Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי לבן שלי את זהhttp://www.aliexpress.com/item/Hamburger-Shape-Plastic-Bento-Lunch-Box-w-Fork-Spoon-Wonderful-Gift/32244178211.html?spm=5261.7747532.1998596293.11.rTbjLp&sdom=562.108230.97211.0_32244178211

עכשיו יש בעיה כי הוא לא מוכן לקחת סנדויץ חלבי כי לא מערבבים בשר וחלב. לך תבין ילד בן 4

פורסם

למה לסבך ילד בן 4 עם הגננת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לא מסתדר לך? תחשוב שהמצבר הוא בטריה נטענת (הרי זה בדיוק מה שהוא)

מאותו חיבור שאתה משתמש כדי לפרוק את הבטריה, אתה גם מטעין - אז למה שמצבר יהיה שונה?

מה שכן, רעיון רע מאוד להתניע מהחיבור הזה, במקרה הטוב זה ישרוף את הפיוז ובמקרה הרע זה ישרוף את הדשבורד...

פורסם

פלוס, סביר להניח שברגע שקונים אותו ומטעינים אותו, שוכחים ממנו- והוא נפרק לאט (או מהר) בשמש הישראלית, ואז כשתצטרך אותו, הוא לא יעזור לך.

אני לא הייתי קונה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

1437962631517-P-2885887.jpg

מוצר גאוני שמתחבר לשקע החשמל בקרבת המזגן ומתחבר לwifi של הבית.

מה שנותן אפשרות להדליק\לכבות את המזגן מרחוק, לדעת מה הטמפרטורה בחדר בזמן אמת ע"י חיישנים מובנים במכשיר,

לקבוע טיימרים ועוד המון פיצ'רים שקשורים לנושא.

יש אפשרות לחבר את המזגן ישירות למוצר וככה לדעת בזמן אמת כמה חשמל הוא זולל לפי מחשבון צריכת חשמל שמובנה בתוכנה.

http://www.gearbest.com/smart-home-controls/pp_218467.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

פורסם

המוצר הוא שקע + תקע אז מתאים לכל מזגן שמתחבר בתקע רגיל (ולא תקע מזגן יעודי). המוצר בקישור מתאים לתקע אוסטרלי בלבד ולא מתאים לשימוש בארץ.

:turn-l:
פורסם

לא ברור לי איך דרך המכשיר הזה אפשר למשל לשנות את הטמפרטורה של המזגן, מכיילים אותו בהתחלה עם השלט?

ובשביל שבאמת יהיה אפשר להדליק את המזגן לפני שמגיעים הביתה צריך IP קבוע, לא?

פורסם
לא ברור לי איך דרך המכשיר הזה אפשר למשל לשנות את הטמפרטורה של המזגן, מכיילים אותו בהתחלה עם השלט?

כן, המכשיר משמש כשלט אוניברסלי ונשלט דרך הרשת.

:turn-l:
פורסם

חיפשתי חיבור כזה למזגן האמת, כל מה שמצאתי תמיד היה מוגבל ל10A או 12A במקרה הטוב.

זה נראה טוב יותר, אבל אם יש לי חיבור מזגן עבה כזה, יש ממיר לחיבור רגיל?

• תוכן חדש...