Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

12 יום זה טוב.

הייתי צריך לתת מסמך קטן למישהו בתל אביב, לא היה לי כח להגיע לסמטה העמוסה שהוא גר בה אז חשבתי לשלוח לו בדואר, שמתי במעטפה מבויילת, שלשלתי לתיבה אדומה בתל אביב (הנמען גם בתל אביב) אמרתי לו "בטח מחר תקבל את זה".

21 יום!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
התבשרתי שהחבילה שלי הגיעה לסניף הדואר ביקום, מדף ג-595.

הסטטוס החדש:

דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בתאריך 21/11/2016 באמצעות יחידת הדואר יקום אשר ביקום.

ולתפארת מדינת ישראל

:turn-l:
פורסם

זה נשמע כאילו יש לך מספר מעקב של חבילה שלא שלך... זה שאמרו לך שכבר התקשרת בבוקר מדליק נורה אדומה שמדובר בחבילה שמישהו אחר היה ממוען אליה וגם אסף אותה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ראיתי במעקב במשלוחים שהיא הגיעה ליקום. התקשרתי לדואר יקום והם בדקו ואמרו לי שהיא כבר הוחזרה כי הכתובת שגויה. מאוחר יותר הסטטוס התעדכן ל"נמסרה". השם יקום דמה...

פורסם

אחרי שנוצרים פערים (במקרה שלנו, חופשת חגי תשרי) הדואר כנראה מתגבר את כח האדם בעובדים זמניים ומטפל בחבילות המחכות בשיטת LIFO. היו לי כ-12 חבילות "באויר" והן הגיעו פחות או יותר בסדר הפוך לסדר ההזמנה (אלו שעדיין לא הגיעו הן הישנות ביותר). בזמן הזה של התגבור הטיפול בדואר הנכנס מהיר מהרגיל.

פורסם (נערך)

דווקא גירבסט ממש מאכזבים אותי..

הזמנתי ב 11.11 משלוח אקספרס aramex ועדיין לא הגיע. העיקר שהצד הישראלי דאג מהר מאוד לקחת תשלום..

והדואר..

פריטים מסין הוזמנו מ 17/9 עדיין לא הגיעו

פריטים מאנגליה הוזמנו מ 28/9 עדיין לא הגיעו

:/

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם
חבילה מאמזון US הגיעה באמצעות שליח IPARCEL תוך פחות מעשרה ימים.

שליח שלהם או של הדואר?

יש לי כמה משלוחים איתם (פעם ראשונה) ואני מקווה לטוב.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תגידו, זה הגיוני שדואר ישראל לוקח 128 שקל עמלת שחרור על כל פריט EMS, כל עוד הוא מעל 75$?

הזמנתי חבילה ב 450 שקל, שלחו ב EMS למרות שלא רציתי.

מכס לקחו 74 שקל, דואר ישראל לקחו 128 נוספים על שחרור (בלי ליידע אותי כמובן).

אני לא רואה איך זה הגיוני לשלם יותר מ 200 ש"ח עמלות על פריט של 450 שקל.

פורסם

חבילה שנשלחה אלי מחיפה עם מספר מעקב בתאריך 06/11, הגיע אליי לעיר בגוש דן היום (24/11), פשוט הזוי!

לאורך כל הזמן הזה, גם הסטטוס של החבילה לא השתנה, דרך אגב גם הודעה עדיין לא קבלתי אך מכיון שאני עוקב אחר מספר החבילה כמה פעמים ביום אני כבר יודע שהיא הגיעה.

טוב שיש את השרשור הזה, לפרוק תסכולים.

פורסם
תגידו, זה הגיוני שדואר ישראל לוקח 128 שקל עמלת שחרור על כל פריט EMS, כל עוד הוא מעל 75$?

הזמנתי חבילה ב 450 שקל, שלחו ב EMS למרות שלא רציתי.

מכס לקחו 74 שקל, דואר ישראל לקחו 128 נוספים על שחרור (בלי ליידע אותי כמובן).

אני לא רואה איך זה הגיוני לשלם יותר מ 200 ש"ח עמלות על פריט של 450 שקל.

עני שלמתי 320 על 470 שקל אז אתה עוד בסדר. משלוח ems הגיע מיפן לישראל תוך יומיים אבל המכס החסיק את החבילה יותר משבוע עד שגם יכלו לחלק. לא משהו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...