Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

אתה לא קורא... לא קורא.

יש מפרט

יש אישור

אין המשך טיפול של הדואר לשחרר מהמכס

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמחק

מצטער, מרוב פוסטים, הלכתי לאיבוד.🥺
חשבתי שמי שתוקע את זה זה משרד התקשורת. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, zaf כתב:

לצערי אני ״ביחסים״ עם המערכות השלטוניות למעלה מעשור ובכל פעם ״יצאתי פיתה״ כי לא קראתי את התקנות לפרטי פרטים/מילאתי את כל  השורות והשדות הנדרשים ( למשל עבור תדרי וויפי צריך למלא כמה שורות. ויש צורך להוסיף שורות (יש כפתור לזה) ולמלא בפרוט את תדרים כולם , את רוחבי הסרט והעוצמות בכל תחום תדר).

אני עם סיפור בהמשכים מול מכון התיקנים. 

מסתבר שגם אם תקרא את כל הדרישות ותמלא את כל השורות, זה לא מספיק טוב בחלק מהמקרים. תמיד ינפיצו לך עוד עז. 

אה, וכמובן, אם חלילה יש לך אישור מעבדה תקף, בניסוח עדכני מהשנים האחרונות (נניח 2016), אבל מכון התקנים עובד לפי הנוסח של 1995- אכלת אותה!. 

וכמובן, נניח והמעבדה שמנפיקה את המיסמכים הנדרשים מוכרת למכון התקנים על שלל מוצרים אחרים. נחשבת כמוכרת, עובדת ישירות מול מכון התיקנים, הכל טוב ויפה- אם המוצר שלך נמצא בקטגוריה אחרת של אותה מעבדה מוסמכת (נניח, לשם הדיון, בדיקות פליטת חומרים רעילים מעץ לביד) אבל המעבדה הזו מהקטגוריה הזו מעולם לא הגישה אישור למכון התקנים- זה לא מספיק וצריך להקים קשר בין המעבדה המוסמכת לבין מכון התקנים. בסדר, אפילו חצי הגיוני, אני לא נגד. 

אני כן נגד העיכובים הארורים שזה מייצר לתוך התהליך. 

אני עם משלוח שהגיע אלינו בספטמבר, נציג מכון התקנים הגיע רק בסוף דצמבר בגלל שלל עיזים הזויות יותר ופחות. למרות שהכל נקרא היטב ומולא בקפידה. כן, בין היתר כי 2016 לא תופס כי עובדים לפי 1995.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרת בעצמך - מכון התיקנים.

תיקן-אמריקאי-תמונה-לזיהוי.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הו, האופטימיות! :LOL:

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, אלעדית כתב:

@סולל הדרך הייתי פונה לדואר בשאלה פשוטה - היכן, פיזית, הפריט?

ככל הנראה באחד משני מקומות.

בעבר זה היה בבית הדואר ביד אליהו. שרותי שחרור ממכס היו במקום.

היום ככל הנראה זה כבר במרכז המיון במודיעין.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד החבילה אמורה להגיע ללקוח, יש עליה מעקב. 

לא מעקב טוב במיוחד, אבל עדיין יש. 

אחרי שהחבילה הועברה חזרה לדואר, אני מאד בספק שהמעקב עליה ממשיך מעבר ל"הגיעה למרכז כלשהו"- משם כבר אין צורך אמיתי לעקוב אחריה (בשלב הזה כבר לא יהיו השלכות על הדואר לפי חוקי ישראל), ואני לא מאמין שמקפידים על הנהלים הללו אחרי שהחבילה לא נדרשת. 

אני מאמין שהתשובה תהיה שידור חוזר של: 

IMG_0336.jpeg

אולי עם פראפראזה קלה. 

אולי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדואר והקבלנים שלו זה התגלמות תרבות החפיף.

למשל מרכזי תיבות חלוקת הדואר , רצו לחסוך בהוצאות חשמל אז עברו לתאורה סולארית.

אז הרכיבו קולטים על הגג. בלי מחשבה. 

IMG_1968.thumb.jpeg.b5abc693d370a58ece387ff5d7abfa05.jpeg.    IMG_1969.thumb.jpeg.2253ef970628537da386484bfd15ee60.jpeg

התמונה מימין - אין שמש באף שעה משעות האור, הקולטים בצל עץ ענק. בתמונה משמאל יש שמש ישירה החל מהצהריים.

לדיברי המחלק, בפנים חשוך למדי בכל מקרה. 

• מצחיק 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.1.2025 בשעה 09:10, אלעדית כתב:

@סולל הדרך הייתי פונה לדואר בשאלה פשוטה - היכן, פיזית, הפריט?

קודם כל בהצלחה עם המשפט... פונה לדואר

זה כמו לדבר ללמפה. או אוסף של נציגות טלפוניות עם איי קיו של ילד בן 5 או שאין להם בכלל יכולת לעשות פעולות.

הפריט לדעתי במודיעין... זה חסר חשיבות

הדואר לא מוכן לפעול מהשחרור שלו כי חלפו 30 יום. למה נקבע 30 יום? מה מקור הסמכות לקביעה ומה אומרת אמנת הדואר הבינלאומית אני לא יודע, גם לא צאט GPT.

מלשכת המנכ"ל הבטיחו לענות על שאלות אלו, בינתיים דממת אלחוט.

מה שכן, הם השקיעו במכתב באנגלית אליאקספרס הפריט לא ניתן לשחרור והם יענו לבקשת השולח להחזירו. יותר פשוט היה ללחוץ במקלדת ולשחרר את הפריט מלכתוב מכתב מפורט באנגלית, אבל זה חלק מהכיף שלהם להתעלל באזרחים.

אז פניתי לאלי למוכר והפעם לשם שינוי לא קיבלתי את המענה הלקוני אלא הפריט בסטטוס מוקפא בגלל הבירור שפתחתי מול חברת כרטיסי האשראי  ולכן הם לא יכולים לבצע שום פעולה. אם חברת כרטיסי האשראי תזכה אותי הסאגה תסתיים, אם לא הם יוכלו לפעול שוב... בתקווה שהם ימשכו חזרה את הפריט ויזכו אותי.

אחרון חביב יהיה לתבוע את הדואר אחרי מיציתי את כל האפשרויות.

אני בקבוצת נפגעי הדואר בפייסבוק ומסתבר שזו תופעה חדשה של התעללות במזמיני מולטימדיה. מניח שאיזה לוביסט מתקין מערכות אי שם בארץ, פשוט מאס באילו שמביאים מחו"ל ברבע כסף וכמתפקד מפלגה דאג לעצור את הסחף. ניחוש מושכל.

בשורות טובות 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למזלי, עם אלי אקספרס כמעט אין לי בעיות מול הדואר,

לא למזלי, כמעט כל חבילה מאיביי נכנסת לקטגוריה של 50/50, סטטיסטית חצי הם מאבדים לי.

בדקתי לעומק, שמתי לב שהמוכרים מאיביי לא רושמים את הטלפון שלי על החבילות למרות שהוא מעודכן בפרטים,

פניתי לאיביי וביקשתי מהם לבדוק אם יש בעיה לראות את הטלפון שלי ונתתי להם את הפרטים,

הם טוענים שהטלפון קיים בברור וביקשו ממני להלשין על המוכרים שלא הוסיפו את הטלפון שלי, כמובן שלא הסכמתי, אבל מאז מעדכן כל מוכר שיכניס את מספר הטלפון שלי.

אבל זה לא רק הטלפון, פריטים עם מספר מעקב מדואר אנגליה, נחתו בארץ, עברו למיון, אבל באתר הדואר מספר המשלוח לא קיים.

עוד אחד,

פריט נסרק, קיבל מספר מדף בחנות, החנות טוענת שמעולם לא קיבלו את הפריט, יוצר קשר עם הדואר, פקידה צעירה ונחמדה אומרת לי לחזור לחנות ולהתעקש שזה אצלהם,

חוזר, יוצא אידיוט כי הטענה של החנות לא השתנה, יוצר קשר עם הדואר בחנות, עונה לי פקידה מבוגרת, איטית בטירוף וטוענת שהפקידה הקודמת שדיברה איתי לא היתה בסדר,

פה כבר לא עניין אותה לעזור לי (גם בהתחלה לא כל כך עניין אותה), עניין אותה לדעת מי הקודמת שדיברה איתי והיא שאלה אותי כמה פעמים עליה,

אמרתי לה - "גברת, עושה רושם שאת לא כל כך רוצה לעזור לי", היא מהר התגוננה שזה לא נכון, ביקשתי ממנה לפתוח פנייה בנושא, בכדי שבטוח יתייחסו אליה (לפניות שלי בדרך כלל אין מענה למרות "תוך 5 ימי עסקים" שמובטח),

טעות נוראית, זה הרגיש כאילו היא חיפשה כל אות במקלדת כשהקלידה, שאלתי אם אני חייב להישאר על הקו, היא אמרה שאם אני מנתק אז זה יסגור את הפנייה,

וכך עמדתי כמו אידיוט בחנות, ליד תור של אנשים, מקשיב לאישה מבוגרת ממלמלת לעצמה את המילים שהיא כותבת באיטיות מייסרת דקות ארוכות,

יש התערבות שלא יחזרו אליי?

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, yairw כתב:

אבל זה לא רק הטלפון, פריטים עם מספר מעקב מדואר אנגליה, נחתו בארץ, עברו למיון, אבל באתר הדואר מספר המשלוח לא קיים.

להבא תבדוק בtrack17, משום מה הוא מתעדכן יותר טוב מהדואר. 

לפני כשעה, yairw כתב:

עוד אחד,

פריט נסרק, קיבל מספר מדף בחנות, החנות טוענת שמעולם לא קיבלו את הפריט, יוצר קשר עם הדואר, פקידה צעירה ונחמדה אומרת לי לחזור לחנות ולהתעקש שזה אצלהם,

חוזר, יוצא אידיוט כי הטענה של החנות לא השתנה, יוצר קשר עם הדואר בחנות, עונה לי פקידה מבוגרת, איטית בטירוף וטוענת שהפקידה הקודמת שדיברה איתי לא היתה בסדר,

פה כבר לא עניין אותה לעזור לי (גם בהתחלה לא כל כך עניין אותה), עניין אותה לדעת מי הקודמת שדיברה איתי והיא שאלה אותי כמה פעמים עליה,

אמרתי לה - "גברת, עושה רושם שאת לא כל כך רוצה לעזור לי", היא מהר התגוננה שזה לא נכון, ביקשתי ממנה לפתוח פנייה בנושא, בכדי שבטוח יתייחסו אליה (לפניות שלי בדרך כלל אין מענה למרות "תוך 5 ימי עסקים" שמובטח),

טעות נוראית, זה הרגיש כאילו היא חיפשה כל אות במקלדת כשהקלידה, שאלתי אם אני חייב להישאר על הקו, היא אמרה שאם אני מנתק אז זה יסגור את הפנייה,

וכך עמדתי כמו אידיוט בחנות, ליד תור של אנשים, מקשיב לאישה מבוגרת ממלמלת לעצמה את המילים שהיא כותבת באיטיות מייסרת דקות ארוכות,

יש התערבות שלא יחזרו אליי?

מנתק ומתקשר שוב בתקווה לא ליפול על אותה עובדת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

להבא תבדוק בtrack17, משום מה הוא מתעדכן יותר טוב מהדואר. 

גרמת לי לבדוק,

Track17 - כתוב שאי אפשר לקבל פרטים בגלל בעיות אינרטנט אצל הדואר הבריטי

אז ניסיתי ב Universal Parcel Tracking - שם כתבו שניסו לתת לי את החבילה אתמול (13/1) אבל לא הייתה תשובה,

רצתי לאתר של הדואר, ושם רשום שזה הגיע אתמול לחנות עם מספר מדף וללא הודעה,

לפחות יצא משהו טוב מהפריקה

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, yairw כתב:

גרמת לי לבדוק,

Track17 - כתוב שאי אפשר לקבל פרטים בגלל בעיות אינרטנט אצל הדואר הבריטי

אז ניסיתי ב Universal Parcel Tracking - שם כתבו שניסו לתת לי את החבילה אתמול (13/1) אבל לא הייתה תשובה,

רצתי לאתר של הדואר, ושם רשום שזה הגיע אתמול לחנות עם מספר מדף וללא הודעה,

לפחות יצא משהו טוב מהפריקה

ומה אומר הדואר הבריטי? https://www.royalmail.com/track-your-item

לא שאני מצפה ליותר מדי, כן?

בכל אופן לפי ההיגיון שלי, להתקשר שוב לדואר ולשבת עליהם. 🤷‍♂️

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.1.2025 בשעה 13:57, zaf כתב:

והקבלנים שלו זה התגלמות תרבות החפיף

יש כאלה ויש כאלה.

יש לי נקודת חלוקה קרובה יחסית לבית, עם שירות מצויין. זה בתוך סניף של קלית חממה, אבל הם הרימו מחסן מסודר, ויש תמיד כמה מחלקים. לוקח להם 20 שניות למצוא חבילה.

רק מה, לפעמים הדואר או איזה קבלן משנה מחליט לנתב למקום אחר. לאחרונה שלחו אותי למיני מרקט שפתוח משמונה עד ארבע באמצע השבוע, וזהו. אין ערב, אין שישי.

ואז הם מתלוננים שכולם באים לאסוף בבוקר וזה מפריע לעסק. מה אתם רוצים? ארבע זה אמצע יום עבודה אצל הרבה אנשים.

בעל העסק מתלונן שזה מפריע לו, הבחור במחסן לא עומד בעומס ומאפשר לאנשים לחפש לבד, כי הוא לא מוצר, הבלאגן שם חוגג.

על זה אפשר להוסיף לקוח שחטף צעקות שאם הוא קיבל הודעה אתמול בערב, זה אומר שהחבילה עוד לא אצלם, כאילו הוא אשם בזה...

הבעיה שאין סטנדרט. יש קבלנים כאלה וכאלה. לחלק מגוון נקודות איסוף בכל מקום, לחלק יש הרבה פחות ומריצים אותך למרחק שכבר לא נוח או על הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...