Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות רע בהוט , הבטחות ו..שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצרה היריעה מלתאר את המרורים שהאכילו אותי בהוט. לכן לא אתאר מה שמוכר לרבים ואציין שאיני לקוח החברה כיום, כמובן.

אלא מה? לא כך לגבי בני משפחה.

נתבקשתי לאחרונה לפנות להוט בכדי להוסיף ממיר מקליט וראוטר אלחוטי.

לתשלום הקבוע של 263 שקלים כולל מספר ערוצים, נדרשתי להוסיף עבור ממיר, התקנה, עשרה שקלים לראוטר לחודש כיד הדמיון בהוט. בקשתי כמובן להתנתק.

לאחר מספר ימים חזרה נציגה משרות לקוחות, הבטיחה שלא יהיו כל עלויות נוספות ולהפך: דמי המנוי ירדו ל249 שקלים לחודש.

לא הקלטתי את השיחה.

לאחר מספר ימים הגיע טכנאי: התקין ראוטר שלא בדקתי[אם יש רשת] עד כה והתקין ממיר משומש ומלוכלך, לא פעל. הביא אחר, לא פעל. הביא אחר וגם דיסק קשיח, עבד.

מתוך חשש הוריתי לבעלי המנוי לעקוב אחר חיובים וכעת קיבלתי ידיעה: חיוב קבוע של כ370 שקלים ועוד אחד, חד פעמי של400. אולי להפך, מי סופר.

מן הסתם אפנה אליהם בשבוע הבא ויתחיל הנתיב הקבוע: הכחשת תנאים שסוכמו, הסבר על אי הבנה שלי, המתנות מיגעות , שיחות ארוכות, כנראה גם הבטחות להחזר. אי קיומן וחוזר חלילה. כך מנסיון העבר לפחות.

אכן, חברה שדואגת למלא את שעות הפנאי של הלקוח בשילוב מתח, קומדיה, דרמה ותרבות ישראלית חדשה.

אני מניח שאין מה לפרסם ברשת שכן הרשת מלאה תלונות עליהם ו..נאדה.

שאלות: אפליקציית גוגל להקלטת שיחות עבור השיחות הספציפיות בלבד? האם יש בעל תפקיד, גוף בהוט או דרך פנייה מומלצת?

מה לגבי גופים נוספים כמשרד התקשורת למשל?

כמובן, איני שולל ניתוק. הייתי שולל גם תביעה קטנה, אך אין לי כל הוכחה כרגע.

אשמח לתשובות לשאלות והמלצות פרקטיות נוספות.

תודה.

אגב, אני יודע שכולנו התמודדנו עם נושאי שרות שונים. עדיין אני סבור שהוט מהווה אבן דרך חסרת תחרות גם בנוף השרות הישראלי.

מנהלים, אם רוצים לשנות כותרת למשה "תכליתי" יותר, מוזמנים.

פורסם

אם אני זוכר נכון, באיזה שרשור שהתנהל לא מזמן roeeeeeeee המליץ לך לרכוש טלפון אנדרואיד מסוג נקסוס. קנית אותו?

אם כן, תתקין את האפליקציה הזאת (פתח את השרשור הזה מהדפדפן של הטלפון ולחץ על הקישור, זה כבר יעשה עבורך את העבודה), ומאותו הרגע ואילך כל ההתקשרות שלך עם החברה הראשית בציר הרשע הידועה בשמה "חברת הוט" מתנהלת רק באמצעות הנקסוס.

אה, ו...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא כל אחד בכל גיל. כמובן שאם אנתק, אני רוצה החזר כספי.

העובדה שהרשויות ובית המשפט משיתים עליהם בד"כ קנסות קטנים, אם בכלל מישהו טורח להתלונן הופכת התנהגותם להגיונית מבחינה כלכלית.

אלעד, אנסה את האפליקציה. בנוגע לאתר, איני רואה הבדל בין עשרת אלפים לעשרת אלפים ואחת תלונות, לצערי.

שנאתי את השרות שקיבלתי בהרץ, את חמשת אלפים השקלים שגבו בטעות, את החודש שלקח להם להחזיר, הטרטור, את הרכב שנאלצתי להחליף בחו"ל ולאבד זמן.

לא אהבתי את השרות האיטי והלא יעיל למקרר סמסונג- סמליין, מאלקטרוניקס פרו.

לא אוהב את השרות בדואר.

מופתע כל פעם לרעה ממדיניות התמחור של סמלת.

אבל....אין, אין כמו הוט.

אם מישהו מכיר חברה המתעלה על הוט, ינמק זאת בארבע שורות.

יזכה במקום בהיכל התהילה של "התעליתי על הוט".

איי פיר נוט, איי טרסט אין הוט.

פורסם

לא יאומן, עכברים עדיין מנסים לאכול את הקקטוס, אפילו שהקוצים דוקרים אותם ומכאיבים להם, אבל הם ממשיכים, ואפילו מבקשים עוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא יאומן, עכברים עדיין מנסים לאכול את הקקטוס, אפילו שהקוצים דוקרים אותם ומכאיבים להם, אבל הם ממשיכים, ואפילו מבקשים עוד.

שמע, אין לי מושג מה מצבך המשפחתי, למי אתה מסייע או מי מסייע לך.

אם וכאשר תהיה במצבי, תלמד לדעת שלעתים אתה לוקח דרישות מסוימות של אדם כנתון . מזה אתה מנסה להפיק את הטוב ביותר עבורו.

רק כאשר אין ברירה, אתה פועל אחרת.

לנער צעיר יש אילוצים שונים, אח"כ ישנו שלב בחיים שבו אתה עצמאי, דואג לעצמך, גמיש וכל העולם בכיסך. כאשר גם הוריך מתבגרים או אתה דואג למשפחה, הפלא ופלא- האילוצים חוזרים. במצב זה אתה משתדל לא להיות עצמאי ואמיץ על חשבונם של אחרים.

פורסם

אני לא מתפלא על כלום.

עבדתי בהוט שנתיים, תמיד תיקנתי את הטעויות של הנציגים שטיפלו לפניי בלקוח. תמיד הרגעתי את הלקוחות. קיבלתי מכתבי תודה מלקוחות וגם תעודת הצטיינות מהוט עצמה. אבל... הלכתי ללמוד תואר - יותר חשוב.

עדיין, כשאני מתקשר לשירות לקוחות אני נתקל בנציגים שלא יודעים אפילו לתפעל את מערכת קשרי לקוחות, ואז אני אומר להם "תלחצו פה", "תבדקו שם".

היום החברה מפטרת את העובדים ומעיפה אותם לחברות קבלן - המוטיבציה יורדת בהתאם. אני מנוי לחברה הזאת כי אני מכיר את המערכת טוב טוב, ויודע באיזו שפה לדבר עם הנציגים, אחרת הייתי מתנתק מזמן. בזמנו היתה מגמה לתת שירות טוב ללקוח וזה מה שעשינו, היום כבר לא יודע...

בכל מקרה, אם אני זוכר נכון (עבר הרבה זמן מאז שעזבתי שם), הפקס של פניות הציבור היה 077-7078282 אז נסה לפנות אליהם. בד"כ אלו נציגים ותיקים שיודעים מה הם עושים, וניגשים להאזין לשיחות במקרה הצורך.

פורסם

כמובן, איני שולל ניתוק. הייתי שולל גם תביעה קטנה, אך אין לי כל הוכחה כרגע.

אשמח לתשובות לשאלות והמלצות פרקטיות נוספות.

תודה.

מכתב מפורט ל" אמון הציבור" יעשה רק טוב. מניסיון. בהצלחה !

פורסם

פנדוב - ישנן חברות בארץ שרצוי לא להתקרב אליהן ולא לצרוך שום שירות מהן כי כמעט תמיד זה נגמר ברע.

הוט היא אחת מהן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם אני זוכר נכון, באיזה שרשור שהתנהל לא מזמן roeeeeeeee המליץ לך לרכוש טלפון אנדרואיד מסוג נקסוס. קנית אותו?

אם כן, תתקין את האפליקציה הזאת (פתח את השרשור הזה מהדפדפן של הטלפון ולחץ על הקישור, זה כבר יעשה עבורך את העבודה), ומאותו הרגע ואילך כל ההתקשרות שלך עם החברה הראשית בציר הרשע הידועה בשמה "חברת הוט" מתנהלת רק באמצעות הנקסוס.

אה, ו...

ידוע לך אם האפליקציה הזאת גם מקליטה שיחות נכנסות ממספר חסוי?

תודה מראש.

פורסם

http://www.themarker.com/technation/1.2102490

אצלי השבוע המודם נדפק - בהוט מוכנים לשלוח טכנאי בעוד שבוע ויום ורק בשעות העבודה שבהם אין אף אחד בבית.

אמרתי להם יפה שהם יכולים לדחוף את המודם למקום בו לא זורחת השמש וחזרתי לבזק

מחכה שמשרד התקשורת יאפשר מתחרה ראוי לשני אלו ונוכל ונוכל לצפות בהנאה בטביעתם של הדינוזאורים האלה...

(אז בטח הם יזכרו שאנחנו אלו שמשלמים את המשכורת שלהם ויהפכו יעילים יותר...)

פורסם
שמע, אין לי מושג מה מצבך המשפחתי, למי אתה מסייע או מי מסייע לך.

אם וכאשר תהיה במצבי, תלמד לדעת שלעתים אתה לוקח דרישות מסוימות של אדם כנתון . מזה אתה מנסה להפיק את הטוב ביותר עבורו.

רק כאשר אין ברירה, אתה פועל אחרת.

לנער צעיר יש אילוצים שונים, אח"כ ישנו שלב בחיים שבו אתה עצמאי, דואג לעצמך, גמיש וכל העולם בכיסך. כאשר גם הוריך מתבגרים או אתה דואג למשפחה, הפלא ופלא- האילוצים חוזרים. במצב זה אתה משתדל לא להיות עצמאי ואמיץ על חשבונם של אחרים.

תתפלא, אני כן דואג להורים שלי, ואני לא עצמאי ואמיץ על חשבון אחרים (רחוק מכך).

עדיין, זה לא הסבר למה אתה, או מישהו אחר, חוזרים לסבול את הוט (כולל הוט מובייל), כשיש אלטרנטיבה עדיפה, ואחרי שהם האכילו אותך מרורים.

וזאת הכוונה שלי. אנשים נכווים מנותני שירות כאלה ואחרי, ששירות טוב זה מילה גסה בשבילם, ועדיין חוזרים לקבל עוד, עם תירוצים כאלה ואחרים, הזויים יותר או פחות (כמו "אבל באורנג' יש מרכזי שירות", "בהוט יש את הפצועים בראש", "אבל פולקסוואגן זה אוטו גרמני איכותי, רק צריך לטפל בו, והוא יהיה אמין", "אבל לרנו יש 5 כוכבים במבחני ריסוק" וכו').

רע לך עם מוצרים ושירותים של חברה מסויימת? אז קום ותצביע ברגליים, אם הם מתייחסים אליך כמו לזבל, כנראה שהם לא צריכים את הכסף שלך.

בסרטון: תודעת שירות של חברת הוט

http://www.youtube.com/watch?v=VVDAk0eK2Wo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע פט בסטרד, כתבתי קצת כדי לשפוך וקצת כדי להתייעץ וקיבלתי בשרשור ובפרטי[תודה לסופרמן ואביזאז ולאלו שהגיבו בשרשור] קצת מזה וקצת מזה.

לעומת זאת, תגובתך הראשונה כאן בהחלט עשויה להתפרש כהתנשאות. אני משתדל להימנע מתגובות כאלו. נדמה לי שעניתי לך בצורה סובלנית ובהירה. למרות זאת, אתה ממשיך ונדרש להשוואות מעולם הרכב והסלולרי משל אינני מבין עברית פשוטה ואולי עוד ועוד דימויים יעזרו אפילו לי, בסופו של דבר.

צר לי שיצרתי אצלך רושם שאני קצת קשה תפיסה, מה לעשות- זה מה יש.

פורסם

Bastard, אשמח אם תעיר את עיניי, איזו אופציה עדיפה יש למתחרים, במחיר ש"הוט" מציעים לטריפל: טלויזיה של 3 חבילות תוכן ו2 ממירים, 1 מקליט ואחד HD, אינטרנט 12 מגה וטלפון 1,000 דקות לנייחים ב270 ש"ח? רק אל תציע לי את המחשב לתכנים וכ"ו. ב"יס" המחירים לא מאוד רחוקים מהסכום שאני משלם וזה רק לטלויזיה, מה עם הנט והטלפון? שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא להגיד ש"הוט" מושלמים, רחוק מכך, אך מבחינת המחיר לחבילה הם מנצחים בגדול. לגבי השירות וכ"ו במשך כל התקופה שהייתה לנו טלויזיה בכבלים שזה מתחילת שנות ה90 וטריפל בערך 6 שנים, לא היו טעויות בחשבון והשירות הטכני ובכלל שקיבלנו מהם היו ללא דופי. לכן כנראה יש ויש.

פורסם
Bastard, א לגבי השירות וכ"ו במשך כל התקופה שהייתה לנו טלויזיה בכבלים שזה מתחילת שנות ה90 וטריפל בערך 6 שנים, לא היו טעויות בחשבון והשירות הטכני ובכלל שקיבלנו מהם היו ללא דופי. לכן כנראה יש ויש.

חביבי, זה היסטוריה.

חבר שלי עבד 6 שנים בתור טכנאי בהוט וזה מה שהוא סיפר לי.

החברה פיטרה טכנאים ואנשי שירות מקצועיים והוציאה את הטיפול במתן שירות טכני לחברה חיצונית והיום אתה מקבל חרא של שירות מכיוון שאלה שפוטרו לא מוכנים לעבוד בחברה חיצונית בתנאי שכר וללא תנאים סוציאלים כמו שקיבלו בהוט.

עד לפני מספר שנים גם אני הייתי מחובר להוט ואכן היו ימים שהיית מתקשר והיה עונה לך איש מקצועי וגם היו שולחים טכנאי תוך יומים שלושה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...