Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאדע אם יש,כן חייב להיות

גם אני קניתי פעמיים את הבוסטר של UTRAI (מצוין,מומלץ),ולהטיס סוללות בעייתי מסין (ובכלל),אז כן נוטה לחשוב שיש במחסן בארץ מלאי,ככה שבדף כתוב שילוח מהארץ וזה באמת ככה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדואר או חברת שילוח רגילה אי אפשר לשלוח סוללות בלי לשלם הון כסף על חומ"ס.

בפועל בעליאקספרס יש להם את השיטות שלהם, הזמנתי כל מיני סוללות מיוחדות (למשל סוללה ללפטופ ישן, סוללה למקרר לרכב), סוללות כפתור בעמויות, והכל מגיע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כי עליאקספרס שולח במטוסי צטען, לא במטוסי נוסעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, mrmiki1234 כתב:

יעזור לבטל ואז להזמין ממוכר אחר ?

ואלה לא יודע להגיד לך. אני פשוט ממתין שיעבור הזעם, מכניס לתוך העגלה דברים ומחכה שישתחרר הלחץ..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

משהו משונה קרה לי באמזון גרמניה.

באפריל הזמנתי משם, ההזמנה יצאה ב2 משלוחים  אחד קיבלתי ואחרי תקופה המשלוח השני בוטל אוטומטית וקיבלתי החזר.

לא שאלתי את השירות שלהם פשוט הזמנתי שוב מה שלא שלחו.

הם שלחו ואז זה נתקע בתקופה שלא היה טיסות, ועוד פעם קיבלתי החזר כספי אוטומטי, והודעה שבוטל.

פתאום אתמול אני מקבל הודעה מכץ משלוחים שהמשלוח בארץ.

אז למה הם ביטלו והחזירו את הכסף?

גם שבוע לפני אירן, הזמנתי מcars245, המשלוח יצא ובסוף חזר אליהם הם אמרו שהם יתנו החזר מלא, אבל לא קיבלתי עדיין.

והם לא הסכימו לשלוח את זה שנית למרות שביקשתי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

האם מישהו הזמין ציוד BLUETOOTH מעלי לאחרונה? האם נדרשה עמלת "שקר כלשהו" מדואר ישראל כדי לקבל (פטור מ)אישור משרד התקשורת?

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 3.7.2025 בשעה 11:36, dani666 כתב:

אמזון גרמניה - יש משלוחים

והם מגיעים מהר.  כרגע קיבלתי סמס מ e-cargo )מי אלה?) שהמשלוח שוחרר מהמכס ויועבר לחברת ההפצה.  

פורסם
בתאריך 7.7.2025 בשעה 17:30, yuvk כתב:

האם מישהו הזמין ציוד BLUETOOTH מעלי לאחרונה? האם נדרשה עמלת "שקר כלשהו" מדואר ישראל כדי לקבל (פטור מ)אישור משרד התקשורת?

אני הזמנתי מתאם לרכב וקיבלתי את ההפתעה הבאה. נראה במה זה יסתכם בסוף

על סמך המידע שהועבר אלינו מהשולח, המשלוח נדרש לאישור משרד התקשורת ויתכנו עלויות

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 11.7.2025 בשעה 10:16, mrmiki1234 כתב:

אני הזמנתי מתאם לרכב וקיבלתי את ההפתעה הבאה. נראה במה זה יסתכם בסוף

על סמך המידע שהועבר אלינו מהשולח, המשלוח נדרש לאישור משרד התקשורת ויתכנו עלויות

היי בעליאקספרס מופיעה ההודעה הנל

Customs update
Abnormal customs clearance

האם אני צריך לפנות למשרד התקשורת לאישור? 
פורסם (נערך)

שאלה,

חבר קנה קיט FPV עם ELRS בלבד בכ400 שקל (ללא מצלמה וVTX) מתחת ל249 גרם וכמובן החבילה נעצרה בדואר שזקוק לאישור משרד התיקשורת, הוא כמובן שלח את המידע לפי מדריך בקשת שיחרור פרטני על הרחפן שיש בו רק ELRS 2.4GHZ שלא אמור ליהיות בעיה וקיבל תשובה שאין אישור, מפה לשם אחרי תקופה מסוימת ראה עידכון סטטוס באלי שהחבילה שוחררה מהמכס וכעבור יום קיבל הודעת תשלום מיסים של שעולים על עלות המוצר כי חצי מהמיסים היו על דמי אחסון! (כ200 שקל!), יש משהו שהוא יכול לעשות? למי ליפנות?
כי הוא מבחינתו שלח את הפרטים לשיחרור ברגע שקיבל ההודעה- אז למה צריכים לשלם כל כך הרבה על דמי אחסון שהעיכוב לא באשמתו?
תודה מראש והמשך שבוע שקט ומוצלח🙏

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מנפלאות ההפרטה…

האם הדגם קיבל בעבר אישור משרד התקשורת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה להמונים.. 

יש לי שלושה משלוחים מאירופה שבאתר האירופי מופיעים שנכנסו לישראל,
לפני שבוע,
דואר ישראל לא מכירים את החבילות,
אפס מידע, 
לא הגעה לישראל, לא המתנה למכס, לא מרכז המיון במודיעין - פ*&^#ג כלום...

קורה לאחרונה לעוד אנשים?
שואל כי בדרך כלל העדכונים דיי מסונכרנים עם מה שאני רואה בחו"ל 🧐

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

משתדל שלא, 
גם ככה הם לא בשיא, אז התנכלות מצידם לא תשרת אותי 😏

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...