Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קניתי.

ואני חושב שאפשר לשריין מקסימום.

אגב גם לTMS היה מבצע, אולי זה עוד רלוונטי לזריזים שביניכם.

אגב זה המבצעים של הJ1:

http://www.bhphotovideo.com/c/search?sts=ma&Ns=p_PRICE_2|0&ci=9811&N=4291645412&Ntt=NIKON+J1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

SSD שווה מאוד למי שרוצה לשפר את חווית הביצועים והתגובות במערכת שלו.

המחשב שלי נהיה טיל בליסטי בגלל זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה מתכוון לRAM?

אני חושב שלא.

אני מאוד מתלבט אם להזמין את הJ1 של ניקון. המחיר קורץ לי מאוד.

פורסם
קנית? יש במלאי? מאוחר מידי בשבילי רציתי כבר לצאת לקנות

קניתי, לא היה בעיה של מלאי, לפחות בסניפים בראשון.

מציע לך לקפוץ במוצ"ש.

פורסם
אתה יכול לפרט עליה קצת ולספר לנו כמה היא עולה?

נתחיל בזה שהמבצע הוא בB&H, תקף עד היום.

המצלמה נמכרת ב3 קיטים:

מצלמה + עדשת 10-30 ב199$

מצלמה + עדשת 10-30 + עדשת 10 F/2.8 ב299$

מצלמה + עדשת 10-30 + עדשת 30-110 ב299$

(לקחתי את הקיט השלישי)

למה לא את הקיט השני? כי קראתי על ה10 F/2.8. היא לא כזאת מי יודע מה, אני ציפיתי ליותר. בסך הכול רשום שהיא לא טובה בהרבה מ10-30 (הרי שתיהן מכסות אותו טווח), ואין לה מייצב. ככה שהיא לא מצדיקה.

בחרתי ב30-110 על מנת שיהיה לי כיסוי לטלה (טווח רחוק).

מדובר במצלמה חדשה מהקופסה, לא מחודשת או משהו כזה.

זהו דגם שניקון השיקו לפני כשנתיים. מדובר בדגם חסר מראה. המצלמה הזאת קטנה למדי (כדאי להציץ ברשת), אך יש לה עדשות מתחלפות, מצבים חצי אוטומטיים ומצב ידני. (אין מקום לפלאש חיצוני, צריך לציין את זה, גם אין עינית)

החיישן הוא בגודל 1" בעל 10 מגה פיקסלים. ביחס לקטגוריית חסרות המראה החיישן הזה קטן. החיישנים הגדולים ביותר נמצאים בסוני NEX ובקנון EOS-M.

ממליץ לקרוא את המבחנים ברשת.

היתרון שאני רואה בה, הוא שבעזרת מתאם, אני יכול להרכיב עליה את העדשות מהניקון שלי, והן יתנהגו כאילו אורך המוקד שלהן הוא פי 2.7. זה יתרון אדיר למאקרו, צפרות ותעופה.

(מעבר לעובדה שזו מצלמה חביבה לתנאי תאורה לקויים וכו', יש לה גם וידאו לא רע)

פורסם
קניתי, לא היה בעיה של מלאי, לפחות בסניפים בראשון.

מציע לך לקפוץ במוצ"ש.

קניתי היום באשדוד.

רציתי שניים אבל מוגבל לאחד , מחר אגש שוב או שאשלח את החברה היום :wink:

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למי שמחפש כונן SSD שהוא אוברקיל רציני-

סאמסונג 1 טרה, מבצע מתחיל בעוד 19 שעות (שעה 8 בערב)

http://www.amazon.com/gp/product/B00E3W16OU/ref=gb1h_img_c-3_7982_38f3706b?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0R13X08CHP8WH3AP0JZR&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_p=1673797982

כרגע עומד על 533$ ומתוכנן לרדת עוד בזמן המבצע.

פורסם
למי שמחפש כונן SSD שהוא אוברקיל רציני-

סאמסונג 1 טרה, מבצע מתחיל בעוד 19 שעות (שעה 8 בערב)

http://www.amazon.com/gp/product/B00E3W16OU/ref=gb1h_img_c-3_7982_38f3706b?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0R13X08CHP8WH3AP0JZR&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_p=1673797982

כרגע עומד על 533$ ומתוכנן לרדת עוד בזמן המבצע.

אני כנראה ממש בור בדברים האלה- איך אתה יודע שיהיה מבצע?

• תוכן חדש...