Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לשנות את כותרת השרשור?

HFD 'לקחה' את הפצת מרבית החבילות של עליאקספרס (וכנראה של תמו), והשירות שלהם הוא כזה שגורם לי להתגעגע לדואר ישראל.

כמו שאמרו כוורת, המצב יכול להיות יותר גרוע, והוא באמת נהייה יותר גרוע. לפחות אצלי 

הבעייה שדואר ישראל מחוייבת לשירות מינימלי כלשהו שמוגדר בתנאי הזיכיון, ועל hfd לא חל כלום.

• מעניין 1
:turn-l:
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

הוזמנו מספר חבילות מאלי אקספרס, האם אתם קיבלתם מהם הזמנות לאחרונה?

שלילי. 

אפילו לא סמס שמשלוח צפוי להגיע מתישהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כנראה שהטיסות להונג קונג טרם התחדשו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון להיום המצב העגום הוא כזה:

בלדרות DHL היה להם פקק של כל החבילות לארץ בגרמניה, עשו מאמץ בסוף השבוע האחרון והביאו הכל.

אמזון ארה"ב עד אתמול היה חסום לקבלת הזמנות חדשות מישראל. הבוקר כן יש אפשרות אבל מציג זמני אספקה איטיים במיוחד (חודש). אני נשברתי ביום ראשון והזמנתי מאמזון לmyus.com ואעשה משם שילוח בלדרות.

אמזון גרמניה עדיין חסום להזמנות לישראל.

איביי חוסם הזמנות לישראל. פריטים שהזמנתי לפני המלחמה הגיעו למרכז השילוח הבינ"ל שלהם, אחד מהם קיבל מספר מעקב לישראל אבל הוא כבר שבועיים בהולד. מקווה שהם יקדמו את זה בקרוב. חבר גם היתה לו הזמנה כזאת בהולד במרכז השילוח, וקיבל אתמול הודעה מוזרה שהמשלח סירב להעביר את ההזמנה של פריט זה ליעד הסופי. גם לא ברור מההודעה אם יקבל החזר כספי.

עליאקספרס שהוזמן ב6.6 אחד הגיע עם דואר ישראל במהלך המלחמה, השני העבירו לדואר שליחים מה שמעכב את הסיפור בלפחות עוד שבוע לעומת נקודת חלוקה. הזמנה נוספת מ10.6 משוייכת לצ'יטה אבל לא יצאה בנתיים מסין.

מעולם לא נשלחה אלי הזמנה של עליאקספרס בHFD.

cars245 הוזמנו הרבה לפני המלחמה פריטים עם זמן אספקה ארוך (15 ימי עסקים). במהלך המלחמה היה כתוב שלא מקבלים הזמנות לישראל, עכשיו כתוב שכן שולחים לישראל. למרות זאת ההזמנות הישנות שלא בוטלו לא יוצאים לדרך, למרות ש15 ימי העסקים חלפו מזמן. שלחתי להם מייל לבירור.

next מלפני המלחמה החבילה נמצאת בהולד באיזה בית דואר בחו"ל. באופן משעשע הסטטוס במעקב דואר ישראל הוא "מעוכב לבדיקה" למרות שהעיכוב במקרה הזה הוא בארץ המוצא.

Shein (של הבת כמובן) שהוזמן ב8.6 הגיע עם HFD במהלך המלחמה. הזמנה חדשה קיבלה מספר מעקב בHFD אבל עדיין לא יצאה מסין.

בשורה התחתונה -המצב עגום. או להזדיין בהרבה מאוד סבלנות או לשלם הרבה כסף על שירותי בלדרות באמצעות צד ג'.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

הזמנתי שניה לפני האירנים.  קיבלתי עדכונים מהעלי על ההתקדמות.  שבת קיבלתי סמס מהדואר שיש לי חבילה בדרך.  נחכה ונראהץ

• אהבתי 1
פורסם

אמזון פתוח שוב -

https://www.ynet.co.il/economy/article/byoufjwbxg?utm_source=Taboola_internal?utm_source=ynet.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=copy_url

השמיים נפתחו ואמזון החזירה את השילוח לארץ, כולל המשלוח חינם בקנייה מעל 49 דולר, אם כי זמני ‏המשלוח עדיין "ארוכים מהרגיל". באסוס החלו לגבות כסף על משלוח 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

^^ פתוח חלקית

הרבה דברים לא נשלחים,ומה שכן עם צפי ארוך (חודש+)

כדאי לחכות עם ההזמנות כמה שבועות,שלא בטעות יהיה עכשיו עוד סבב נגד איזו מדינה (טורקיה מישהו?)

• מבאס 1
  • מעניין 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלחתי אתמול או שלשום בקשה להחזר כספי על החבילה ש"נגנבה" למוכר באיביי, נראה מה יהיה. אני אמור לקבל בחזרה את הכסף, כי ביקשתי החזר.

אני מקווה שהמוכר יסכים להחזר כספי. בתקווה שזה יעבוד. בינתיים לא שמעתי כלום ממנו. אמרו 3 ימי המתנה לתשובה מהמוכר. אני חושב שאיביי יצדדו בצד שלי, לפחות אני מקווה.

כוס אמק נזדיין בסבלנות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לי כמה דברים מעלי שהוזמנו- לא זוכר בדיוק מתי, אם בתוך או אחרי המלחמה (חושב שבתוך). 

צפי תחילת אוגוסט. סטאטוס, סיים מכס במדינת המוצא. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 30.6.2025 בשעה 20:35, DareDevil כתב:

הזמנתי כמה דברים בזמן המלחמה , הגיע היום לארץ.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגיעה אליי הודעה מצ'יטה לגבי משלוח בודד אחד, אני חושב, כי קיבלתי כמות גדולה של הודעות במייל ובSMS על משלוח כלשהוא.

אבל רשום "מחפש טיסה" או משהו בסגנון.

או שזה כבר הגיעה לארץ(?) לא סגור יותר מדי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תגידו, המחסן ישראלי זה בלוף? או שבאמת יש מחסן ישראלי? 

כי הזמנתי מעלי משהו שהיה אמור להגיע תוך 5 ימים ממחסן בישראל. 

באמצע הייתה מלחמה. 

כעת המשלוח תקוע בעלי בסטאטוס "הגיע לנמל התעופה ביעד". 

לשכוח ממנו? חשבתי לבטל ולהזמין חדש אבל לא בטוח שזה יהיה מהיר יותר. 

בפעם הקודמת שהזמנתי מאותה חנות זה הגיע עם שליח של חברה מסוימת שאני לא זוכר איזו. 

• מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם אחת ויחידה קיבלתי באמת מוצר מישראל תוך יומיים.

פעם אחרת מוצר שהיה כתוב משלוח מישראל הגיע מסין תוך שבועיים כרגיל (בלי מלחמה).

והבוקר המוצר שמגיע עם צ'יטה השתחרר והגיע לארץ. אז לא הייתי מבטל עכשיו.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש מחסן ישראלי, אבל לרוב הוא מכיל שטויות מהסוג שאני לא מזמין. אין לי מושג לגבי הגודל שלו, מגוון סוגי המוצרים שאנשים מזמינים בעלי נוטה לאינסוף :-)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...