Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 23.12.2024 בשעה 19:45, סולל הדרך כתב:

image.png.7250b8f138a1f7d623e3c51f86d01fb2.png

אני רוצה לקנות מערכת ורוצה להתכונן מראש עם הניירת.

אתה יכול בבקשה לשלוח את המכתב ששלחת למוכר?

תודה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה צריך מפרט שבו מצויינים במפורש תחומי התדר של ה wifi

לא 2.4 או 5.8 אלא ממש התדרים 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 57 דקות, סולל הדרך כתב:

אתה צריך מפרט שבו מצויינים במפורש תחומי התדר של ה wifi

לא 2.4 או 5.8 אלא ממש התדרים 

רגע זה לא היה הקטע עם רדיו, שן כחולה וכו'? אם ככה אז אני לא אקנה עם wifi. 

נראה לך שהיה רשום על הקופסא wifi? 

איך לדעתך בדואר/מכס ידעו על הwifi?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין מולטימדיה ללא wifi

לגבי BT... לא ביקשו תחום תדרים

שיטת מצליח... עם פילטר, בלי פילטר אבל למה אין לך כובע.

בינתיים הצלחתי למצוא מפרט למערכת שלי, שלחתי למשרד התקשורת ואני ממתין לתשובתם.

מצפה לקבל בקשות חדשות ממשרד איכות הסביבה על סוג הפלסטיק ואחוז המחזור שלו.

בשלב זה לדעתי הקרב אבוד ועדיין אני נהנה להשתעשע איתם עד שאגיש את התביעה כנגד הדואר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דחיה הם שולחים תוך יום

אם יש להם את הנתונים, למה זה לוקח שבועיים?

פורסם
לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

אם יש להם את הנתונים, למה זה לוקח שבועיים?

אה, זה כי אתה מצפה שהם אשכרה יעבדו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכתובת שלך היא לא הדואר אלא משרד התקשורת. הדואר מבצעים את המוטל עליהם. מי שאחראי לאשר (או לא) ייבוא מכשירים שמשדרים גלי רדיו הם משרד התקשורת.

• מצחיק 1
:turn-l:
פורסם
לפני 23 דקות, yuvk כתב:

הדואר מבצעים את המוטל עליהם

:rofl:

יש פה שרשור בדיחות איפה שהוא, יותר מתאים לשם...

אם מה שאמרת, שאני לא יכול לחזור עליו כי האצבעות שלי יקפצו לי על הצוואר וינסו לחנוק אותי, הוא נכון- כל השירשור הזה לא היה נפתח :LOL:

וטיפה יותר לעניין, קרא את מה שעבר על סולל הדרך מול הדואר, ותבין למה הוא התכוון. יש פה סאגה שלמה, שכמובן שהדואר לא אחראי לכלום כולל למה שהוא אחראי עליו. אמ:לק: 

סולל הדרך: איפה החבילה שלי?

דואר ישראל: LOL איזו חבילה?

כזה.^

פורסם

התלונה על הדואר היא שלמרות שביקשתי, התחננתי והפצרתי להחזיר את החבילה הם מתעלמים מבקשתי.

לזה אני לא קורא ממלאים את תפקידם

פורסם (נערך)

פה אתה צודק. הדואר מעדיף "לגרוס" (שזה אומר למכור או להעביר לעובדי הדואר?) ולא להחזיר חבילה. מספיק שיהיה בחבילה פריט אחד שאסור ביבוא כדי שהדואר
יעצור את החבילה כולה. הדואר יחזיר חבילה לשולח רק אם השולח מוכן לשלם על המשלוח חזרה (ואתה לא צד בעניין).
למרבה הצער הדואר מדווח את עצירת החבילה לעלי, ומכיוון שזה לא אשמתם, אין טעם לפתוח דיספיוט.

המולטימדיה לרכב שהזמנתי לאחרונה עברה חלק, למזלי. חבילה אחרת נעצרה לי בגלל 2 נורות T20 אחורי/ברקס בלי "תקן".

אני נהנה להזמין מעלי מדי פעם נורות H1 של פיליפס (99% בטחון שזה זיוף) אבל מכיוון שכתוב על החבילה תקן היא משוחררת - רק כדי להטריד את הדואר/מכס 😄 

קרא לגבי החזרת חבילה:

https://israelpost.co.il/דואר-בארץ/החזרת-דבר-דואר-שלא-נמסר-לתעודתו-או-הפנייתו-למען-אחר/

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 10 דקות, yuvk כתב:

פה אתה צודק. הדואר מעדיף "לגרוס" (שזה אומר למכור או להעביר לעובדי הדואר?) ולא להחזיר חבילה.

להחזיר עולה לדואר כסף. למכור מכניס לדואר כסף. 

לחלק את החבילות ה"אבודות" מכניס לדואר שביעות רצון של העובדים...

יש מדי פעם מכירות פומביות של הדואר על כל אותן חבילות אבודות. בפעם האחרונה נתקלתי בזה לפני מספר שנים. אין לי מושג איפה זה מתפרסם, כבר לא זוכר.

פורסם

אני מוכן והצעתי לשלם על המשלוח 

פשוט אין עם מי לדבר 

לא עונים, לא מגיבים

פורסם

תשתדל לא לשגע אותם יותר מדי, ותכיר את הנהלים, כי לשגע אותם היום יכול לחזור אליך בעתיד. הרבה מידע נמצא במחשבי החברות היום.

• תוכן חדש...