Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

זה עוד אחד מהשקרים שמוכרים לכם... בדיוק כמו הסלקטורית שעושה תור של שעה מיותרת עם השאלה העוד יותר מיותרת של ארזת לבד.

טאבלט משתמש ביפ wifi גנרי. איזה שימוש יהיה לו אם הוא לא יעבוד בתדרים הרגילים?

קשקוש בלבוש... סתם טימטום וקיבעון מחשבתי (וגם ג׳ובים)

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על אן-מארי מרפי שמעת?

זה המקרה הידוע, אבל לא היחידי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אשחק לרגע את "פרקליט השטן":

אנחנו בשנת 2025.

השמיים מלאים ברחפנים, שנשלטים מרחוק. 

יש כבר צורך בהקפדה אדוקה יותר על המכשירים והתדרים הזמינים לשימוש בארץ.

אם זו הסיבה? קשה לי להאמין שהיעילות המוגברת הזו נובעת מהסיבה הזו, נגיד את זה ככה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.1.2025 בשעה 18:13, yairw כתב:

עוד אחד,

פריט נסרק, קיבל מספר מדף בחנות, החנות טוענת שמעולם לא קיבלו את הפריט, יוצר קשר עם הדואר, פקידה צעירה ונחמדה אומרת לי לחזור לחנות ולהתעקש שזה אצלהם,

חוזר, יוצא אידיוט כי הטענה של החנות לא השתנה, יוצר קשר עם הדואר בחנות, עונה לי פקידה מבוגרת, איטית בטירוף וטוענת שהפקידה הקודמת שדיברה איתי לא היתה בסדר,

פה כבר לא עניין אותה לעזור לי (גם בהתחלה לא כל כך עניין אותה), עניין אותה לדעת מי הקודמת שדיברה איתי והיא שאלה אותי כמה פעמים עליה,

אמרתי לה - "גברת, עושה רושם שאת לא כל כך רוצה לעזור לי", היא מהר התגוננה שזה לא נכון, ביקשתי ממנה לפתוח פנייה בנושא, בכדי שבטוח יתייחסו אליה (לפניות שלי בדרך כלל אין מענה למרות "תוך 5 ימי עסקים" שמובטח),

טעות נוראית, זה הרגיש כאילו היא חיפשה כל אות במקלדת כשהקלידה, שאלתי אם אני חייב להישאר על הקו, היא אמרה שאם אני מנתק אז זה יסגור את הפנייה,

וכך עמדתי כמו אידיוט בחנות, ליד תור של אנשים, מקשיב לאישה מבוגרת ממלמלת לעצמה את המילים שהיא כותבת באיטיות מייסרת דקות ארוכות,

יש התערבות שלא יחזרו אליי?

נחשו מה? חזרו אליי היום!

"לקוח יקר, הפריט נמצא בחנות X עם מספר מדף Y" 

אותו מספר מדף ואותה חנות שטענו שזה לא אצלם, וזה הובהר לפוסטמה מהדואר, שפתחה את הפנייה לדואר, שזה לא שם. פשוט בוא נבזבז לך שבוע נוסף סתם + עלייה מכובדת בלחץ הדם ובכללי - תזד**ן.

החזרתי תשובה:

שלום, 

מאכזב מאוד, את הפנייה הזאת כתבה עבורי הפקידה מהדואר, שהבהרתי לה מפורשות שאני נמצא בחנות והם טוענים שזה לא שם.

החבילה לא נמצאת בחנות, החנות אומרת לפנות לדואר, היכן החבילה?

התקשרתי בנוסף ל171 וטרחתי לוודא שהיא מבינה ב100% שהחנות טוענת שזה לא שם.

חזרו אליי במייל:

בהמשך לפנייתך לפריט X, עדיין מתנהל בירור מול הגורמים הרלוונטיים.
בהתקבל ממצאים נוספים נשוב ונעדכן.

וואלה, לי זה מריח כמו עוד שבוע מבוזבז עד לייאוש והרמת ידיים שהם מכוונים אליה

• מבאס 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי שולח מיילים ותגובות לפני שאני בודק שוב מול החנות, גם אם זו טירחה כפולה. לך תדע אולי באמת החבילה קיבלה את המדף הספציפי הזה שוב.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי מקרה דומה עם נקודת איסוף שלא מצאה את הפריט, ואז 3 חודשים ! אחר כך התקשרו אלי ושאלו למה לא באתי לקחת.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי החבילה הזאת, הייתי שם פעמיים, שיגעתי אותם, הצעתי להם לקחת את הארנק והטלפון שלי למשמורת בכדי לתת לי לחפש בעצמי (אני מהתחום),

מאז כבר הייתי עוד פעמיים שם עבור חבילות אחרות, בפעם הראשונה המוכרת אמרה לי "חזרת?", עניתי שכן, אבל לא בגלל האובדת.

אני כבר מיני סלב שם, אם היו מוצאים היו מודיעים לי כאשר אני בא לאסוף.

גם בטלפון עם הדואר,

לא שיחררתי בקלות, הבהרתי לבחורה שאני מעל 2 עשורים בתחום הERP וWMS, אם יש מספר מדף - מישהו לזר את הבר-קוד של החבילה, תמצאו מי זה, מתי ואיפה ונפתרה הבעיה

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, yairw כתב:

לזר

יעני לייזר?

סתם זורק רעיון, יש לך אופציה להיכנס להודעה של הדואר ששלחו לך לבחור נק' איסוף אולי אפשר לשנות את הנקודת איסוף? קשה לי להאמין אבל שווה לנסות. 

אולי גם לשנות את השעה והיום בטלפון וככה לחזור אחורה בזמן ואולי זה יעבוד(?). אולי המערכת כזו טיפשה שמושכים את התאריך והשעה מהטלפון של מקבל החבילה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן לייזר, יעני RF, שימוש במסופון, סורק או כל וריאציה אחרת.

הנושא בטיפול מתקדם, אני לא עף על הרעיון שלהזיז דברים כעת,

אבל אם כבר זה כיוון של המחשבה שלך, למה לא להזמין שליח עד הבית ב25 שקל? הייתה אפשרות כזאת, מעניין אם הם יתאמצו לחפש יותר טוב כך?

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, yairw כתב:

למה לא להזמין שליח עד הבית ב25 שקל?

קודם כל שהאופציות יהיו, אחר כך נדון על מה עדיף..

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, yairw כתב:

אם יש מספר מדף - מישהו לזר את הבר-קוד של החבילה, תמצאו מי זה, מתי ואיפה ונפתרה הבעיה

זה שמישהו לזר את החבילה (לא מובטח 100%- לעיתים יש באגים הזויים במערכת. מצב תיאורטי אחד: ברקוד לא קריא אופטית, המספר מוזן ידנית עם טעות בספרה) לא אומר ששמו אותה במדף הנכון... בשעות עומס, לחץ ובגלל בלבול פשוט, שמו אותה מדף אחד למעלה. או למטה. או ימינה. או שמאלה. או בקופסא הלא נכונה. או שהיא נפלה על הרצפה מאחורי המדף. 

באחוזים, הסיכוי שמשהו כזה יקרה הוא נמוך מאד- אבל עדיין קיים. 

Your chances of getting killed by a cow are low, but never zero - iFunny

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 21.1.2025 בשעה 09:17, ברווז כתב:

אם אשחק לרגע את "פרקליט השטן":

אנחנו בשנת 2025.

השמיים מלאים ברחפנים, שנשלטים מרחוק. 

יש כבר צורך בהקפדה אדוקה יותר על המכשירים והתדרים הזמינים לשימוש בארץ.

אם זו הסיבה? קשה לי להאמין שהיעילות המוגברת הזו נובעת מהסיבה הזו, נגיד את זה ככה.

אז למה באף מדינה מערבית אין רגולציה על יבוא אישי של הטאבלטים? שם אין רחפנים?

אני קראתי בצ'ט gpt  שמערכת מולטימדיה של פיאט הפילה רחפן.

ואגב... להפיל ולשבש רחפן דורש קצת הרבה יותר מציפ של wifi ואני אומר את זה מנסיון!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלחתי מעטפה חשובה בדואר ישראל לאיטליה, הבטיחו 4 ימים, לקחו מחיר מופקע מאוד. חודש המספר מעקב נשאר עם 2 שורות. קצת אחרי זה פתאום הגיע.

אבל חשבנו שזה כבר אבד עד והיינו צריכים את זה זריז, אז שלחנו שוב רק עם dhl הפעם, שוב מחיר מופקע אבל דומה, 3 ימים אחרי השליחה כבר השליח הביא לי את זה ביד באיטליה. 

אחרי שהdhl הגיע, שבוע אחרי הגיע מדואר ישראל, שנשלח חודש מוקדם יותר. איכות.

פתחתי גם קריאה בדואר ישראל - 0 התייחסות. העיקר יש מספר קריאה.

• מבאס 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, סולל הדרך כתב:

אני ממש, אבל ממש, לא הולך להתחיל לקרוא את החוקים של המדינות המערביות- מספיק גרוע לי החוקים שלנו, שאני צריך להתעמק בהם פה ושם. בעעעע. 

לא הייתי יוצא בהכללה הזו, אחרי שזה נאמר. 

ובסופו של יום? 

אתה יכול לעשות עם זה משהו? תעשה! אדרבה. כולנו נודה לך. 

אתה לא יכול לעשות עם זה משהו? תתמודד, זה המצב בארץ ואתה לא הנפגע היחיד. 

מצטער שאין לי תשובה יותר טובה בשבילך. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, liorwohl כתב:

אז שלחנו שוב רק עם dhl הפעם, שוב מחיר מופקע אבל דומה

מניסיון כשצריך לשלוח משהו חשוב (או מטען רגיש) מהכיוון של הארץ החוצה, DHL מפגינים זריזות ואמינות. המחיר לא מופקע, מה שזול עולה ביוקר מתאים גם לפה...

לפני שעה, סולל הדרך כתב:

כי המלחמה עדיין לא הגיעה לאירופה. עוד יקרה בימינו :(

בשוויץ יש איסור להכניס גלאי רדאר, ואפילו קנס למי שינסה לייבא...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...