Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד

הגזמת בן אדם עולה חדש בקושיי מדבר

כזאת קבלת פנים???

תתבייש ותתנצל קבל עם ועדה ובני הראשון

אם הצלחת לעצבן מלאך כמו בני מצבך בכי רע

הללי הקטן

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הזה מכיל יותר צפיות מהשרשור על הלוטוס אירופה שהוא רכב נדיר!

אז או שאוהבים לראות פה קרבות רחוב יותר מכוניות נדירות, או אולי ריח הדם מעורר

אצל כמה אנשים יצר רדום.

השרשור הזה מדרדר מרגע לדודלי...והגיע זמן שינעל לעד!

או שנמשיך לפרסם את סאשה ריפודים ובני דיבורים....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אלעד עברת את הגבול!!! בני לא הוציא קללה אחד לעברך. ואתה פתחת צרור לעברו.

את ההמשך אני אתן למנהלים לעשות.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא, למה אני לא מופתע מזה שאתה הראשון שקופץ בראש? לפני שאתה שוב מטיף לי, קרא את תגובתו של בני ובעיקר את חתימתו:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

אם אני עברתי את הגבול, אז בני העביר דרכו דיביזיית שיריון שלמה. לשיעורי בית הנך נדרש לכתוב סיכום על המונח "קריאה סלקטיבית".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
השרשור הזה מכיל יותר צפיות מהשרשור על הלוטוס אירופה שהוא רכב נדיר!

אז או שאוהבים לראות פה קרבות רחוב יותר מכוניות נדירות, או אולי ריח הדם מעורר

אצל כמה אנשים יצר רדום.

השרשור הזה מדרדר מרגע לדודלי...והגיע זמן שינעל לעד!

או שנמשיך לפרסם את סאשה ריפודים ובני דיבורים....

indeed

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

למה כל העצבים האלו, ועוד ביום ראשון? חראם על המשך השבוע.

בכ"א, אין דבר יותר מעצבן מלמצוא פלייר מתחת למגב (וואללה יופי, בנאדם בא, נוגע במשהו שלא שלו) או מוצמד מתחת לגומי של החלון.

מה מנע מאותו בנאדם לעבור בין האנשים "שלום אני כך וכך ממרפדיית כך וכך"? ההגיון אומר שברכבי אספנות מושקעים, הבעלים יאבדו את הצפון מכל נגיעה שאינה במקום ברכב, שעבדו עליו שעות רבות והוציאו עליו כסף וזמן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתם פשוט משעוממים במקום לשפץ מכונית אתם מוצאים אנרגיות בשטוית כל אחד לוקח דברים בצורה שונה יש דברים שלא מפרעים לי אבל מפריעים לאחר אז פשוט מאוד זורמים יום טוב לכולם ויאלה לכו לשפץ מכונית אספנות חחחח

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם
למה כל העצבים האלו, ועוד ביום ראשון? חראם על המשך השבוע.

בכ"א, אין דבר יותר מעצבן מלמצוא פלייר מתחת למגב (וואללה יופי, בנאדם בא, נוגע במשהו שלא שלו) או מוצמד מתחת לגומי של החלון.

מה מנע מאותו בנאדם לעבור בין האנשים "שלום אני כך וכך ממרפדיית כך וכך"? ההגיון אומר שברכבי אספנות מושקעים, הבעלים יאבדו את הצפון מכל נגיעה שאינה במקום ברכב, שעבדו עליו שעות רבות והוציאו עליו כסף וזמן.

מילת דגש "רכבי אספנות מושקעים"

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
חברה נראה לי שקצת אבל ממש ממש קצת הגזמתם.

אולי תשנו נושא

אולי משהוא בכיון רכבי אספנאות .

צודק לגמרי,

יש הרבה עמותות ומסגרות של עזרה לזולת שהיו עושות שימוש חיובי באנרגיות המיותרות שרצות כאן :lol:

פורסם
חברה נראה לי שקצת אבל ממש ממש קצת הגזמתם.

אולי תשנו נושא

אולי משהוא בכיון רכבי אספנאות .

אתה כנראה מתכוון לאספנות לא אספנאות ...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הממממ.... אני קורא את השרשור ובעיקר צוחק. לא על צד מסויים דווקא, פשוט צוחק.

ולענין: מצד אחד, כרגע יש לי רכב ליסינג אז באמת שלא אכפת לי אם שמים איזה ניר פה ושם, או אפילו סריטה. אז מה. חתיכת מתכת ותו לא.

מצד שני, בעבר היה לי רכב שלי היה אכפת ממנו, למרות שהרבה אחרים ראו אותו כסתמי לחלוטין. השקעתי בו כסף, ובעיקר זמן, ללא שום יחס לערך השוק שלו. כך שאם מישהו היה נוגע ברכב הזה, זה בהחלט היה מפריע לי.

ולכן אני מבין את אלעד לחלוטין, והוא צודק לגמרי בכך שהוא לא מרוצה; אבל בסופו של דבר זה מפגש בנושא מוגדר, והפרסום שייך לנושא - כך שהתגובה קצת מופרזת.

וצודקים אלו שאמרו, מה אם מדובר במומחה למקצועו - האם כדאי לתחום באופן כללי שאנשים ימנעו מלפנות אליו בגלל שיטת שיווק גרועה?

דני

נ.ב. גם את הרכב ההוא, שהיה, הייתי מחנה ברחוב ולא בסלון (כמו אצל אלעד, זה היה רכב לנסיעה ולא רכב לתצוגה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...