Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום הצדקה למעשה, אפשר היה לשים את הפלייר על הוישר ולסגור עניין.

לתחוב יד לתוך רכב של מישהו זה ממש לא לעניין.

תמונה שצולמה על ידי חובב איטלקיות, בשוק עתיק המדובר...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפתק שהושאר על המגב היה של אדם אחר, לא של ג'ניה. כפי שכתבתי בתחילת השרשור, את העלון של ג'ניה צילמתי כפי שהוא, לפני שהזזתי אותו ממקומו או בכלל נגעתי בו.

לעניין הקללות, כנראה שקצת פיספסת את הנקודה שניסיתי להעביר. אני מצטט שוב את עצמי כדי שתוכל לקרוא פעם נוספת את הקטע הרלבנטי:

עם כל הכבוד, אדם שכתב שהיה מזכה אותי בצרור של קללות לא יטיף לי כיצד להתנהג. בינתיים אני עוד לא קיללתי כאן אף אחד.

עצם העובדה שאתה ושכמותך בוחרים להתנגח בי אישית במקום להתייחס עניינית לטיעונים שאני מעלה רק מלמדת על כך שאין לכם שום דבר לומר להגנתכם.

אכן, קהילה שעושה חשק להצטרף אליה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדורון סגל

במקרה עמדתי ליד אלעד וראיתי את המקרה המדובר.

האיש זרק פלייר לתוך הרכב תוך הכנסת היד לרכב מבעד לחלון.

אלו שחושבים שזה בסדר, בוודאי גם חושבים שזה בסדר לזרוק מהמכונית בדל סיגריה לכביש,

לרוקן את מאפרת הרכב בחניון ועוד כיוצא באלו.

אין מה לעשות, במדינת הלבנט שבה צפירה בצופר משמשת לכל, רק לא למטה המוגדרת של מניעת סכנה מידית,

אני כבר לא מתפלא על כלום.

סלע

פורסם
נו, ומה הפואנטה?

הפואנטה היא שרצת ללכלך ולפגוע בשמו של בעל העסק. וזאת מבלי שראית אותו או את מי שהכניס לך את הפלייר לרכ ואולי סתם עובר אורח רצה להתלוצץ וראה את הריפודים שלעניות דעתי די בלויים ואת החלון הפתוח והחליט שזו הלצה נחמדה. כמה פעמים בחייך ראית רכב מאובק ועליו בכתב יד נקה אותי.גם אם ההצלה לא הצחקה אותך. יש לברר אם מפיץ הפלייר אם הוא אכן אחראי לכך. בתמונה שפורסמה נראה שאכן הפלייר הונח על רכבך בדרך המקובלת. אבל רצת והקמת מהומה על מאומה. זה מעשה מכוער להלבין פניו של אדם ברבים וכן גם לנסות לפגוע בפרנסתו. רוצה להמנע שישימו לך פלייר על הוישר שים פתק נא לא להשים פרסומות. בתיבת הדואר שלי זה עובד מצויין (דרך אגב פרסום על ידי פליירים לגיטימי בכל העולם)

פורסם

עזוב סלע, אל תטעה אותם סתם. ג'ניה המסכן השאיר לי את העלון על המגב, אני עצמי הוצאתי אותו משם, שמתי אותו על המושב, סגרתי את הדלת, צילמתי את הזוועה ורצתי להתבכיין בפורום :screwy:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

(כותב כבני) אלעד, אל תכליל בבקשה. הקהילה מורכבת גם מאלה שהיו היום ברופין למשל. איש לא מחייב אותך להצטרף לשום דבר אבל איש גם לא מחייב אותך להכליל.

(כמנהל פורום). מהשירשור נמחקו כמה הודעות שחרגו מהטעם הטוב. אבקש לשמור על תרבות הדיון ולהתרכז בגופו של עניין ולא בגופו של אדם...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם ראית, אז למה לא הערת?

ניראה לי מצוץ מהאצבע כל הסיפור הזה.

מתאים אוף-טופיק, לא לפה.

בהצלחה בחיפוש הרפתקאות חדשות.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
(כותב כבני) אלעד, אל תכליל בבקשה. הקהילה מורכבת גם מאלה שהיו היום ברופין למשל. איש לא מחייב אותך להצטרף לשום דבר אבל איש גם לא מחייב אותך להכליל.

צודק לחלוטין - אני בהחלט חוזר בי ממה שכתבתי. מי שמגיע למפגשי רופין יודע שגם אני מגיע לשם, ועפ"י רוב האוכלוסיה שם נוהגת בכבוד בזולת והאוירה נעימה. אגב, הייתי בשמחה מגיע גם היום למפגש אילולא עיסוק אחר שנכפה עלי, הרבה פחות מענג.

מתנצל בפני כל מי שנפגע.

פורסם
נו, ומה הפואנטה?

הפואנטה היא שרצת ללכלך ולפגוע בשמו של בעל העסק. וזאת מבלי שראית אותו או את מי שהכניס לך את הפלייר לרכ ואולי סתם עובר אורח רצה להתלוצץ וראה את הריפודים שלעניות דעתי די בלויים ואת החלון הפתוח והחליט שזו הלצה נחמדה. כמה פעמים בחייך ראית רכב מאובק ועליו בכתב יד נקה אותי.גם אם ההצלה לא הצחקה אותך. יש לברר אם מפיץ הפלייר אם הוא אכן אחראי לכך. בתמונה שפורסמה נראה שאכן הפלייר הונח על רכבך בדרך המקובלת. אבל רצת והקמת מהומה די על מאומה. זה מעשה מכוער להלבין פניו של אדם ברבים וכן גם לנסות לפגוע בפרנסתו. רוצה להמנע שישימו לך פלייר על הוישר שים פתק נא לא להשים פרסומות. בתיבת הדואר שלי זה עובד מצויין (דרך אגב פרסום על ידי פליירים לגיטימי בכל העולם)

אם אכן ראיתם אותו מכניס את היד לתוך הרכב זה אכן לא במקום ומקומם והייתי אכן מעמיד אתו על מקומו ולמרות זאת ועדיין לא הייתי נוהג כמוך.

פורסם
לדורון סגל

אלו שחושבים שזה בסדר, בוודאי גם חושבים שזה בסדר לזרוק מהמכונית בדל סיגריה לכביש,

לרוקן את מאפרת הרכב בחניון ועוד כיוצא באלו.

אין מה לעשות, במדינת הלבנט שבה צפירה בצופר משמשת לכל, רק לא למטה המוגדרת של מניעת סכנה מידית,

אני כבר לא מתפלא על כלום.

מה כתוב בשורה הראשונה? בגלל זה אני אומר שכל הסיפור מצוץ מהאצבע.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כלומר, זה שעמדתי לידו, הוא לא ראה ואני ראיתי, אז המסקנה שלך שאני משקר.

אני מקווה שאתה לא חוקר משטרתי אם זו דרך הסקת המסקנות שלך.

סלע

פורסם
כלומר, זה שעמדתי לידו, הוא לא ראה ואני ראיתי, אז המסקנה שלך שאני משקר.

אני מקווה שאתה לא חוקר משטרתי אם זו דרך הסקת המסקנות שלך.

זה לא אני כתבתי.

פורסם

נכון, אתה כתבת שהסיפור מצוץ מהאצבע.

עזוב, לא מכיר אותך ואין לי עניין להתנצח איתך, ובוודאי שאינני חייב להראות לך תעודת יושר.

שיהיה לך ולכולם ערב טוב , שבוע טוב ובשורות טובות.

סלע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...