Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחפש אותם ממוכר אמין באייבי או תיכנס לbanggood או לgeekbuying ותזמין, המטען לרכב עולה זול יותר בגיק.

האתרים מקבלים פייפל אבל לא חובה להירשם, אפשר לעשות צ'קאוט מפייפל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מחפש כבל MICRO USB שמעביר זרם כמו שצריך

תודה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מחפש POWER BANK טוב.

ראיתי את ה10400 של XIAOMI בדפוקטוב ב15.3 $

זה מקורי בטוח? יש המלצה לסוללה אחרת?

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_campaign=sm-cpa-nlil-mibank-3&utm_content=tracy&utm_design=26

סוללה מומלצת, הזמנתי מהאתר 2 כאלו הגיעו מקוריות.

פורסם (נערך)
נמעס לי מהמטענים המקוריים של סמסונג שבקושי עובדים. טוב לא באמת מקוריים, אבל לפחות זה מה שהיה רשום בדף של המוצר כשהזמנתי אותם.

מישהו יכול, בבקשה, לתת לי המלצה חמה על מטען מהיר - אחד לבית ואחד לרכב (עם ראש כפול) שיעשה עבודה טובה (כמו המקורי האמיתי של S4) וכל זה במחיר סבבה?

אה, רצוי מאיביי. אין לי כוח להרשם לאתרים אחרים. בעצם, אם יש הבדל גדול במחיר אעשה זאת. אבל רק בפייפל. תודה!

לרכב יש מטען מעולה של PLEOMAX שזו חברה של סמסונג

2A ויש לו 2 חיבורים. עובד אצלי כבר הרבה זמן וגם חברים שהזמינו מרוצים ביותר

http://www.ebay.com/itm/2A-GENUINE-SAMSUNG-DUAL-CAR-USB-CHARGER-CABLE-5Pin-GALAXY-S6-Edge-5-4-Note-4-3-2-/151536719823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23484ad7cf

לא סיני ובאמת מאד מוצלח - מטען מהיר שהחליף אצלי את הבלקין שלא הצליח לטעון טוב את המכשיר בזמן ש GPS עבד.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
בבקשה.

בדוק ומנוסה.

דני

יש כבל MINI USB בנמצא? עם עדיפות לחיבור למצת של האוטו שגם הוא 2A.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אתה יכול לנסות את זה. אני לא בדקתי אותו.

באופן כללי ככל שהחוט קצר יותר, כך הוא יטעין מהר יותר.

דני

פורסם
לרכב יש מטען מעולה של PLEOMAX שזו חברה של סמסונג

2A ויש לו 2 חיבורים. עובד אצלי כבר הרבה זמן וגם חברים שהזמינו מרוצים ביותר

http://www.ebay.com/itm/2A-GENUINE-SAMSUNG-DUAL-CAR-USB-CHARGER-CABLE-5Pin-GALAXY-S6-Edge-5-4-Note-4-3-2-/151536719823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23484ad7cf

לא סיני ובאמת מאד מוצלח - מטען מהיר שהחליף אצלי את הבלקין שלא הצליח לטעון טוב את המכשיר בזמן ש GPS עבד.

הPLEOMAX זה באמת אחד המטענים הטובים שהשתמשתי בהם לרכב עד שעברתי לANKER שלדעתי עולה עליהם באיכות.

פורסם
יש למישהו ניסיון עם ספק כוח שמתחבר לחשמל הביתי (220-230V) ומאפשר את בחירת המתח היוצא לפי סיבוב מתג?

משהו כמו המוצר הזה (רק שמתאים למתח שלנו ולא 110V):

http://www.ebay.com/itm/111630042117

[ATTACH=CONFIG]419473[/ATTACH]

ואם קיים משהו שמוציא יותר מאמפר אחד או שניים זה יועיל לי יותר.

הקפצה

מישהו מכיר\יודע?

פורסם
אתה יכול לנסות את זה. אני לא בדקתי אותו.

באופן כללי ככל שהחוט קצר יותר, כך הוא יטעין מהר יותר.

דני

תודה, הבעיה היא שאני צריך כבל שיצליח להחזיק את המצלמת רכב שלי פועלת בלי בטריה וכשאני מחבר לה כבלי DATA כאלה היא ישר עוברת למצב MASS STORAGE במקום להטען מהחשמל ולצלם, לכן אני צריך כבל שמחובר ישירות למצת.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מותר לפרסם פה קישורים לעמודים בפייסבוק(או קבוצות) להמלצות לקניות?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...