Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית יש הרבה כבלי חשמל ככה שאתה צריך למקד את שאלתך.

אתה צריך להתאים את שטח חתך הכבל בהתאם לזרם העבודה ואורך הכבל שאתה מתכוון להשתמש בו. אם הכבל נמצא בתא המנוע רצוי שהבידוד של הכבל יעמוד בטמפ' של 90-120 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניתן להשתמש.

תלוי אבל כמה למה ואיפה.

מה אתה צריך לעשות? (מה אתה מחווט?).

אם זה זרם נמוך מאוד, לדעתי עדיף לך לקנות חוטים מתאימים מחנות אלק', כי חוטי חשמל ביתיים הם קצת קשים לחיווט.

אם החיווט נמצא במקומות שקרובים לחלקים רותחים (מנוע\קרטר\סעפת פליטה\וונטה ורדיאטור), תיקח חוט עם בידוד כפול (נניח, כמו כבל מאריך, שיש את הבידוד הלבן מסביב לחוטים).

אם זה באיזורים ממש רותחים ממליץ לך ללכת למקום שמתעסק עם חשמל-בניין ולקנות עם בידוד עמיד לחום, לדוגמא (מריכף אם אני לא טועה) מעקב בעירה. (זה רק המלצה, אני הלכתי איתה קצת רחוק).

אבל לפני הכל תכתוב לנו מה אתה מחווט ונגיד לך מה האפשרויות.

פורסם

כבל חשמלי שמשמש ככבל מאריך עם בידוד כפול אינו מתאים להתקנות בתא המנוע מכיוון שהבידוד הכפול לא ממש מוסיף הגנה בפני טמפ' עבודה גבוהה.

רוב הכבלים לשימוש ביתי הם בעלי בידוד PVC רגיל ולא מוצלב ועמידים בטמפ' של 60 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...