Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Gauss כתב:

נכון לגבי הדיספיוט.

על איזה סכום מדובר?

220 ירוקים!

לא חארם?

לפני שעה, YaronNahum כתב:

לצערי  נראה לי ש ,

הלך הכסף דוד.jpg

זאת בדיוק הבעיה, שאם הדואר המז@@ין הזה היה שולח את הפריט חזרה הכל היה בא על מקומו בשלום

ואני לא מצליח להבין באיזה זכות הדואר מתעלם!

מחר נשלח מכתב למבקר המדינה וללשכת שר התקשורת

זה פשוט לא תקין

• מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אפשר לתבוע על רשלנות ואני בהחלט מתכוון לעשות זאת אחרי שאמצה את כל האפשרויות 

בינתיים, כפי שהבטחתי, מבקר המדינה ומשרד התקשורת -תלונה נשלחה הבוקר.

אעדכן...

IMG_0224.jpeg

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדכון 
ביליתי לא מעט שעות בצ'ט של אליאקספרס, בכל פעם עולה נציגה (או בוט) שנשבעים לעזור לי ובכל פעם אחר חצי שעה של תקתוקים והודעות טמפלייט שלהם (כמה הם מצטערים, שלא אדאג, שאני צודק וששביעות הרצון שלי חשובה להם) הם עושים אסקלציה לרמה מעל... כי הם לא יכולים לעשות כלום בתכלס.
תוך 24 שעות אני תמיד מקבל את אותו המענה, שלא סופקו להם הוכחות.

Since there is no valid document proved package detained reason, we have to release full payment to seller accordingly.
מכתב רשמי של משרד התקשורת עם הדרישות – יש (כולל תרגום לסינית ואנגלית)
תשובת המוכר שאין באפשרותו לספק את שנדרש – יש צילום מסך

image.png.7250b8f138a1f7d623e3c51f86d01fb2.png
ועדיין הם מתעלמים בשיטתיות מההוכחות ואין עם מי לדבר! אין טלפון שאפשר להתקשר אליו ולנהל שיח
עברתי את התהליך הזה 6-7 פעמים, פשוט חוסר כוונה שלהם לעזור בלי קשר לכלום
במקביל אחרי שכתבתי למבקר המדינה (הם ענו מיד שהדואר לא נמצא באחריותם ע"פ חוק) ופניתי למבקר הדואר, חזרו אלי טלפונית! הללויה. לטענתם רק השולח יכול לבקש את החזר החבילה וזאת בניגוד למה שכתוב באתר ואפילו בטופס, יש תיבת סימון למקרים בהם הפריט לא מאושר להכנסה.

image.thumb.png.2b24879cd5fa7fce058c1a360fedf6c1.png

image.png.98ec2ea8bbfe3e9f2e5d3fbf83b3e076.png

אמרתי אני זורם עם המפגרת... פניתי לאליאקספרס 3 פעמים בבקשה למשוך את הפריט ונחשו מה? שוב אותה הודעה שזה באחריותי לשחרר את הפריט מהמכס, עלי לפנות למכס, לבדוק את הדרישות ולקבל אותם מהמוכר.... מלכוד 22
פשוט מייאש!
שלחתי לדואר מכתב לפני נקיטת הליכים, ציינתי שאני כבר חודש וחצי מנסה להחזיר את הפריט בהתעלמות מוחלטת ויש להם שבוע להחזיר את הפריט או שניפגש בתביעות קטנות על רשלנות.
במקביל פניתי לחברת כרטיסי האשראי, עם כל ההתכתבות וההוכחות... לא יודע מה יצא מזה
פשוט שרות פחחחחחח של הדואר ואליאקספרס.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני 13 דקות, סולל הדרך כתב:

עדכון 
ביליתי לא מעט שעות בצ'ט של אליאקספרס, בכל פעם עולה נציגה (או בוט) שנשבעים לעזור לי ובכל פעם אחר חצי שעה של תקתוקים והודעות טמפלייט שלהם (כמה הם מצטערים, שלא אדאג, שאני צודק וששביעות הרצון שלי חשובה להם) הם עושים אסקלציה לרמה מעל... כי הם לא יכולים לעשות כלום בתכלס.
תוך 24 שעות אני תמיד מקבל את אותו המענה, שלא סופקו להם הוכחות.

Since there is no valid document proved package detained reason, we have to release full payment to seller accordingly.
מכתב רשמי של משרד התקשורת עם הדרישות – יש (כולל תרגום לסינית ואנגלית)
תשובת המוכר שאין באפשרותו לספק את שנדרש – יש צילום מסך

image.png.7250b8f138a1f7d623e3c51f86d01fb2.png
ועדיין הם מתעלמים בשיטתיות מההוכחות ואין עם מי לדבר! אין טלפון שאפשר להתקשר אליו ולנהל שיח
עברתי את התהליך הזה 6-7 פעמים, פשוט חוסר כוונה שלהם לעזור בלי קשר לכלום
במקביל אחרי שכתבתי למבקר המדינה (הם ענו מיד שהדואר לא נמצא באחריותם ע"פ חוק) ופניתי למבקר הדואר, חזרו אלי טלפונית! הללויה. לטענתם רק השולח יכול לבקש את החזר החבילה וזאת בניגוד למה שכתוב באתר ואפילו בטופס, יש תיבת סימון למקרים בהם הפריט לא מאושר להכנסה.

image.thumb.png.2b24879cd5fa7fce058c1a360fedf6c1.png

image.png.98ec2ea8bbfe3e9f2e5d3fbf83b3e076.png

אמרתי אני זורם עם המפגרת... פניתי לאליאקספרס 3 פעמים בבקשה למשוך את הפריט ונחשו מה? שוב אותה הודעה שזה באחריותי לשחרר את הפריט מהמכס, עלי לפנות למכס, לבדוק את הדרישות ולקבל אותם מהמוכר.... מלכוד 22
פשוט מייאש!
שלחתי לדואר מכתב לפני נקיטת הליכים, ציינתי שאני כבר חודש וחצי מנסה להחזיר את הפריט בהתעלמות מוחלטת ויש להם שבוע להחזיר את הפריט או שניפגש בתביעות קטנות על רשלנות.
במקביל פניתי לחברת כרטיסי האשראי, עם כל ההתכתבות וההוכחות... לא יודע מה יצא מזה
פשוט שרות פחחחחחח של הדואר ואליאקספרס.

סחטיין על הנחישות 

פורסם

מצטער, אני מבין שאתה מאוכזב הכישלון אבל אני לא מבין למה אתה נלחם בטחנות רוח.

יש כמה כללים למשחק שצריך להכיר לפני שאתה מתחיל.

באמזון יש שירות לקוחות, ובדרך כלל יעשו הכל על מנת שתהיה מרוצה, ויחזירו את כספך אם היבוא לא צלח.

בעליאקספרס אין שירות לקוחות. נקודה סוף פסוק. 

אני לא יודע מה יותר גרוע, לדבר עם צ'טבוט, או לדבר עם סיני שלא יודע אנגלית ויש לו אפס מוטיבציה לעזור לך. אני לא מדבר סינית. ככלל אני מדבר עם ספקים בשפתם שלהם, לכן מראש אני מוותר על כל ניסיון תקשורת עם סינים. להשקיע בזה שעות? יכולת באותה מידה לדבר עם הקיר במקלט.

בדרך כלל אני מעדיף לקחת את הסיכון ולהזמין מוצר זהה מעליאקספרס כי זה יותר זול. יחד עם זאת ברור לי שאין שירות לקוחות. אני מוכן לקחת את הסיכון הזה כי אני קונה הרבה אז הפסד מידי פעם, לא נורא.

כשיש מוצר שעלול להיות בעייתי ליבוא אשתדל להזמין אותו מאמזון.

לגבי הדואר, הם לא אירגון נגיש במיוחד אבל באימיילים אפשר לתפעל אותם. בפעם היחידה שהייתי צריך לתת להם הוראה להחזיר מוצר לחו"ל - פשוט שלחתי מייל ל[email protected], בשורת הנושא מספר הפריט, ובקשה להחזיר אותו לשולח. במעקב ראיתי שאחרי כמה ימים יצא לגרמניה. הדואר הגרמני איבדו אותו, ואחרי 3 חודשים שילמו פיצוי עלוב של 40 אירו. לאחר חצי שנה(!) הפריט פתאום בכל זאת הופיע אצל השולח בגרמניה, ששמר לי אותו עד שאספתי אותו פיזית משם. במקרה שלך זה לא רלוונטי, כי גם אם הדואר ישלח חזרה אף סיני לא יטרח לקבל אותו ובטח שלא לקשר את זה לזיכוי שלך. 

מבקר המדינה ודאי שלא קשור לעניין.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלחתי למייל של הדואר 4-5 פעמים בקשה וזה לא מטופל! אני לא יודע למה.

171 לא יכולים לעזור או רוצים לעזור 

הייתי מזמין את זה מאמזון אבל הפריט הזה לא זמין למשלוח לארץ.

פורסם

ניסית אולי להשתמש בredboxparcel? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אמזון לא ידאגו לפצות אותך על תקלות באספקה מעבר לכתובת המקורית שנתת להם. אם השתמשת בחברת שילוח צד ג' אתה מתמודד לבד עם השיחרור בארץ.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 12 שעות, amosbmw כתב:

באמזון יש שירות לקוחות, ובדרך כלל יעשו הכל על מנת שתהיה מרוצה, ויחזירו את כספך אם היבוא לא צלח.

בעליאקספרס אין שירות לקוחות. נקודה סוף פסוק.

שלילי, הייתה לי חווייה דומה ב"שירות הלקוחות" של אמזון. מעבר של שעות מבוט לבוט על פני כמה ימים ללא אפשרות לקבל פתרון לבעייה.

בסוף נשברתי והכרחתי את הבוט לבטל את העסקה.

כללי המשחק בעלי די ברורים (שלא לדבר על המחיר שפתאום משתנה בקופה). ולכן אני אף פעם לא רוכש שם משהו שאצטער עליו או על הכסף האבוד אם לא יגיע .

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, amosbmw כתב:

מצטער, אני מבין שאתה מאוכזב הכישלון אבל אני לא מבין למה אתה נלחם בטחנות רוח.

יש כמה כללים למשחק שצריך להכיר לפני שאתה מתחיל.

לסולל הדרך - תקרא ותפנים!

לכעוס זה מותר, להיות עם מוטיבציה ונחישות זה סבבה ושימושי בלא מעט מקרים,

במקרה הזה אתה מבזבז זמן ויוצר נזק.

קיצור הדברים:

1. יש חוק, משרד התקשורת פעל על פי חוק. לא נעים, תתמודד.

2. שום חוק ביקום לא מחייב את המוכר הסיני לדעת/לספק את רשימת התדרים.

3. המוצר לא חזר לסין ולכן אין מה לדבר עם הסינים, הם צודקים במאה אחוז ואתה סתם עושה נזק לכל מי שעתיד להזמין מסין.

4. מי שדפק לך את ההחזרה זה דואר ישראל ואך ורק הוא. אם ההתנהלות מולו לא מניבה פרי יש תביעות קטנות.

בחיים יש תאונות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 37 דקות, hans כתב:

2. שום חוק ביקום לא מחייב את המוכר הסיני לדעת/לספק את רשימת התדרים.

נכון וחצי. 

עם כוכבית. 

*מוכרים מסודרים, מקצועיים, מסוגלים להמציא את רשימת התדרים ומפרטים טכניים נוספים לפי דרישה או שהם מסופקים בעמוד הרכישה עצמו או לכל הפחות נמצאים באתר המוכר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ולמה אתה חושב שאין מוכרים שמציינים את הנתונים האלו בעמוד מכירת המוצר? 

לא נדיר כל כך למצוא DATASHEET של מוצרים שונים ומשונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי מושג. פעם עצרו לי מוצר עם שלט מאמזון בגלל משרד התקשורת. פניתי ליצרן וקיבלתי ממנו את DATASHEET.

• תוכן חדש...