Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

תנסה לחפש דרך המוכר הזה, 

AutoNevee Franchised Store באליאקספרס, ההזמנה שלי הגיעה בזמן סביר והוא גם דאג לדחוף את הניירת הדרושה.

הנה לינק ישיר למסך מולטימדיה (מקווה שזה מתאים) https://www.aliexpress.com/item/1005007450570020.html?channel=facebook

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, סולל הדרך כתב:

אם אני אזמין מאמזון לא ינקנקו אותי שוב עם אישורים של משרד התקשורת?

לא מובטח שום דבר, חוץ מהכסף שלך. 

בתנאי שהמוכר הוא אמזון, הם אחראים לכל תהליך השיחרור. במידה ולא יצליח, תקבל את כספך חזרה. 

שירות הלקוחות של אמזון שנמצא בהודו לא יידע שום דבר מראש. אבל כשייגמר הזמן המובטח לאספקה, הם יחזירו לך את הכסף בלי להתווכח בכלל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז רכשתי CV JOINT ב35$ עם משלוח 35$ בCARS245, טוטל 70$, לא אמור להיות כלום מלבד הודעה שהגיע.

ואז היא הגיעה - הפריט חייב בתשלום.

התירוץ: "פירוט החיוב: עמלת הצהרת יבוא מקוצרת לפריט פטור-מזדמן 35.4 שקל

אז יש תעריף למוצרים פטורים?

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז הדואר שהופרט הם כל הזמן ממציאים אגרות... הזיה

לפני 33 דקות, amosbmw כתב:

לא מובטח שום דבר, חוץ מהכסף שלך. 

בתנאי שהמוכר הוא אמזון, הם אחראים לכל תהליך השיחרור. במידה ולא יצליח, תקבל את כספך חזרה. 

שירות הלקוחות של אמזון שנמצא בהודו לא יידע שום דבר מראש. אבל כשייגמר הזמן המובטח לאספקה, הם יחזירו לך את הכסף בלי להתווכח בכלל.

תודה 

אז זה יחכה למזוודה.

אין לי כוח לזה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, yairw כתב:

אז רכשתי CV JOINT ב35$ עם משלוח 35$ בCARS245, טוטל 70$, לא אמור להיות כלום מלבד הודעה שהגיע.

ואז היא הגיעה - הפריט חייב בתשלום.

התירוץ: "פירוט החיוב: עמלת הצהרת יבוא מקוצרת לפריט פטור-מזדמן 35.4 שקל

אז יש תעריף למוצרים פטורים?

אין לפי המחירון שלהם לפריט פטור, וגם לא תעריף בסכום הזה. תפנה אותם למחירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים,

אין לי ספק שאתה צודק והם טועים, אבל אני מעדיף לספוג את הקנס הזה מאשר לפתוח פתח לצרות ועיכובים,

אני צריך את החלק, זה הזמן להיות חכם ולא צודק

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדואר גובה תשלום על עצם העברת המידע לנציגי משרד התקשורת, התחבורה וכו' גם אם אין חובת אישור לייבוא . אם גם לא נדרש תשלום על אחסנה, יצאת בזול.

ואמזון, אם המחיר כולל דפוזיט על שחרור מכס אתה יכול להיות שקט לחלוטין...

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • רעיון טוב! 1
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נושא לתחקיר רציני, כי מאז ההפרטה נולדו עמלות פנטום על כל נשימה.

אמנם הדאר ״בנדיבותו״ לא גבה על חלק מהדברים בתוספת חוסר יעילות, שחה בהפסדים. אבל הבעלים החדש שמנסה להתייעל על הדרך ממציא עמלות פעולה לא סבירות.

איזה גוף צרכני יכול/מוכן לתחקר את זה?

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדואר טוען שאין מתפקידו ומסמכותו להחליט מה פטור מאישור ומה לא (מעולם הוא לא החליט) וזה סמכותם של נציגי משרדי הממשלה.

הדואר התחיל פשוט לחייב על הפעולה של העברת החבילה/המידע. למרבה הצער זה באישור משרדי הממשלה.

החברות הפרטיות עשו זאת למיטב ידיעתי מאז ומתמיד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 27.2.2025 בשעה 09:04, ברווז כתב:

אני הזמנתי אתמול מודול שלט רחוק, מקווה שלא ייתקע... 

הפתעה, לא נתקע. הגיע בשלום. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.3.2025 בשעה 13:37, zaf כתב:

זה נושא לתחקיר רציני, כי מאז ההפרטה נולדו עמלות פנטום על כל נשימה.

אמנם הדאר ״בנדיבותו״ לא גבה על חלק מהדברים בתוספת חוסר יעילות, שחה בהפסדים. אבל הבעלים החדש שמנסה להתייעל על הדרך ממציא עמלות פעולה לא סבירות.

איזה גוף צרכני יכול/מוכן לתחקר את זה?

משרד התקשורת אמור לפקח.אני מניח שמנהל הדאר בתוכו.

אפשר גם לפנות לרשות להגנת הצרכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בשורה הראשונה בתעריפון

https://israelpost.co.il/media/3189/מחירון-מעודכן-עמילות-מכס-מונגש.pdf

כנראה 35.10 זה לפי מע"מ 17%

לאחר עליית המע"מ = 35.40 (לפי 35.10/1.17 * 1.18)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי עכשו הודעה מהדואר (אקופוסט?) שהחבילה שלי שהיתה אמורה להגיע לקניון חיפה תנותב ל"מזנון החוף". הבעיה - "מזנון החוף" נמצא בשדרות. אז או שהחבילה תגיע ל-"***** החוף" אחר, או שזו חזרה על פרשת "אדרת" של @natco

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...