Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, סולל הדרך כתב:

אני מוכן והצעתי לשלם על המשלוח 

איך אמר פה מישהו,

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אה, זה כי אתה מצפה שהם אשכרה יעבדו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז קודם כל...עדכון מרגש.

לא קיבלתי אישור... קיבלתי פטור? &!

לא יכלו לתת את הפטור לפני חודשיים?

מה הלאה?

לשבת לחכות או לפנות לעמילות של דואר ישראל?image.thumb.png.bedc416836391004f3a3cad2a29e1a99.png

• אהבתי 2
  • מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

אני מניח שאתה צריך להעביר להם את הפטור. לפחות ככה היה אצלי.

למי זה להם?

יש מיל? טלפון? טלגרף? פקס? פקודת מורס? יונת דואר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מייל ל[email protected], בשורת הנושא מספר הפריט.

בסוף אתה עוד תודה להם שלא החזירו את זה לסין..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

חכה... עכשיו יzיינו אותי על חודש וחצי אחסנה...

בכל מקרה תודה 

פורסם

חבילות דואר ישראל לא חייבו על אחסנה בעבר ,

כעת שעברו לגורם פרטי , נקווה שהמדיניות לא השתנתה 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 12 שעות, סולל הדרך כתב:

image.thumb.png.bedc416836391004f3a3cad2a29e1a99.png

ועוד חשבתי שקנית משהו סופר דופר מיוחד מאליאקספרס..

מזל טוב ששוחררה החבילה.

שאלה:

אני קניתי מערכת אבל עכשיו אני קיבלתי הודעה שהחבילה שוחררה מהמכס וגם הודעה נוספת על כך שהיא הועברה לחברת שליחויות (דואר ישראל).

יש סיכוי לבעיות נוספות?

בבדיקה באתר דואר ישראל מופיעה ההודעה הבאה:  מועבר להמשך מיון

יש ממה לחשוש?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

כל החבילות שחוזרות מהמכס נדרשות למיון מחדש, בקיצור, אתה אחרי שלב המכס והחבילה בדרך אליך. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
פורסם

נראה לי המשלוח הכי מהיר שהיה לי עד כה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

יש ממה לחשוש?

כן. אם אני זוכר נכון אתה גר בעוטף עזה, תקווה שלא יגיע לצפון. תוכל להירגע רק כאשר החבילה בידך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

ועוד חשבתי שקנית משהו סופר דופר מיוחד מאליאקספרס..

מזל טוב ששוחררה החבילה.

קודם כל דין פרוטה כדין מאה ועדיין מדובר ב 220 דולר. לא מכשיר זול

שנית... גם אם רציתי... ורציתי!

אין להשיג מוצר כזה בארץ.

בארץ הקודש תוקעים לך מסך 9 אינטש בפנל והורסים את כל העיצוב של הפיאט ולכן התעקשתי על מכשיר תואם מקור ולא איזה טבלט שהופך את הפיאט לטסלה.

• אהבתי 1
פורסם

אני פשוט חסר עונים מול האטימות של דואר ישראל 

IMG_0336.jpeg

• מבאס 2
פורסם
לפני 7 דקות, סולל הדרך כתב:

IMG_0336.jpeg

אנחנו יודעים שהדואר חסר עונים (ב-171) ומשאיר אותנו חסרי אונים. :(

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאחר ואף פעם לא נתפסה לי חבילה במכס, יש מצב שמבקשים ממני 116 שקל על מכס ומס עקיצה?

עלות כוללת של החבילה 101 דולר.

לפני 39 דקות, סולל הדרך כתב:

IMG_0336.jpeg

יואו איזה מבאס, אין לי איך לעזור לך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...