, אבל איזה סיני מלקק עטלפים בשנז'ן... זה כן!
גם לא הצלחתי לקבל תשובה באיזה סמכות הגביל הדואר את "זמן הטיפול" ל 30 יום, בטח מול אמנת הדואר הבינלאומית ולמה לקח לו 14 מתוך אותם 30 יום בכלל לפנות אלי?
בקיצור, הדואר כגוף מונופוליסטי, מתנהל בבריונות, לא עונה. גם משרד התקשורת לא מצליח ליישר אותו. תוסיפו את ההחמרה ב"בדיקות" ותגלו שאם מראש לא תכינו את כל המסמכים, תתקשו להכניס מוצרים לארץ.
הדואר היה מוכן להוציא מכתב ארוך באנגלית שהפריט לא ניתן לשחרור אבל לא ללחוץ על 2 כפתורים במחשב ולשחרר אותו. מאחורי כל הרוע הזה עומדת עמילת מכס בשם אלינור אברהם שפשוט לא מזיזה אצבע לעזור (או לענות או לענות לטלפונים), לצערי, זה המצב!
במקביל פניתי לחברת כרטיסי האשראי והם דווקא היו קשובים למסמכים ששלחתי להם ואחרי בירור של חודש וחצי פשוט החזירו לי את הכסף.

סוף טוב... אבל חבל שאני עדיין בלי מערכת

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנה מכאן עם משלוח ישירות לארץ ותשלום מיסים מראש. 

אלה אותם מכשירים סיניים אבל אם יסורב כניסה, אמזון יחזירו לך את הכסף בלי ויכוחים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.1.2025 בשעה 15:33, ברווז כתב:

אני עם סיפור בהמשכים מול מכון התיקנים. 

זוכרים? זה נמשך לו מספטמבר.

סולל הדרך, זה בשבילך:

נראה שסוף סוף הולך להיגמר הסיפור, עשינו כל מה שאנחנו אמורים לעשות, וצריך לתאם נציג להגעה- כמובן שההגעה הזו בתשלום. עמיל המכס אמר שיש לשלם X על ההגעה ועוד Y כפול מספר הדגמים הרלוונטי. 

שלחו לנו חשבוניות לתשלום: מספר חשבוניות שבהן הסכום הוא X+Y! ולא X פעם אחת כמו שהובהר. 

לא שילמנו. הצעקות שהיו ברקע ממשרד המכון, כך נאמר לי (לא אני מטפל בזה בפועל לשמחתי ולמזלי) היו קשות. 

אמורים לשלוח לנו (מתי? כן) חשבוניות חדשות ונכונות לתשלום.

זה ייבדק היטב. 

אני שמח בשבילך שקיבלת החזר, לפחות זה, אבל זה פשרה גרועה לכל הכיוונים- אתה בלי המוצר, המוכר כנראה הפסיד את העלות. הדואר עדיין [צונזר]. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

אבל חבל שאני עדיין בלי מערכת

יש מצב שמערכת דומה/זהה יש באמזון? הם ככל הנראה הגורם הכי יעיל בהתמודדות הזו הם מטפלים, לפחות במקרים שלי בכל הכאב ראש הזה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכיוון הוא לשלוח לחברים ולהביא בתיק באפריל.

מדובר בחברה שהיא אומנם סינית אך מובילה בקהילת פיאט כמוצר מוביל גם באיכות היצור וגם ביציבות המערכת. המחיר בהתאם, אבל נרא לי נסבל.

IMG_0497.png

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 21.1.2025 בשעה 18:10, yairw כתב:

חזרו אליי במייל:

בהמשך לפנייתך לפריט X, עדיין מתנהל בירור מול הגורמים הרלוונטיים.
בהתקבל ממצאים נוספים נשוב ונעדכן.

אז עברו 7 ימי עסקים, פניתי אליהם שוב, ללא מענה עד כה

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.1.2025 בשעה 15:33, ברווז כתב:

אני עם סיפור בהמשכים מול מכון התיקנים.

משם מגיעים כל הג׳וקים?

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 31.1.2025 בשעה 13:26, borsood כתב:

לשם מגיעים כל ה...

תיקנתי לך קצת. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתכוננו לשלם יותר. הרבה יותר.

על חבילה שלצערי כוללת 2 דונגלים WIFI בדולר, שזהים להם קיבלתי בלי צורך באישור משרד התקשורת, נסחטתי על ידי הדואר.

את המסמכים סיפקתי עוד כשהחבילה היתה בדרכה לארץ, והחבילה הגיעה לנק' הדואר ביחד עם עוד 2 חבילות שהוזמנו באותו יום, ולכן

סעיף האחסנה הוא *שקרי*. לצערי בגלל מוצרים אחרים באותה חבילה לא כדאי לי לנטוש אותה.
image.png.38b9f3c6d6cbf4fe44367cfc54ac2ea0.png

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחכה לחבילה מעלי- סה"כ 2 עכברי צעצוע לחתולים. 

יצאה בעיכוב מסין, נו שויין. עלי שלחו קופון כלשהו כפיצוי, ללא שום פעולה מצידי- לא מתווכח, נתנו מרצונם החופשי, מקבל ואומר תודה. 

החבילה יצאה מהמכס בארץ והועברה לשליח ביום רביעי, 29/1. 

לקח לחבילה פחות זמן לטייל מסין ארצה, מאשר בתוך הארץ. 

אני עדיין מחכה לסמס עדכון סטאטוס שניתן לאסוף (אין לי מושג מאיזה חור זה יהיה הפעם). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...