Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני במפגשים או באירועים לפעמים רוצה להסתכל לתוך מכוניות. מכירים שהשמש מסנוורת? אני מקרב את הפנים לשמשה, מגן ומסוכך על העיניים מהשמש (תנועה ידועה ומוכרת) אבל מקפיד לא לגעת בשמשה!!

ואם אין שמש - ידיים מאחורי הגב!!

לעולם, לעולם לא להרים וישר של אוטו!!

לא להכניס ידיים לאוטו!!

oldcar לך יש שלט יפה שאתה מציג באוטו שלך - על זה שמכונית אספנות היא כמו אשתו של החבר הכי טוב שלך - לא?

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
לא נוגעים ברכב אספנות ! את העלון אפשר למסור ביד ,והרפד שירפד :roll:

כל כך נכון, אעיד על עצמי שאני שונא שנוגעים לי במגבי הרכב כל שכן לזרוק לי עלונים לתוך הרכב, לא מזמן מצאתי עלוני פרסומת של איזה DJ זרוקים בתוך הספידר, בלשון עדינה מאוד לא אהבתי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כל כך נכון, אעיד על עצמי שאני שונא שנוגעים לי במגבי הרכב כל שכן לזרוק לי עלונים לתוך הרכב, לא מזמן מצאתי עלוני פרסומת של איזה DJ זרוקים בתוך הספידר, בלשון עדינה מאוד לא אהבתי.

בסדר אבל מפה ועד לפתוח שירשור אנטי כזה הדרך ארוכה פשוט אנשים קטנים באמצע הדרך

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

פותח השרשור מנצל את כשרון הכתיבה שלו כדי לפגוע בפרנסתו של איש מקצוע שלרוע מזלו אחד מפליירים שלו הגיע למקום הלא נכון.

אין ספק שתלונתו צודקת אך השתלחות כזו איננה במקום ומעידה על קטנוניות. מעניין אם היו חוסמים אותו בחניה היינו זוכים לכזה שרשור כי זה בדיוק מה שקרה לידידי באותו שוקעתיק.

אני בטוח שיש מספר טלפון על הפלייר וזה יכול היה להסגר בשיחה.

ולפנדוב: לתקן שגיאות בעברית זה מתנשא. אני מכיר אותך וזה ממש לא מתאים לך.

פורסם

מחזק את אלעד,

אין לבנאדם שום זכות להכניס שום דבר לרכב שלא שלו,במיוחד לא את היד - ואין לזה קשר אם הרכב אספנות או לא.

אני שונא פלאיירים ששמים לי בתיבת דואר או תולים/מדביקים לי על הדלת של הבית או מחליקים מתחתיה /מניחיםמתחת לוישרים או כל סוג אחר של פרסום אגרסיבי שכזה.

כשאני אצטרך בעל מקצוע כזה או אחר אני אחפש אותו ואמצא אותו בעצמי,אם הרפד הזה כל כך טוב כבר יגיעו אליו לפי המלצות.

לא צריך לדחוף את הזבל שלו לרכבים של אנשים ולא משנה אם הוא עשה את זה בעצמו או שילם למישהו/ביקש ממישהו שיעשה זאת בשמו (לא הבנתי עדיין מה הקשר למחסום השפה של האיש,פלאיירים של פרסומות זה דבר מציק אוניברסלית). לא חבל על העצים?

פורסם
אני במפגשים או באירועים לפעמים רוצה להסתכל לתוך מכוניות. מכירים שהשמש מסנוורת? אני מקרב את הפנים לשמשה, מגן ומסוכך על העיניים מהשמש (תנועה ידועה ומוכרת) אבל מקפיד לא לגעת בשמשה!!

לא להכניס ידיים לאוטו!!

oldcar לך יש שלט יפה שאתה מציג באוטו שלך - על זה שמכונית אספנות היא כמו אשתו של החבר הכי טוב שלך - לא?

+1

זה גם מה שאני עושה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסורים על גדרות, התקציב בקושי עבר.

מכוניות מתפוצצות, יודה ונינט כבר לא...

וזה מה שיש לכם לעשות? כאילו 5 דפים ו-68 תגובות...

ואני בכלל חושב שיש לג'ניה X פקטור...:roll: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא להכניס ידיים לאוטו!!

אם כך אז בוודאי אסור לשלוח ידיים :lol:

בברכה אריק

פורסם

עשית לי את היום.

פורסם
פותח השרשור מנצל את כשרון הכתיבה שלו כדי לפגוע בפרנסתו של איש מקצוע שלרוע מזלו אחד מפליירים שלו הגיע למקום הלא נכון.

אין ספק שתלונתו צודקת אך השתלחות כזו איננה במקום ומעידה על קטנוניות. מעניין אם היו חוסמים אותו בחניה היינו זוכים לכזה שרשור כי זה בדיוק מה שקרה לידידי באותו שוקעתיק.

אני בטוח שיש מספר טלפון על הפלייר וזה יכול היה להסגר בשיחה.

ולפנדוב: לתקן שגיאות בעברית זה מתנשא. אני מכיר אותך וזה ממש לא מתאים לך.

הבנתי אותך: בגלל שאני מתבטא ברהיטות אז דבריי אינם מקובלים. אם הייתי כותב כמו אנאלפבית או לחילופין כמו חלק מהמגיבים פה אז דבריי היו יותר לגיטימיים?

אתה יודע יגאל, אני לא מופתע מזה שאתה לא אוהב אותי, אבל בהתחשב בשרשורי השיפוצים שלך, שבהם ללא ספק הצטיירת כאדם חרוץ, אני מופתע מרמת העצלנות שגילית בכל מה שקשור בלמצוא משהו שאיתו תוכל לנגח אותי.

שנינו יודעים שאתה הרי מסוגל ליותר מזה. קדימה, תמצא טיעון טוב יותר. אל תשבור לעצמך את המוניטין שבנית בעמל ויזע כה רבים.

וזאת בדיוק הבעיה שלנו: הסורים על הגדרות, יודה ונינט כבר לא, בנט מאיים לפרוש מהקואליציה, אז מה כבר קרה אם איזה ג'ניה הכניס את הזבל שלו לתוך הרכב של מישהו? באיזו זכות מישהו העז להתלונן על דבר כה פעוט בזמן שסביבנו מתרחשים אירועים הרי גורל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_ye

התגובה של אלעד בלי פרופורציה.

שלמה דן גדרון

פורסם

מבין את כעסו של אלעד אבל כבר מצאתי בספידר שלי שחנתה במפגש האלפות בהרצליה

שני בני עשרה יושבים בתוך האלפא אחד מנסה לסובב את ההגה הנעול

והשני בוחן את תא הכפפות

התאפקתי שלא להוריד להם אוזן בכדי לא לגמור בתחנת משטרה את הערב

אין לאנשים כבוד לרכוש של הזולת ולא דיברתי עדין על אלו שיושבים לך על האוטו

ונעלבים עד עומקי נשמתם שאתה מבקש מהם לקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...