Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

אני מנסה לדחוף שיפתחו נק' חלוקה ביישוב שיהיה נוח. לפחות שיהיו תאים של done או משהו בסגנון. 

הבעיה שתיווצר שיגיעו הרבה מהאזור לקחת חבילות אבל זו גם הכנסה ליישוב, יש יתרונות ויש חסרונות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, yairw כתב:

אבל זה לא רק הטלפון, פריטים עם מספר מעקב מדואר אנגליה, נחתו בארץ, עברו למיון, אבל באתר הדואר מספר המשלוח לא קיים.

וואלה, לאחרונה יצא לי להזמין 4 פרטים מבריטניה עם הרויאל מייל שלהם, שגם הוא לא משהו. פריט אחד הגיע, שלושה! לא. לאחר חודשיים התגלה בתיבה אחד הפרטים הנוספים (אמור להיות דואר רשום עם חתימה) והשניים האחרים? עדיין נעדרים. 

אני חושב שהדואר מספק לאלי אקספרס שירות VIP וגם מרגישים את זה, לכל השאר? כנראה לא משהו. 

אני כמובן בטוח שזה הופיע כאן בשרשור אבל אני תמיד נזכר בזה: 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

ומה אומר הדואר הבריטי? https://www.royalmail.com/track-your-item

האמת, שבאותו הרגע שבדקתי, הוא באמת היה תקוע, העמוד הראשי עלה, אבל שום דבר לא הגיב

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יאמן. תמיד כשהמצב גרוע, תדע שהוא יכול להיות גרוע יותר.

הזמנתי מעלי שני דונגלים WIFI שכמותם הזמנתי בעבר (והם נעצרו ל"בדיקה פרטנית" ושוחררו).

הפעם קיבלתי הודעה מהדואר שדורשת 23.48 ש"ח רק על עצם העברת החבילה לבדיקת משרד התקשורת.

איחלתי לדואר שילכו &*%&*%.

image.thumb.png.53233db13f3f7aea55272e9c18500faa.png

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תחושה משונה, שמה שקורה בזמן האחרון זה סוג של "הוראות מלמעלה". 

היה הרי דיבור על להסיר את ההטבה של ללא מע"מ עד 75$. מאחר ואין לזה היתכנות ממשית, מה עושים? בלגאן לכל מי שקונה דברים בחו"ל, כדי שהוא עצמו יחליט לוותר ולקנות במחיר מופקע בארץ. 

רק תחושה מוזרה שעלתה לי. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגדיר "מלמעלה".

דואר ישראל הופרטה, וכרגע בבעלות קבוצת "מילגם" שמתמחה בלהוציא כסף מהאזרחים (גבייה מסוגים שונים). להבנתי הם כחברה פרטית רשאים לגבות כסף עבור שירותים שבעבר נעשו בחינם, כמו העברה לבדיקת הרשויות (וזאת כאשר הם בעצמם מחליטים אם יש להעביר לבדיקה).

אתם מבינים: אתם מזמינים מוצר שאיננו דורש אישור הסמכויות. הדואר מחליט שנדרשת בדיקה (שאם תתבצע - תגלה שלא נדרש אישור) - ועל העברת הפריט (מן הסתם רק רשומת המחשב) לבדיקת הרשויות, הדואר יגבה מכם 23 ש"ח.

סוף להזמנת חלפי רכב ומוצרי תקשורת זולים (ופטורים מאישורים) מעלי.

https://finance.walla.co.il/item/3710355

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבטיחו לנו להילחם ביוקר המחייה

אז נלחמים... שהוא ישאר ככה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, yuvk כתב:

מוצר שאיננו דורש אישור הסמכויות

על סמך מה הקביעה הזאת?

יש רק 5 מוצרים (Dongle) שקיבלו אישור, ועדיין לפי הכתוב אין הבטחה שהם יקבלו אישור יבוא???

מה השטות הזאת? למשרד התקשורת הפתרונים.

https://www.gov.il/he/departments/dynamiccollectors/approved-items-by-personal-import?skip=0&type_of_product=DONGLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי שוב עוד יחידות ממוצר שכבר הזמנתי בעבר, עבר בדיקה של משרד התקשורת (בחינם) ושוחרר ללא שנדרשתי לספק עבורו אישור.
(אני לא יודע למה התכוונתי ב"הסמכויות" - טעות הקלדה כלשהי)

עריכה אחרונה על ידי yuvk
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, yuvk כתב:

תגדיר "מלמעלה".

בתנאי שתסביר לי למה זה משנה... כי את העובדות זה לא משנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משנה מי "האנשים הרעים" בסיפור.

אתה חושד שהמטרה להניא את האזרחים מלהזמין מחו"ל, ולהעשיר את היבואנים, בעוד שהמטרה היא להעשיר את מילגם, בעל הבית החדש של הדואר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, yuvk כתב:

שהמטרה היא להעשיר את מילגם, בעל הבית החדש של הדואר.

זה !

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחת מהסיבות שהדואר היה בגירעון זה מה שקורה פה - אילו הדואר היה מתנהל לפי האות הכתובה בחוק שום מוצר לא היה "חומק לו". עכשיו יש אינטרס כלכלי שלא יחמוק כי הבעלים לא "עובד מדינה" אלא עסק שצריך להתקיים.

אפשר לצעוק גוועלד עד מחר אבל בסך הכול מדובר בהתייעלות של השלטון ובשיפור גביית מיסים. עד עכשיו היה לנו מאוד נוח כצרכנים כשהבלגן החוגג, עכשיו בוכים על מנהל תקין...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אעלק מנהל תקין.

יושב איש משרד התקשורת ומאשר/לא מאשר את מערכת המולטימדיה של סולל הדרך. משכורתו משולמת על ידי המדינה וכל מטרתו לעמוד בחוק.

ואז מילגם מעבירה לו את הקובץ שקיבלה מעליאקספרס בו מפורט הדונגל בדולר וגובה 23 ש"ח על כלום.

אז אגרת "אישור ייבוא התקן רדיו" שאשלם למדינה, הוא מס לגיטימי. עוד כסף לכיסי מילגם, קצת פחות. 

ציטוט מהכתבה שלינקקתי:

במשרד התקשורת זעמו, כשבדואר האשימו אותם במס החדש, בטענה שהם עושים את מה שהנחה אותם המשרד, כשבפועל מדובר ביוזמה של המנכ"ל והיו"ר היוצאים.

"משרד התקשורת בוחן את העניין בחומרה על מנת להפסיק את העושק של האזרחים", נמסר בתגובה.

"לא ייתכן שמשרד התקשורת ייתן לדואר שירות בדיקת חבילות בחינם לטובת האזרחים והדואר יגבה באופן שערורייתי עמלות כאלו מהאזרחים. העובדה שהגבייה המופרכת הזו החלה כחודש בלבד לפני העברת החברה לבעלים הפרטי מוכיחה שוב כי ההנהלה הקודמת עשתה הכל למען שורת הרווח בלבד גם אם זה על חשבון האזרחים באופן שערורייתי. משרד התקשורת פועל לעצור את העושק הזה בהקדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...