Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי צעדים הם מכשיר בלתי אמין בעליל.

בני הבכור רכש לעצמו צמיד כושר של שיאומי (עלה בסביבות 70-80 ש"ח) ומרוצה ממנו מאד.

אני סוגר את ה-10,000 צעדים שלי באימון הבוקר, אז לא מעניין אותי מה בהמשך היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיכל גז (הצילינדר ולא זה שמנקבים) יעלה לך בסביבות ה-30 שקלים.

הראש עצמו של הברנר יעלה לך כמה דולרים בודדים (5$+-), ותוכל גם לקנות בארץ, לא כזה יקר וללא הבדל משמעותי מחו"ל.

חיפשתי לך ראש:

http://www.ebay.com/itm/311141638992

http://www.ebay.com/itm/281702352316

פורסם
מחפש המלצה למטען קיר כפול (שני יציאות), הזמנתי אחד של שיאומי מאליאקספרס שנהרס תוך שבועיים.

אודה ללינק

חפש מוצרים של חברת Orico, מדובר במוצרים מאוד איכותיים, אומנם לא זולים אבל שווים כל שקל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא ממש מעודכן בידיוק מה הכי מומלץ היום אבל מבדיקה מהירה ראיתי את הטאבלט הזה שניכנס ברף המכס, חפש סקירות על Cube U27GT-S, בבאנג ראיתי שיש קופון 7% הנחנה על מס' טאבלטים, הוא בתוכם (ההנחה עובדת בקופה), חפש בחנויות נוספות אם יש אולי בפחות, בכל מיקרה ההמלצה שלי זה לא להיתפשר על מסך 1024*600 וללכת מינימום על מסך 7 עם יחס 1280*800, ככה שהמסך לא יהיה צר מידי ולא נוח, וכמובן מינימום ג'יגה זיכרון ומרובע ליבות.

אני יודע שיש עמוד פייסבוק לקהילת מכשירים סיניים- תנסה לישאול שם בטוח יהיו להם עוד חלופות + אולי עוד קופונים.

בהצלחה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מטען טוב ואיכותי לרכב? (LG G2) כזה שמחזיק ומטעין גם עם WAZE.

הזמנתי את הבלקין המפורסם שאמור להוציא 2.1 אמפר אבל נפלתי על זיוף.

מחפש עד למחיר סביר של 50 ש"ח למטען כולל משלוח.

פורסם

אשמח לדעתכם המלומדת לגבי שתי סוללות שאני מתלבט בינהן.

המחירים דומים, אך אינני מכיר את החברות.

9fcdac1be4e2898bebc1178d9297fc86.jpg

תודה !

!AWDSOME

פורסם

^ לי יש את IWALK 10000, הדגם הזה:

http://ksp.co.il/?uin=18781

כבר בערך 3-4 שנים, עבדתי איתה המון, השאלתי לחברים לטיולים ונסיעות.

פשוט סוללה מצוינת. אמיתית, חזקה, מטעינה מהר.

יש לה פנס שעזר המון בהפסקות חשמל ארוכות בחורף יחד עם הטענת טלפונים.

לא מכיר את החברה השניה.

פורסם

בנוגע לשיומי- ממליץ לשים לב לדגם החדש של ה1000, ניראה שכעת משתמשים ב3 סוללות בימקום 4 שבדגם 10400 ולכן הוא קטן יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...