Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המדפסת תלת מימד - מה כבר אפשר להדפיס ששווה לכם (ובכלל למשתמשים פרטיים) 1000 דולר? ואיך מוצאים את התוכניות הדפסה?

קקטוסולר ידנית

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי המדפסת תלת מימד - מה כבר אפשר להדפיס ששווה לכם (ובכלל למשתמשים פרטיים) 1000 דולר? ואיך מוצאים את התוכניות הדפסה?

יש כמה עשרות אלפי תכנונים זמינים אונליין באתרים כמו thingiverse (ש d30DK הרגע שם קישור לחלק מהם...), ומעבר לזה- אני אישית מתכנן ב Solidworks.

מה אפשר להדפיס? אם אתה יכול לדמיין את זה, אפשר להדפיס את זה. אני ספציפית הדפסתי כמה דברים קטנים לבית, קליפסים שונים של דברים שנשברו, מכסה סוללות לשלט, סטיק תחליפים לשלט XBOX360 של חבר, סטנדים שונים לכל מיני דברים, ועוד.

כל דבר קטן וכל פלסטיק שישבר באוטו? יש תחליף עכשיו ולא במחיר מופקע.

המטרה שלשמה בעצם קניתי את המכשיר הזה היא פרויקטים באוניברסיטה, הדפסות שקשורות לזה (דגמי מנהרה וכדומה) יתחילו בקרוב.

פורסם
האם קיים "סורק" שמאפשר לשכפל חפץ ולהדפיס העתק שלו, גם אם אין תכנון שלו?

לדעתי בטוח קיים סורק תלת מימד.. אבל בידע בסיסי בתוכנות תלת מימד כמו סוליד או אוטוקד אפשר ליצור כל צורה.

לשעתי גימיק מגניב לחלוטין. יש המון דברים שאפשר לייצר עם זה.

כמובן שקיימות מדפסות זולות יותר מ1000 דולר..

אני פשוט ממתין לאיזה מבצע ואני יזמין אחת כזו.

פורסם
וההתאמה מדויקת? נשמע כמו משהו שצריך לתכנן ולהדפיס יותר מפעם אחת

מה שאתה מתכנן (עם מידות) זה מה שיוצא. הרזולוציה היא 100 מיקרון ואפילו פחות, אעלה לפה כמה הדפסות בימים הקרובים. עוד לא יצא לי להדפיס משהו פעמיים כי לא התאים.

קיים סורק תלת מימד, זה מכשיר יקר ולדעתי לא ממש הכרחי. רזולוציית הסריקה כרגע גם די מגובלת, ויכולה לתת רק סריקה של פני שטח כמובן.

בנוגע למדפסות תלת מימד זולות, בעיקר כל ה mendel prusa וכו' שבונים בבית- הן לא שוות הרבה ודי סיוט להתעסק איתן. אני מכיר יותר מאדם אחד שקנה ולא הצליח להגיע למצב שהוא מצליח לעשות קליברציה למצב שיתן לו הדפסות חצי הגונות אז המדפסת עומדת בצד מיותמת. לא הייתי ממליץ.

פורסם

יש, לא התעמקתי בזה אבל ראיתי שעלה מעל 1000$ אבל אין לי מושג מה האיכויות שלהם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם Tiko מצליחה לצאת לשוק וגם פועלת- אני צנצנת. יש בפרויקט הזה כל כך הרבה דברים לא מובנים שהם לא מספקים להם הסבר ודי נוגדים את ההיגיון, כמו למשל- מדפסת ללא מאוורר (שיקרר מיד את הפילאמנט שיוצא מהפיה) לא יכולה להדפיס ב overhang, אז מעל חצי מסוגי ההדפסה נפסלים מיידית.

זה בהתעלם מהעובדה שלראש ההדפסה איכשהו אין סינק ומאוורר, המדפסת סגורה מכל הצדדים והחום כלוא בפנים, המנועים שהם טוענים להשתמש בהם אלו מנועים עם פחות מ 2 אחוז מהמוממנט מהמנועים שרוב המדפסות משתמשות בהם, ועוד ועוד.

כמו כל קיקסטארטר שעדיין לא סיים את שלב הנדסת המוצר ואין סרטון שמראה את המוצר עובד בשטח- אני ממליץ לכולם להתרחק.

פורסם

טוב לאחר כמעט חודשיים ה-chuwi vi8 הגיע. תשמעו מכשיר גאוני, המכשיר הוא DUAL BOOT כלומר מערכת הפעלה WIN8.1 ואנדרואיד 4.4.

הקודי רץ יפה על המכשיר . ממש כמו מחשב דסקטופ רגיל הייתי בשוק. חיברתי מקלדת ועכבר אלחוטי עובד פיקס.

בעיה 1 קטנה שלא מצאתי עדיין פתרון היא שאי אפשר לחבר לטלוויזיה כשהחלונות עובד באנדרואיד עובד יופי לדעתי בעיית דרייבר.

במקרה הגרוע אני אקנה דונגל מירקאסט נשדר אל חוטי לטלוויזיה. אגב הטאבלט תומך ב intel widi אבל הטלוויזיה שלי לא.

פורסם

אם הזכרת מיראקאסט, בלפטופ החדש שלי יש אופציה ל- Miracast + Intel Wireless Display.

איך אני משתמש בהם? מחבר דונגל לטלויזיה / מחשב? יש למישהו המלצה על דונגל כזה?

על פניו זה פתרון מצויין אפילו יותר מקופסאות האנדרואיד למינהן - הביצועים של המחשב ישירות לטלויזיה ללא תלות בביצועי דונגלים / נגנים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...