Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאחרונה בדיוק קיבלתי גאדג'ט שימושי, שהוא בעצם 'גשר' בין כל מכשיר נשלט אינפרה אדום, לבין הסמרטפון (אייפון או אנדרואיד), ועובד דרך WIFI, כשהמכשיר השולט יכול להיות מחובר גם מחוץ לבית (כל חיבור לרשת - 3G/WIFI אחר וכו').

אני קניתי מכשיר של ORVIBO :

http://www.aliexpress.com/item/Orvibo-Allone-Wiwo-R1-Intelligent-house-Control-Center-Smart-Home-WIFI-IR-RF-Wireless-Remote-Switch/32247638788.html?spm=2114.01020208.3.2.213YUI&ws_ab_test=201526_2,201527_2_3_2_1_5_4_71_72_73_74_75,201409_4

יש אפליקציה להורדה, מקנפגים הכל דרכה. יש לו מאגר של הרבה מאד מכשירים שהוא מכיר את הקודים שלהם, ומה שלא - אפשר ללמוד מהשלט המקורי. הוא דורש רק חיבור למתח (יציאת USB), וצריך למקם אותו כך שיהיה לו קו ראיה למכשירים הנשלטים, גם אם לא ישיר (גם החזרים מחלונות/מראות ולפעמים קירות עובדים). יש לו לדים בכל הכיוונים, ואפשר להתקין אותו צמוד לתקרה.

את המזגן שלי הוא הכיר (אמקור), והוא שולט בו בצורה מלאה - טמפ', קירור/חימום, עוצמת מאורר, כיבוי והדלקה וכו'.

הוא שולט גם על הטלויזיה, על הרסיבר, על התאורה (באמצעות מפסק אינפרה אדום שקניתי בלי קשר) ועל הקודי במחשב.

בדיעבד הייתי קונה מכשיר מתחרה של BROADLINK שעדיף מבחינת תחכום האפליקציה ואופציות הרחבה :

http://www.aliexpress.com/item/Broadlink-RM2-smart-home-Smart-phone-wireless-universal-remote-control-electrical-appliances-of-home-WIFI-Infrared/1620906451.html?spm=2114.01020208.3.2.LX3XQf&ws_ab_test=201526_2,201527_2_3_2_1_5_4_71_72_73_74_75,201409_4

דוגמה למה שאפשר לעשות באמצעות הגדרת SCENES :

ביציאה מהבית לכבות את הכל במכה, כמה דקות לפני שמגיעים הביתה מדליקים, ומגיעים לבית כשהמזגן כבר עובד , האור דולק, הטלויזיה עובדת.. נחמד :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

misterb - אני מכיר כבר חצי שנה את המוצרים אבל לא רכשתי אותם. חשבתי לא יעבדו היטב כמו קליטה גרועה, צריך להיות ישר מול המכשירים כמו מזגן וכו'.

זה עובד עם מזגן היטב? אתה יכול לתאר את המרחק בין המכשיר הזה למכשירים אחרים שאתה שולט בהם

כמו המזגן, טלוויזיה וכו'? הגדרת WIFI DDNS היא פשוטה? אוטומטית יחסית?

פורסם

עובד הרבה יותר טוב ממה שציפיתי האמת..

אצלי מדובר בחלל אחד גדול שבו הכל ממוקם, ויוצא שהמשדר יושב באמצע, בקשר עין כמעט מול הכל. מרחק של כ-5 מטר באלכסון הגדול לטלויזיה שמצד שמאל, המזגן די ממול והמפסק של המנורה יושב על אותו קיר של המשדר והוא עדיין קולט אותו איכשהו.

השליטה במזגן ממש מעולה כי הוא מכיר את כל הקודים שלו ולכן יכול לשנות כל פרמטר בנפרד.

יש לי גם שלט הרמוני שלימדתי אותו להפעיל את המזגן, שם זה עובד פחות טוב, כי הוא לומד סט שלם של כל הפרמטרים במכה, ואי אפשר לשנות למשל רק טמפרטורה. הוא יודע רק לעשות סטאפ מלא, למשל - 24 מעלות, קירור, מאוורר בינוני. רוצה משהו אחר ? סטאפ נפרד, וכפתור נפרד לכל סטאפ כזה.

בORVIBO יודע ממש לדמות את השלט המקורי של המזגן, והוא נותן לך לשנות איזה פרמטר שאתה רוצה, ואז שולח את כל הסטאפ למזגן.

ההגדרה של הWIFI פשוטה מאד דרך האפליקציה, בוחרים את הרשת ומכניסים את הסיסמה והיא כבר מעדכנת את זה למכשיר. סה"כ מדובר בקצת יותר מ-100 ש"ח לכל הסיפור, שווה לגמרי לנסות.

IR.png

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מגניב!

מעניין אם יעיל,

וכמה זמן ישרוד הפאנל הסולארי, ואני לא מתכוון לחום.

פורסם

מעניין אם יעיל

לא יכול להיות יעיל. פאנל פצפון כזה, גם אם ביעילות מירבית, מסוגל לספק הספק חשמלי קטנטן, שלא מסוגל לשאוב הרבה אויר.

:turn-l:
פורסם
יש למישהו המלצה לעט מדפיס 3D ?

למשל: http://www.banggood.com/3D-Printing-Pen-Drawing-Dimensional-Art-Crafting-Tool-Stereoscopic-Printer-For-DIY-p-992946.html

המוצר הזה שווה משהו?

אני כבר לא יכול לערוך, אבל צריך להוסיף משהו לאחר צפייה בסרטוני יוטיוב הקשורים לזה:

אני מחפש עט מדפיס (3d pen) אבל שחומר ההדפסה יהיה PLA ולא ABS.

יש למישהו המלצה?

פורסם

לא היה ולא יהיה כמו ה 3doodler, שהתחיל את כל הטרנד הזה בקיקסטארטר.

http://the3doodler.com/store/

תואם ל PLA, ABS ונינג'הפלקס (FLEXY)

המכשיר היחיד שראיתי שמוציא תוצאות פרקטיות למשהו ולא סתם נסיונות כושלים לצייר קוביה תלת מימדית.

פורסם

הדגם הזה עובד רק עם פילימנט של 3 מ"מ ולפי מה שהבנתי (תקן אותי אם אני טועה) ה-1.75 מ"מ הוא יותר נפוץ.

חוץ מזה שהמחיר שלו מאוד יקר, 100 דולר מול מחצית מזה ויש דגמים שאפילו רבע או שליש מהעלות הזאת.

אני צריך משהו פשוט, אני לא אעשה בזה שימוש מקצועי יום-יומי.

אני צריך לעצב מתאמים וחלקים בצורות פשוטות להתקנות שונות כמו למשל לחיבור מצלמת דשבורד וכו'.

יש המלצה למשהו פשוט יותר וכמובן זול יותר?

• תוכן חדש...