Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב-220K עם סמל של VW היא כנראה הרבה יותר מצליחה מאשר קסקדה ב-200-250K עם סמל של אופל.

אם הם באמת יחשבו לנסות למכור את זה ב200-250K לא נראה לי שנראה חצי מהכמות הלא מכובדת של הEOSים על הכביש.

*להוציא מבצעי דוד של אמא של אשתי בעל סוכנות

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מזמן ראיתי בארץ גם אופל מריבה, יש איזה תכניות ייבוא?

את המריבה הראשונה ראיתי בארץ כבר לפני קרוב לשנתיים. אופל הביאו רכב אחד והבטיחו שאוטוטו הם מביאים את הדגם לישראל, רק שישיקו דגם עם גיר אוטומטי. ואז הגיע הדגם האוטומטי ו... כלום לא קרה :shock:

מה מוזר בזה?

בסופו של עניין זהו רכב נישה שאינו אמור להמכר במספרים גדולים ביחס לדגמים שהזכרת.

נכון, ולכן מוזר לי שאופל ישראל בוחרים להתמקד בדגם נישה ולא להתעסק ברכבים שיכולים למכור פה במספרים גדולים. כאילו, בו נדמיין ישיבת הנהלת באופל ישראל שהולכת ככה:

א: "חברה', יש לנו אפשרות להביא עכשיו לארץ את האופל מוקה. רכב פצצה, נכנס לקטגוריה שרצה עכשיו חזק בשוק וגם שמעתי שהבן דוד הקרוב שברולט טראקס עושה קופה יפה ומכר איזה 400 חתיכות בפחות חודש".

ב: "וואלה עשו מכה יפה ב-UMI. אבל עזוב אותנו עכשיו, מה אנחנו צריכים אנשים באולמות התצוגה? מה אנחנו צריכים למכור ולהרוויח? בוא נביא את הקסקדה. זה אוטו!"

א: "יאללה, זורם!"

:wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לאו דווקא בא אחד ע"ח השני.

אגב,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499404&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%A7%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98&page=2

הודעה #18 מתייחסת לנסיעת המבחן שביצענו (אלעד ואני) בתערוכת פרנקפורט על הקסקדה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
170 כ"ס ממנוע 1.6 ליטר בלי טורבו? משהו לא מסתדר לי.

עם טורבו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רכב יפה, מפורסמים טיזרים שלו כבר שבועיים בכל העיתונים.

אף אחד לא תוהה מה הקטע עם הפנס מתחת לדלת התא מטען?

האם יתכן שמתחת למעטפת הזו מסתתרת רולס?

attachment.php?attachmentid=360518&stc=1&d=1383723694

אולי אין אפשרות להתקין פנסים על הדלת הנפתחת אז פשוט התקינו על הגוף ובדלת יש רק פלסטיקה שקופה המאפשרת מעבר של האור.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש ליבואן אינטקס להעלות קסקדות לכבישים כרכבי "הילה" (halo).

המותג "אופל" מאוד חלש בישראל. אין לו מוניטין של יוקרה, אמינות או ביצועים. האסטרה והאינסינייה החדשות הן בסדר גמור, אבל לא מצליחות להתבלט מול האופוזיציה.

במחיר הנכון הקסקדה היא משהו שאין לו תחרות בישראל ונותן המון פוזה לשקל ואולי גם ישפר את התדמית העייפה של המותג.

ד"א - מכוניות כאלו (גרסאות פתוחות של משפחתיות) מעולם לא מיועדות להיות ספורטיביות, אלא לתת אפשרות של גג פתוח במחיר סביר ועם שמירה על שימושיות מינימלית. 170 כ"ס ל-1.8 טון מספיקים בשביל לשמור על קצב התקדמות סביר ולהמנע מפדיחות ברמזור מול בן תשחורת מתלהב עם הקורולה ליסינג של אבא.

פורסם

אתה טועה. הוא עדיין ישאר מאחור, גם ליד הקורולה של אבא. מאחור, אבל בסטייל 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רכב יפה, מפורסמים טיזרים שלו כבר שבועיים בכל העיתונים.

אף אחד לא תוהה מה הקטע עם הפנס מתחת לדלת התא מטען?

האם יתכן שמתחת למעטפת הזו מסתתרת רולס?

attachment.php?attachmentid=360518&stc=1&d=1383723694

אני חושב שהבנתי - אולי הבגז' מתרומם קצת שפותחים/סוגרים את הגג ואלו אורות זמניים עד שהפעולה מסתיימת.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני חושב שהבנתי - אולי הבגז' מתרומם קצת שפותחים/סוגרים את הגג ואלו אורות זמניים עד שהפעולה מסתיימת.

לא... חוץ מזה שמה שאמרת זה פשוט בדיחה אם יעשו כזה דבר. דברים עלולים להתעופף

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זאת לא בדיחה כי זה קורה כמעט בכל רכב עם גג מתקפל קשיח.

אבל זו לא הסיבה כאן כי בגג מתקפל רך אין כל צורך בפתיחת הבגאז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ברור עניין הפנסים הכפולים,בסרטון שצירפתי הבחור פותח וניתן לראות כי יש "כיסויים" שחורים בדיוק במיקום הנורות אך עדיין זו תעלומה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

פורסם המחיר הרשמי של אופל קסקדה - 300 אלף ש"ח לגרסת 1.6 ליטר טורבו-בנזין אוטומט ברמת גימור Cosmo.

נ.ב - תכף יהיה לינק לחובבי הלינקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שאומר שהדגם כנראה יקשט את האולם תצוגה.

הם לא למדו מהטעות של דלק עם הפוקוס קבריולט.

אם כבר קידום תדמית, היה עדיף לראות את האסטרה opc.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...