Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, בידיוק קניתי מKSP את הכונן הזה ב270 ובארץ זה יותר משתלם עם האחריות, לדעתי מחו"ל שווה מעל 256GB.

נ.ב-בעבר הוא גם נימכר ב200 :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממליץ לקנותץ 120\128.

מתמלא ממש מהר ואז די נתקעים.

קניתי בזמנו 120 כי זה מה שהתאפשר לי בתקציב, די מהר הבנתי שזה ממש לא מספיק.

אז כרגע ה120 מיודע רק מערכת הפעלה ותוכנות וקניתי לי 250 למשחקים.

They are trying to ban me...

פורסם
לי יש ניסיון טוב עם מטען של נילקין, הוא כן מספק 2A יציב, בנוסף ראיתי שהם הוצייאו גם מטען למצת של הרכב 1A+2.4A(הוזמן, שאקבל אעדכן).

המחירים הם כ7$ למטען.

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=1&tid=6&cid=4&scid=5&id=4029&page=1

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=1&tid=4&cid=4&scid=16&id=4963&page=1

מעדכן אחרי שבוע של שימוש:

המטען הזה (לבית) פשוט בומבה! מטעין ממש טוב. יש מצב שיש לו שם טורבו בפנים? :lol:

מקווה רק שיחזיק מעמד להרבה זמן ולא יעשה פדיחות.

פורסם

שמח לישמוע :-), בינתיים יש לי את המטען מאז שהוא יצא לשוק והוא עובד מצויין + עוד אחד חדש מהחודשים האחרונים.

אני באמת מרוצה ולדעתי בימקום ליקנות מטענים מזוייפים ב3$ עדיף את המטען הזה.

קבלתי גם את המטען לרכב אבל עדיין לא יצא לי ליבדוק את הזרם שהוא מספק, אעדכן ברגע שאבדוק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מעדכן אחרי שבוע של שימוש:

המטען הזה (לבית) פשוט בומבה! מטעין ממש טוב. יש מצב שיש לו שם טורבו בפנים? :lol:

מקווה רק שיחזיק מעמד להרבה זמן ולא יעשה פדיחות.

איך מזמינים מהאתר הזה? הכל סינית..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תזמין מאיפה שאתה רוצה ואתה סומך עליהם, פשוט חפש את המטען לפי השם, יש להם בלבן ושחור.

יש גם בדפיקה טובה או תחפש מוכרים אמינים באייבי ואליאקספרס.

מוצרי נילקין מגיעים עםן מדבקה לגירוד שאת הקוד ניתן ליבדוק באתר שלהם ולוודא שקיבלת מקורי.

פורסם

אכן מדפסת תלת מימד.

המכשיר הספציפי הזה עולה כ 1000 דולר לפני משלוח ועניינים, מדובר במכשיר של כ 15 קילו, את החשבון הסופי אתם יכולים לעשות לבד אני מניח (: הצלחתח לתפוס אותו בקיקסטארטר ככה שקיבלתי מחיר מדהים.

החומרים זולים- כ 40 דולר לקילו לגליל של PLA או ABS מאיכות מצוינת ושל חברה בעלת שם בתחום, 30 דולר לממוצעים שהם גם אחלה בחלה.

מכיוון שהמכונה היא בתצורת דלתא אין ממש תחזוקה, רק לשמן את מוטות הצירים פעם בחודש-חודש וחצי לפי הצורך, ולהסתכל שהחגורות לא מאבדות מתח.

פורסם
אמנם לא גאדג'ט אבל בכל זאת אמליץ כי אני באמת מרוצה.

ברכב שקניתי לאישתי יש מערכת עם בלוטות', וכשהבנתי כמה כיף לי לשמוע דברים מהסמארטפון במערכת של הרכב רציתי גם ברכב שלי.

המערכת הזולה ביותר שתומכת בבלוטות' בארץ עולה כ400 ש"ח. מתוך סקרנות חיפשתי באיביי ומצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/301561357567?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

החלטתי להזמין במחשבה שמה שיהיה, יהיה. והאמת? אני שמח שהזמנתי. שומעים נהדר את השיחות, מוזיקה עוברת חלק מהסמארטפון למערכת ובסה"כ מבחינתי זה שידרוג רציני מאוד במעט מאוד כסף.

מה גם, שמי שרוצה דיבורית נטו לרכב, כמו parrot, יכול פשוט להוסיף כמה שקלים ולקנות את זה. איכות השמע הרבה יותר טובה, כיוון שהשיחה עוברת לרמקולים של המערכת.

בקיצור, ממליץ.

קניתי בדיוק את המערכת הזו במחיר דומה, הבעייה איתה שמידי שבועיים שלושה היא "נתקעת" נראה כאילו היא כבוייה ומפסיקה להגיב. בהתחלה פירקתי את המערכת וחיפשתי אחרי קצרים, נתקים וכו, בסוף גיליתי שיש לחצן RESET ופשוט צריך לאפס אותה מידי שבועיים שלושה.

זה קצת מעצבן כי מאבדים את כל התחנות וצריך לסנכרן מחדש את הבלוטות, אם הייתי יודע את זה אז, לא הייתי קונה.

• תוכן חדש...