Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי את זה:

Bose Soundlink Color

רמקול בלוטות'. איכות סאונד טובה מאוד גם בעוצמה מקסימלית - הופתעתי מכמה טוב הוא מנגן ביחס לרמקולים הביתיים שלי - כלומר הרמקולים טובים משמעותית אבל ממש לא כאב להאזין לו בעוצמה גבוהה למדי, בשביל מכשיר כזה קטן.

ספיקינג אוף וויצ' - הוא לא באמת כזה קטן. התמונות קצת משקרות. הוא בערך 13X13X5. מרגיש מאוד עמיד. לא הפלתי אותו אבל עושה רושם שישרוד בקלות נפילה מגובה נורמלי.

החיבור לבלוטות' בטלפון מאוד פשוט ומאותו הרגע בשניה שמדליקים אותו הוא מתחבר ומיד אפשר לנגן.

בטריה אמורה להחזיק 8 שעות - לא בדקתי (וגם לא ברור לי באיזו עוצמה. מניח שאמצעית).

בסלון בגודל כמעט 40 מטר הוא ממלא את החלל יפה מאוד, וגם מהחדר המרוחק כ-7 מטרים מקצה הסלון שומעים יפה והבלוטות' עובד בסדר גמור

המחיר בארץ יקר. 850 שקל זה המון כסף למכשיר שעולה בערך חצי בחו"ל. סביב 100 דולר בארה"ב ו-120-140 יורו באירופה, שכיום זה פחות מ-600 שקלים...

חסרונות: לא עמיד במים. אין ספיקר לשיחות טלפון. מדי פעם יש מין גליצ' כזה בשמיעה, מין חצי עצירה כזאת לעשירית שנייה. די מציק אבל לא קורה כל הזמן. אני מעריך שזה משהו שקשור לבלוטות' ולא למכשיר עצמו, אבל מי יודע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

קצת קניות שלי מהזמן האחרון.

מטען קיר עם 3 יציאות שקע אירופאי כאשר 2 הראשונות יש בהם פיצ'ר של voltIQ שמזהה את כמות המתח שהסוללה צריכה להטענה מהירה.

היציאה השלישית מתאימה למכשירים עם מעבד של קוואלקום עם טכנולוגיה של Quick-Charge לטעינה סופר מהירה.

מטען לרכב דומה מאוד למעטן קיר מטען חזק של 2.4A עם 2 יציאות של voltIQ יש מטען דומה כשאר יציאה 1 של voltIQ והיציאה השנייה היא של Quick-Charge.

לי אין מכשיר עם מעבד של קוואלקום אז רכשתי את מה שיש בלינק.

סטנד נחמד לאזניות מחזיק יופי.

רכזת OTG כניסות 4 עם אפשרות לטעינה!!! הרבה זמן חיפשתי רכזת כזו שמאפשרת הטענה במקביל לחיבור דברים אחרים ל USB שימו לב לרשימת ההתקנים הנתמכים.

כמובן שכל הדברים עברו בקרת איכות שלי ממליץ ביותר

אגב כל הלינקים הם ללא תוכנית שותפים לי אין שום רווח.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מטען רכב זה רק בלקין - אין קיצורי דרך, אין בזול. הכי עמיד הכי טוב.

המטענים הסינים הזולים נמסים ונשרפים צ'יק צ'אק.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

ומה זה בלקין? חברה "אמריקאית" שמייצרת בסין.

רק כדי לסבר את האוזן Tronsmart מייצרת באותו מפעל של ANKER מייצרת אני אחפש לך את הלינק ל-2 המוצרים זהים אחד של אנקר והשני Tronsmart.

אני ממש לא אתפלא אם בלקין לא מייצר שם.

מצאתי את הלינק קרדיט לאתר.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

לי היתה נפילה עם בלקין. אמנם לא מטען.

קניתי כבל ייעודי לאייפון 6 עם חיבור לייטנינג. חודשיים לאחר המשלוח הכבל סוף סוף הגיע. שמח ומאושר חיברתי אותו והופ קופצת לה הודעה שהכבל לא נתמך (כמו המזויפים). קיבלתי החזר כספי.

רכשתי עוד אחד ממוכר אחר, אותו סיפור, לא נתמך.

אולי נאחס שלי, אבל התחלתי ללמוד לסמוך על המלצות של אנשים ולא רק על "מותגים".

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לי היתה נפילה עם בלקין. אמנם לא מטען.

קניתי כבל ייעודי לאייפון 6 עם חיבור לייטנינג. חודשיים לאחר המשלוח הכבל סוף סוף הגיע. שמח ומאושר חיברתי אותו והופ קופצת לה הודעה שהכבל לא נתמך (כמו המזויפים). קיבלתי החזר כספי.

רכשתי עוד אחד ממוכר אחר, אותו סיפור, לא נתמך.

אולי נאחס שלי, אבל התחלתי ללמוד לסמוך על המלצות של אנשים ולא רק על "מותגים".

יש לי בלקין והעפתי אותו הצידה,

משתמש במטען של samsung pleomax שהוא פשוט מעולה

http://www.ebay.com/itm/Pleomax-USB-2-Port-Car-Charger-for-SAMSUNG-Galaxy-S6-Edge-NOTE-4-LG-Optimus-G4-/121410174728?hash=item1c449c3f08

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-C-T-USB-2-Port-Car-Charger-for-Galaxy-NOTE-4-S5-S6-Edge-G3-G4-G-pro-/111435498475?hash=item19f212c3eb

לא סיני ולא מיוצר בסין (חברת בת של סמסונג ומיוצר בקוראה)

הבדל גדול בין הבלקין לעומת הפלומקס - ממליץ מאד מאד לעומת הבלקין.

קובי

:-)

פורסם

+1 ל pleomax.

יש לי אחד כזה בבית שמוציא 2A (מטען סמסונג מקורי שנרכש מאיביי)

אחד באוטו שלי שמוציא 1A ועוד אחד באוטו של אבא. אמינים.

ובדקתי את זה שאצלי ברכב עם מודד מטענים שמציג מתח וזרם. המתח היה יציב בנסיעה.

הייתי רוצה למצוא מטען קיר שלהם עם 2 יציאות או יותר שמוציאים 2A.

פורסם
יש לי בלקין והעפתי אותו הצידה,

משתמש במטען של samsung pleomax שהוא פשוט מעולה

http://www.ebay.com/itm/Pleomax-USB-2-Port-Car-Charger-for-SAMSUNG-Galaxy-S6-Edge-NOTE-4-LG-Optimus-G4-/121410174728?hash=item1c449c3f08

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-C-T-USB-2-Port-Car-Charger-for-Galaxy-NOTE-4-S5-S6-Edge-G3-G4-G-pro-/111435498475?hash=item19f212c3eb

לא סיני ולא מיוצר בסין (חברת בת של סמסונג ומיוצר בקוראה)

הבדל גדול בין הבלקין לעומת הפלומקס - ממליץ מאד מאד לעומת הבלקין.

תודה, הוזמן.

זה יתאים לגלאקסי 5 ?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

הזמנתי גם

הוא מתאים לטלפונים שצורכים 2.4A (כמו הגלקסי נוט 3)?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חברים - מבקש המלצה לטאבלט 7" בעד $75 (כתחליף ל colorfly E708 הי"ד שהלך בדרך כל טאבלט הערב אצלי בבית). תודה.

מה דעתכם על טאבלטי אנדרואיד מבוססי אטום מרובע ליבות, דוגמת:

http://www.banggood.com/Chuwi-VI7-SoFIA-AtomX3-3G-R-Quad-Core-7-Inch-Android-5_1-Tablet-p-982168.html

אה, ויכולה להיות בעייה להזמין טאבלט שתומך ב 3G (שאני לא צריך) - דרישה לאישור משרד התשקורת (לא טעות הקלדה)?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...