Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, מכיר את המכוניות שבהן יש מפתח מיוחד לתת למכונאי או איש שרות מבלי שיהיה נגיש לכל הרכב? זה השרות שהוצע לך כאן: לא במקרה הפלייר נח על המושב ולא על הרצפה, הדבר נועד להוכיח יכולת. השרות המוצע לך במרפדיה הוא טיפול מלא בריפוד והכל דרך החלון המשולש הקטן, בלי להיכנס לך לרכב. זו הסיבה מדוע הפלייר הוכנס לתוך רכושך במקום שרק יונח עליו.

יחד עם זאת, נדמה לי שעניינים פעוטים בעיני האחד הם חמורים בעיני האחר ומכיון שאיננו מכירים את האחר איננו מזלזלים בו וברכושו.

אנשים בוגרים ובני תרבות אמורים להבין זאת.

יש כאן מספר תגובות שהן לא ממש ברורות:

אולדקאר, חתיכת נייר מיותרת שמישהו דחף לתוך רכושך ושם על מושבך היא זבל. נקודה.

בני ל, התגובה שלך תמוהה: אתה מנסה להעליב מצד אחד, להסביר מהו זבל מצד שני, לתת מידע לא רלוונטי על הרפד מצד שלישי[האם ידעת שהוא ניצח בתחרות רכיבה על פוני בגיל שש, איש מצוין] מצד רביעי הם אורחיך ולכן מותר להם לנהוג כאוות נפשם ברכוש אחרים כי אתה בעל הבית, מהיכן הפטרונות הזו? מצד חמישי ריפוד לא מכסה פלאפל- ממש רלוונטי ומסביר מדוע לא נזרקו לרכב כדורי פלאפל. תגיד, איך עונים לתשובה לא ממוקדת שכזו? ואיפה עוד כמה צבעים ונצנצים?

טומי, פנה ושלם למי שתרצה, בקר את דברי אלעד, את הבטויים המכוערים שמור לעצמך. גם את התנועות הסיבוביות עם האצבע שרובנו הפסקנו בגיל שבע, נניח.

פור 1, ניתן לראות זאת גם אחרת: הרפד או שליחו עשה מה שעשה. אלעד תיאר זאת והביע דעתו. לא על אופיו, על מעשהו.

אם תיאור המעשה ופרסומו- פסול, הרי המעשה פסול.

גיא 127, ממש הרחקת לכת: "שרפתי" אותך? אלון במקום עלון? יש לך מלא חלקים שלא תיתן? ועד כה נתת? עמדת לתת? גם בחינם לא תיתן??? כי בחינם מגם אני לא, אולי בתשלום? לא ממש חשבת כשניסחת דבריך? לדעתי גם על התוכן- המהות לא חשבת יותר מדי. אולי לפותח המודעה יש רכב אחד, לא מושלם אך מושקע מבחינתו שהוא בבת עינו? אולי כפי שלכל אחד כאן יש שריטה קטנה של אספנות, גם לו. וזה כולל את הרעיון המוזר שלא יזרקו לו דברים לאוטו, מוזר....

גילוי נאות: הכותב ראה את פניו של אלעד כשראה את הפלייר, הכעס אינו מעושה.

אני במקומו הייתי כועס ומבליג , התרגלתי למנהג המקום ולתרבות שלו. לאלעד קצת יותר קשה: הוא לא משלים עם לכלוך, חוסר כבוד לרכוש האחר, חפיפיות וחוצפה. אתם צודקים, הוא באמת לא בסדר. אשתדל להעמיד אותו במקומו.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם,

הגזמת.

תחילה חשבתי שבאמת שמו לך זבל ברכב, כי ראיתי את נייר הטישו.

אבל ,

כולנו מחפשים בעלי מקצוע ואם הם טורחים לבוא למפגשים שלנו ולהשאיר פתק זה לא נחשב "זבל".

ההיפך, כמה פעמים מתפרסם שירשור כאן בו מישהו מחפש בעל מקצוע?

אם הייתה מוצא ניר עטיפה של קרטיב ופחית ריקה עם סיגריה זה היה זבל. אבל פתק עם שם של בעל מקצוע שמוכן להתעסק עם הבעיות והשיגעונות שלנו לא נראה לי כזבל!

ראשית, אני מבקש להפנות אותך לערך "דואר זבל" בויקיפדיה. מעבר לכך, גם אם האיש מעוניין לפרסם את עצמו, הצעתי כאן דרך חלופית לדרך הפסולה בעיני שבה הוא נקט:

אם הוא בכל זאת רוצה לפרסם את עצמו באמצעות פלאיירים, היה יכול לגשת לכמה מן המוכרים ולבקש מהם להשאיר אצל כל אחד מהם חמשה-שה פלאיירים. אני מבטיח לך שאם היה ניגש אלי ומבקש לעשות את זה, הייתי נענה לו בחפץ לב ואפילו בחיוך.

מעניין שמרבית המגיבים בשרשור הזה בחרו משום מה להתעלם מזה.

שלום.

אפרופו "זבל"

זו הכותרת שלך על הרכב שלך!!!

תחומי עניין:איטלקיות מחלידות

א} אלכס והבן שלו מקסמים!!!

ב} אני הזמנתי אותם ואתה מתנהג כמו "זבל" לאורחים שלי.

ג} הם בסך הכול רוצים להתפרנס בכבוד ואתה בטח לא הלקוח המועדף!!!

אם אתה חושב שכאשר יעשו ריפוד לרכב אתה "מממן" מישהו אז אתה חיי בסרט כי מריפוד אחד לא מממנים שום דבר אולי פלפל אם חומוס.

בברכה בני ל

בברכה בני ל

שלום לבני ל, המכונאי האגדי ששמעם של פיו מפיק המרגליות ויכולתו לנהל דיון תרבותי ושכלתני נודעו למרחוק.

ראשית, אנא מסור פריסת שלום חמה לרולס רויס המופלאה שלך. הרבה זמן לא ראיתי אותה, אני מקווה שהיא עדיין נוסעת ושלא חירבת אותה סופית.

לעניין תגובתך המחכימה, ואשתדל לכתוב בשפה מספיק פשוטה כדי שתבין:

האם די בעובדה שהרכב שלי הוא איטלקיה מחלידה כדי לאפשר לאדם שבמקרה הוא גם חברך להתייחס אליו בזלזול? מה, רק אם יש לי רולס רויס, אפילו כזאת שמכונאי לא יוצלח השמיד והפך אותה לגרוטאה בכשרון רב, אז מגיע לי שיתייחסו אלי ואל מכוניתי בכבוד הראוי?

חבל שלא ידעתי שג'ניה הוא אורח שלך, ככה הייתי יודע שעלי לבוא לדוכן שלך ולהשליך אצלך את העלון שלו. מעניין כיצד היית מגיב.

אם ככה החברים שלך מתייחסים לרכוש של אדם שהם כלל אינם מכירים, אינני רוצה לדעת כיצד אתה מתייחס לרכושם של לקוחותיך שמשאירים אצלך מכוניות במוסך, שמיקומו נותר עלום משל היה מדובר בסוד מדינה, וזה לכשעצמו מעורר תהיות.

אגב, יש לפחות דבר אחד טוב יותר שהאיטלקיה החלודה שלי עושה טוב יותר מהרולס רויס המפוארת שלך: היא אשכרה נוסעת בכוחות עצמה. נקודה למחשבה :!:

אחלה פרסומת עשית לו אלעד !

תודה לך

עכשיו אני אדע לאן לפנות שאני צריך רפד :-D

ובכייף אני אשלם לו !!!

ואתה פרובוקטור בשקל .....זאת לא פעם ראשונה :screwy:

ואתה חוצפן ומתלהם, וגם אצלך זוהי אינה הפעם הפעם הראשונה. אכן, הגמל אינו רואה את הדבשת של עצמו.

הרבה יותר חמור להלבין פניו של אדם ברבים מאשר הנחת פלייר פרסום בתוך רכב ללא אישור הבעלים.

הלבנתי את פניו? הכיצד? אם אדם הכניס דבר מה למרחב הפרטי שלי (ורכב אכן נופל להגדרה הזאת) ואני פונה אליו בפורום, האם זוהי הלבנת פנים?

גם אם כן, שיסיק את המסקנות להבא ושיחשוב לפני שהוא משאיר את הזבל שלו אצל אחרים.

אלעד הגזמת!

תראה מה כתבת על הבן אדם בגלל אלון פרסומת?!

תדע לך שאני מלא חלקים לרכב שלך, ועכשיו שרפתי אותך. גם בחינם לא אתן לך!

חוצפן! ממליץ לנעול את השרשור.

גיא, האם אנחנו מכירים? האם אי פעם פניתי אליך כשחיפשתי חלק כלשהו עבור מכוניתי? האם אי פעם ביקשתי דבר מה בחינם? ועוד ממך?!

אני ממליץ לשים אותך במעקב.

נ.ב.: אני מקווה שאתה מיומן בתיקון מכוניות יותר משאתה מיומן בהתדיינות.

תודה לכל הצבועים והמתיפייפים שהגיבו כאן ועשו לי את הבוקר. בפעם הבא שיהיה שוקעתיק אנא הציגו את עצמכם בפניי, כך שאדע לשים לכולכם בתוך הרכב שלל עלונים של בעלי מקצוע מהתחום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המעשה בוודאי נעשה בתום לב, אך בכל זאת כדי להניח את הפתק על המושב היה צורך להכניס את הזרוע לתוך הרכב דרך החלון המשולש וזו כבר חדירה לפרטיות ולא משנה לאיזו מטרה. לא כל אחד היה אוהב זאת.

מזכיר לי מקרה דומה שהיה לי במפגש השרון. אני מזהה לפתע שמישהו מנסה לפתוח את מנעול דלת הטנדר שהייתה נעולה באמצעות משחק במפתחות אחרים, וזהו אדם ידוע חבר מועדון החמש שרצה להיכנס ולשבת ברכב. יש למקרה הזה טעם לפגם אבל סיכמתי זאת בשאלה אליו האם היה נהנה אם מישהו יעשה זאת לרכב האספנות שלו הוא הפנים ופה נסגר העניין.

כל אדם שונה וחושב בצורה אחרת ומה שלאחד נראה מותר יכול לפגוע באחר וזה יכול להיות בהתנהגות, מעשה, כתיבה, או דיבור.

אתמול בשוק היה מעשה מכוער. היה בחור נחמד שהציע למכירה חלקים ל B.S.A ובוודאי זכור למרבית המשתתפים ומה הוא אומר לי בסוף האירוע- שהייתה לו בין החלקים בוכנה ורינגים לאופנוע הנ"ל ומישהו גנב לו את הרינגים לבוכנה זו , לדבריו הוא הסתובב בין האנשים עם הבוכנה ביד וקרא שמי שלקח את הרינגים יכול לקבל גם את הבוכנה.

סך הכל היה אירוע רב משתתפים ויפה מאד.

תודה למארגנים ולמשתתפים.

בברכה אריק

פורסם

מילא אם בן אדם שם פלייר על המגבים אז אני תמיד מוציא וזורק בפח.

אבל במקרה הזה אלעד צודק.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אלעד אתה סתם מלא כעסים.

ברור שאם היו שמים לך שטר של 200 ש"ח (גם סתם חומר דמוי נייר) לא הייתה מגיב כך.

אני לא מסכים אתך כי בנסיבות העניין הפלייר ששמו לך הוא דואר זבל, שכן הוא מיועד לבעל רכב אספנות. אם אם היו שמים אותו בתיבות הדואר של כל הבנין אכן הוא היה דואר זבל שכן הוא בבחינת "ירייה באפלה". אבל כאן, באו לאירוע של רכבי אספנות ושמו לך פרסומת יעודית וגם אם זה לא מצא חן בעיינך התגובה שלך כלפי מי שפרסם את עצמו היתה לדעתי מוגזמת.

אם בפלייר הייתה אינפורמציה שבמקרה הייתה צריך, כנראה שהייתה מגיב בדיוק ההפך.

שלמה דן גדרון

פורסם
.....

תעביר לי את העוגה, במקרה אני עם נס מול המחשב:lol: :lol: :lol:

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
מילא אם בן אדם שם פלייר על המגבים אז אני תמיד מוציא וזורק בפח.

אבל במקרה הזה אלעד צודק.

+ 1.

תחיבת יד לתוך המכונית אינה מקובלת בשום מקרה, למרות שסביר להניח שכוונתו היתה כמובן טובה.

גם אם עלון הפרסום רלוונטי, חדירה למרחב פרטי של אדם אינה סבירה.

וזה כלל לא משנה אם מדובר באוטוביאנקי או בבנטלי, לצורך העיניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

[פנדוב... לפני שאתה מתקן את שגיאת הכתיב שלי, תתקן קודם כל את שם המשתמש.

לאלעד: אני לא אמרתי שנתתי לך משהו! כתבתי לך תגובה על היציאה הצינית שלך.

שכתבת לרפד: "שקל לא תראה ממני" אז גם אני כותב לך בחזרה, חלק לא תראה ממני!

דרך אגב: גם לי קוראים בשם מלא יבגני (ג'ניה) וגיא בישראל. ולא אני לא הרפד. אחרת היתה מקבל ממני צרור קללות!

מקווה שבפעם הבא תקבל פלייר שיעניין אותך, וככה לא תצטרך להלבין פני אדם שלא ניסה להיכנס לחייך הפרטים,

אלא לתת לך פרסומת.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

נראה איך תגיב אם מישהו יתיישב לך בספיטפייר, לא בניסיון לגנוב אותה , חלילה, אלא "סתם" להזכר בזו שהיתה לו.

חדירה לרכוש פרטי של אדם אינה מקובלת, גם אם המניע לא היה שלילי, אלא לצורך פרסום רלוונטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

:mm_yeah:

אלעד אתה סתם מלא כעסים.

ברור שאם היו שמים לך שטר של 200 ש"ח (גם סתם חומר דמוי נייר) לא הייתה מגיב כך.

אני לא מסכים אתך כי בנסיבות העניין הפלייר ששמו לך הוא דואר זבל, שכן הוא מיועד לבעל רכב אספנות. אם אם היו שמים אותו בתיבות הדואר של כל הבנין אכן הוא היה דואר זבל שכן הוא בבחינת "ירייה באפלה". אבל כאן, באו לאירוע של רכבי אספנות ושמו לך פרסומת יעודית וגם אם זה לא מצא חן בעיינך התגובה שלך כלפי מי שפרסם את עצמו היתה לדעתי מוגזמת.

אם בפלייר הייתה אינפורמציה שבמקרה הייתה צריך, כנראה שהייתה מגיב בדיוק ההפך.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
נראה איך תגיב אם מישהו יתיישב לך בספיטפייר, לא בניסיון לגנוב אותה , חלילה, אלא "סתם" להזכר בזו שהיתה לו.

חדירה לרכוש פרטי של אדם אינה מקובלת, גם אם המניע לא היה שלילי, אלא לצורך פרסום רלוונטי.

חן ידידי יש הבדל קטן בין לפתוח את הדלת ולהתישב לבין לשלשל פלייר ,

גם לא בטוח שהוא הכניס את היד , נייר הפלייר יכול להגיע לכיסא בלי בעיה אם היה משב רוח רענן בזמן שלשולו ,

בכל מקרה וגם אם הוא הכניס את היד ? אז מה ? נו באמת ?

מה הוא השתין לו בתוך האוטו ?

דברים צריכים להיות בפרופורציות !

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...