Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסורים על גדרות, התקציב בקושי עבר.

מכוניות מתפוצצות, יודה ונינט כבר לא...

וזה מה שיש לכם לעשות? כאילו 5 דפים ו-68 תגובות...

ואני בכלל חושב שיש לג'ניה X פקטור...:roll: - רן

Lmfao

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבין את כעסו של אלעד אבל כבר מצאתי בספידר שלי שחנתה במפגש האלפות בהרצליה

שני בני עשרה יושבים בתוך האלפא אחד מנסה לסובב את ההגה הנעול

והשני בוחן את תא הכפפות

התאפקתי שלא להוריד להם אוזן בכדי לא לגמור בתחנת משטרה את הערב

אין לאנשים כבוד לרכוש של הזולת ולא דיברתי עדין על אלו שיושבים לך על האוטו

ונעלבים עד עומקי נשמתם שאתה מבקש מהם לקום

נכון מאוד

כשאין חינוך ותרבות ככה זה נראה בכל התחומים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תגיד זה מה שמפריע לך!?

אתה משאיר את הרכב פתוח ומתלונן על זה ששמו לך פלאייר?!

לא זרקו לך לשם פחיות ריקות או בקבוקי זכוכית בדלי סיגריות! לא השחיטו שום דבר לא הרסו שום דבר.

שמו פלאייר מסכן!

זהו! זה הכל! היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע!

אתה הרי לא משאיר את הבית שלך עם דלת פתוחה ואז מתלונן שגנבו לך משהו נכון?

כשאתה מוציא אצבע מאשימה תשים לב כמה אצבעות מופנות אליך.

אתה נסחף! למה לפנות פומבית לבעל עסק שלא יודע עברית ולא קורא פה בכלל? :roll:

תרים לו טלפון ותגיד לו שזה לא בסדר.

קצת טיפשי לדבר על החוסר תרבות פה כשעושים מקונדום כדור פורח מכזה דבר קטן. מה יהיה פעם הבאה? דקירות ורצח בגלל פלאייר?

דקירות בגלל סיגריה כבר היה, בגלל חניה גם היה, בגלל כמה שקלים מפנסיונר גם היה, השיא החדש פלאייר!

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בראבו יא בני!!!

99% מהאנשים היו לוקחים את הדף, מקמטים, סוגרים את החלון וממשיכים לחיות.

פותח השרשור בחר לעשות מזה שערורייה וזה גם נגרר לזה.

לי שרטו את הקורטינה היום ליד המפתח בצד הנהג, אז בוא נתאבד ונשרוף את השכונה!!!

דחילק קצת פרופוציות בחיים, ורפואה שלימה לפותח השרשור.

שבוע טוב ובחייאת תסגרו את השרשור הזה!!

W202 C240

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון שפרצה קוראת לגנב אבל זה גם לא מצדיק גנבות.

מצחיק לראות שמישהו מתלונן שזרקו לו חתיכת נייר לתוך האוטו וכולם כועסים עליו כי הוא העז להתלונן, ועוד מושכים את זה לקללות ומגזימים ב"רצח בגלל פלאייר"...

כבר אין ערך לרכוש של אחרים במקום הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטער שנגררתי לשרשור הזה,לא הייתי צריך להגיב,השרשור הזוי ורק מראה

כמה אנחנו חסרי סבלנות במדינה וכמה הנשקים נשלפים מהר ובלי מחשבה על

כל עלבון או מחווה שלא מוצאת חן בעינינו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

וזאת בדיוק הבעיה שלנו: הסורים על הגדרות, יודה ונינט כבר לא, בנט מאיים לפרוש מהקואליציה, אז מה כבר קרה אם איזה ג'ניה הכניס את הזבל שלו לתוך הרכב של מישהו? באיזו זכות מישהו העז להתלונן על דבר כה פעוט בזמן שסביבנו מתרחשים אירועים הרי גורל?

זה שהצבעת על התופעה זה בסדר, וגם אני חושב שלא תקין המעשה שנעשה, משם ועד להיכן שהדיון הזה הגיע

זה מיותר, ולא מכבד חלק גדול מהמגיבים.

Lmfao

מה זה ?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

התחלתי לקרוא, חשבתי שיהיה מעניין.

פותח השרשור, ההתלהמות נגדך קיימת בגלל חוסר הפרופורציה שלך.

לפי התיאור חשבתי שבמינימום השארת חלון פתוח ומישהו השיל את מכנסיו ודחף את ישבנו אל רכבך תוך כדי שחרור ארוחת שישי בליווי חצוצרות.

מה אומר לך, אני לא אוהב שמשאירים לי פליירים על הרכב, לפחות את אלו שכוללים תחומים שלא נוגעים אליי או לתחומי הענין שלי (שירותי ליווי של בחורות מקסיקניות כדוגמא) ואלה ששמים כרטיסי ביקור בחלון שתמיד נופלים אל תוך הדלת אבל מה, כשהנושא מעניין אותי זה לא כזה נורא, מצאתי אחלה צמיגאי ככה, וחשמאלי רכב מצויין שהגיע עד אליי.

יש הבדל גדול בין הר לעכבר, דואר זבל וזבל.

לא מכיר את הרפד אבל אני לא מאמין שנעשה דבר עם כוונה רעה.

אני מעריך את העובדה שהוא טורח להגיע למפגש שבו יהיו אנשים שיעריכו את שירותיו... בתחום הזה הרווח הוא ל2 הצדדים ולשמור על קשרים טובים זה חשוב, במיוחד כשנתקעים.

שום דבר לא נעשה בזדון כלפיך, לא נגרם לך שום נזק, ממשי, נפשי, אישי. חדירה לפרטיות??? מה עוד? תשנה את שם המשתמש ל"א" ?

שיהיה שבוע טוב לכולם.

שם לך פאקינג חתיכת נייר באוטו, לא קליפה של בננה, לא שקית עם חרא, לא לקח כלום, לא שרט כלום, לא פתח דלת או חלון, גם אם השחיל יד... ביג דיל.

קח דברים בפרופורציה.

haters will hate

פורסם

האמת היא שפותח השרשור מספר על מקרה X שקרה לו ומציין שמי שביצע אותו היה בעל מקצוע Y וטוען שזהו מעשה שלא יעשה, ומבהיר כי לא יתן לאותו בעל מקצוע לעשות בשבילו עבודות ובעצם השיתוף יש כאן כוונה שכולם יתגייסו להחרים את אותו בעל מקצוע Y שעשה מעשה X שלא יעשה, בדיוק כפי שעשה פותח השרשור. אם אותו בעל מקצוע גם טינף לך את האוטו וגם עשית אצלו עבודה שאיכותה נמוכה אנא הזהר אותנו מאותו חאפר. אבל יכול מאוד להיות שאותו בעל מקצוע Y הוא בעל מקצוע טוב ואיכותי. חייבים להפריד בין בעל המקצוע כאדם מקצועי לבין בעל המקצוע כאדם. אתה לא חייב לאהוב אותו. קיבינימט יש ראשי עיר שמרחפים מעל ראשם כתבי אישום ועדיין בוחרים בהם. (בעניי טמטום). בואו לא נחרים בפרסיה בעלי מקצוע רק כי הם לא מתיישרים עם האני מאמין שלכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה טמטום? זה בסך הכל כתב אישום, לא הוכח כלום. חוץ מזה, אם הוא הוכיח שהוא באמת טוב לעיר למי אכפת?

שימו לב להודעה הראשונה. תראו שלא רשומות שם גוזמאות כמו "הזדעזעתי עד עמקי נשמתי" או "הרגשתי כאילו אנסו לי את הילד"...

בסך הכל הבעה בהחלט פרופורציונלית של כעס, וכעס מוצדק. גם אני הייתי כועס אם מישהו היה זורק לי נייר לתוך האוטו (חוץ מנייר אדמדם שכתוב עליו בזהב 200 עם תמונה של זלמן שז"ר) כאילו זה תיבת דואר. אז אולי לא הייתי כותב על זה באינטרנט אבל כל אחד מתעל את הכעס שלו בצורה שונה.

את המשפטים המוגזמים וחסרי הפרופורציות רק המגיבים הוסיפו וניפחו את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מתעב פליירים ששמים במגבים או בכל מקום אחר וגם די מתעצבן שנגעו לי.

התגובה שלי היא כזו: לא לקנות מהעסק / להצביע למפלגה שבחרה בשיטת הפרסום הקלוקלת הזו, בתקווה שכך יעשו גם כל הנמענים האחרים. כמו כן לעולם לא אקנה מעסק שפנה אלי ביוזמתו בטלפון, סמס או מייל.

כל תגובה מעבר לכך היא מבחינת מי שמתעסק ב*רא מתלכלך בעצמו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...