Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו וגם היא סופט טופ

Opel%u00252BCabrio%u00252B2013.jpg

סבבה אבל מה הפלטפורמה? גולף".

גם הגולף GTI חולקת, רחמנה ליצלן, פלטפורמה עם...גולף!

כבר מזמן למדנו בתעשיית הרכב שחלוקת פלטפורמה בין שני רכבים לא אומרת כלום, לא לשלילה ולא לחיוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב. כי לבן של העוזרת יש פיג'ו ולמזכירה של בעלה יש A3, היא תיסע באותו אוטו של המזכירה?

תאר לך שהוא נוסע בקורסה או אף גרוע מכך, תאר לך שהעוזרת נוסעת בקורסה... :lol:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

צמרמורות בעמוד השידרה :wink:

בנימה רצינית או לפחות רצינית יותר, זה שהוא נוסע בקורסה לא קשור כלום לקסקייד.

אתה לא מבין כלום, סינית אני מדבר אליך!!!

בא אני אדבר בשפה שלך, זה שהבן של העובדת אוסף אותה עם אלפא 33, יבאס את המעסיק/ה שנוסעת על 159, זה לא יבאס את המעסיק/ה שנוהגת ב 4C

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם
צמרמורות בעמוד השידרה :wink:

בנימה רצינית או לפחות רצינית יותר, זה שהוא נוסע בקורסה לא קשור כלום לקסקייד.

אתה לא מבין כלום, סינית אני מדבר אליך!!!

בא אני אדבר בשפה שלך, זה שהבן של העובדת אוסף אותה עם אלפא 33, יבאס את המעסיק/ה שנוסעת על 159, זה לא יבאס את המעסיק/ה שנוהגת ב 4C

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

אז בעצם קהל היעד העיקרי של הקסקדה הוא נשים של קבלנים שאין למשפחת המנקה שלהם אף רכב של אופל :-D

הבדיחה המצחיקה ביותר בשרשור הזה היא עדיין המחיר של הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עיצוב נחמד.. לא יותר מזה, אני מנסה להבין למה הם חושבים שמישהו יקנה את זה חוץ מנשים עשירות שישאחו אותן איזה רכב זה והן יגידו אדום.. אני אישית לא צופה להם עתיד מזהיר בכבישי ישראל על אחת כמה וכמה במחיר הזה.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם
גם הגולף GTI חולקת, רחמנה ליצלן, פלטפורמה עם...גולף!

כבר מזמן למדנו בתעשיית הרכב שחלוקת פלטפורמה בין שני רכבים לא אומרת כלום, לא לשלילה ולא לחיוב.

אבל בגולף GTI לא רק שלא מנסים להסתיר את הקשר, אלא אפילו מתייחסים ל-GTI כאל תת-דגם של הגולף וזה ברור אפילו מהשם.

כמובן שחלוקת פלטפורמות לא אומרת כלום, אבל נסיון טשטוש המקורות אומר הרבה על הכוונות של היבואנים, במקרה של ה-EOS כמו במקרה של הקסקדה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במקרה יצא לי לראות ואף לשבת ברכב לפני כשבועיים כשהגעתי למתקן קבלת רכבים של אופל בצריפין, הבחור שהסיע אותי לשם לאסוף את הרכב שלי התלהב ואמר לי אני חייב להראות לך.

אני חייב להגיד שהיא נראית ממש ממש טוב, גם בפנים יש קטנות שממש גורמות לך להגיד וואו לא חשבתי שיש דברים כאלה למשל כמו החוגרת בטיחות שמוסתרת מאחור ורק לאחר שסוגרים את הדלת ומכניסים את המפתח החגורה בעצם נעה אוטומטית על מסילה שיוצאת ומגישה אותה לנהג כדי שלא יצטרך לחפש אותה.

או העניין של המנגנון של הגג שיורד ועולה די מהר ויכול לעשות את זה לא רק בעמידה אלה בכל מהירות עד 60 קמ"ש.

*לא הייתי משלם עליה 200+ אלף ונכון שמבחינת ריגוש בנהיגה היא לא מצטיינת אבל בתור רכב מיוחד יפה ונוח(אני משער) אבל במחיר של 160-170 זאת הייתה יכולה להיות אופציה מגניבה.

פורסם
במקרה יצא לי לראות ואף לשבת ברכב לפני כשבועיים כשהגעתי למתקן קבלת רכבים של אופל בצריפין, הבחור שהסיע אותי לשם לאסוף את הרכב שלי התלהב ואמר לי אני חייב להראות לך.

אני חייב להגיד שהיא נראית ממש ממש טוב, גם בפנים יש קטנות שממש גורמות לך להגיד וואו לא חשבתי שיש דברים כאלה למשל כמו החוגרת בטיחות שמוסתרת מאחור ורק לאחר שסוגרים את הדלת ומכניסים את המפתח החגורה בעצם נעה אוטומטית על מסילה שיוצאת ומגישה אותה לנהג כדי שלא יצטרך לחפש אותה.

או העניין של המנגנון של הגג שיורד ועולה די מהר ויכול לעשות את זה לא רק בעמידה אלה בכל מהירות עד 60 קמ"ש.

*לא הייתי משלם עליה 200+ אלף ונכון שמבחינת ריגוש בנהיגה היא לא מצטיינת אבל בתור רכב מיוחד יפה ונוח(אני משער) אבל במחיר של 160-170 זאת הייתה יכולה להיות אופציה מגניבה.

פה קבור הכלב. במחיר סביר אולי היא לא הייתה הצלחה מסחררת, אבל כן הייתה נכנסת לרשימת האופציות של אנשים (רכב קבריולט, משפחתי משהו, במחיר שנתפס כטוב) וחלקם היו קונים את זה. אבל ב300K? אפילו בצחוק אין סיבה להיכנס לאולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מנסים לנהל דיון רציני ואנשים תוקעים פה מספרים שלא קשורים לכלום.

מתי נמכר בישראל רכב קבריולה ב 160-170?

איזה רכב זה היה? מאיזה סגמנט? באיזה שנה זה היה?

פורסם

207CC גם נמכרה באיזור המחירים הזה.

כיום יש גם פיאט 500C וסיטרואן DS3 קבריולט אפילו בפחות, אבל אלה לא קבריולט באופן מלא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
1. עברו הימים שהן חיפשו קבריולה, היום הן מחפשות ג'יפונים, כאלה שאפשר להחנות על המדרכה ליד הבית קפה.

בנוגע לזה.. אני רק אניח את זה פה..

Nissan-Murano-CC-42_small.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני רק אוסיף שאם היה לי כלב עם פרצוף מכוער כמו הניסאן הזה למעלה, הייתי מגלח לו את התחת ומאלף אותו ללכת הפוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...