Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיניין הקרינה (למי שחושש) ניתן לטפל בקלות ובעלות מינימאלית.

כיום ישנם צבעים חוסמי קרינה (אפילו לטמבור יש), צבעים המכילים עופרת.

היישום קל מאוד (כמו צבע רגיל רק צמיג יותר).

כל מה שצריך זה לפרק את המושב האחורי ואת השטיח האחורי, לצבוע, להמתין לייבוש ולהתקין מחדש את המושבים והשטיח.

אם לא רוצים לצבוע ישנן יריעות בידוד שניתן לשים במקום.

אגב, אין לזה סוף.

save, אני מניח שאתה בטבעך קצת חושש על בריאותך ולכן יש לך מד קרינה?

אם כן, תעדכן אותנו לגבי קרינה מאזור ביתי הגלגלים, דש בורד וקיר האש ברכב בנזין רגיל תוך כדי נסיעה.

ואם נלך צעד אחד קדימה, שתף אותנולגבי רמות קרינה בבית ליד קו חשמל בקיר אשר מזין מכשיר חשמלי, או מאחורי הטלויזיה בחדר השינה של הילדים, או סביב הראוטר, מול המסך של המחשב הנייד, ליד לסאב של המערכת...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעיניין הקרינה (למי שחושש) ניתן לטפל בקלות ובעלות מינימאלית.

כיום ישנם צבעים חוסמי קרינה (אפילו לטמבור יש), צבעים המכילים עופרת.

היישום קל מאוד (כמו צבע רגיל רק צמיג יותר).

כל מה שצריך זה לפרק את המושב האחורי ואת השטיח האחורי, לצבוע, להמתין לייבוש ולהתקין מחדש את המושבים והשטיח.

אם לא רוצים לצבוע ישנן יריעות בידוד שניתן לשים במקום.

..

נראה לי שאם הפתרון היה כלכך פשוט כבר היו מיישמים אותו בקו הייצור של המכונית.

פורסם
נראה לי שאם הפתרון היה כלכך פשוט כבר היו מיישמים אותו בקו הייצור של המכונית.

למה אתה חושב כך?

גם לפתרון זה ישנה עלות מסויימת ובסופו של דבר היצרן לא מאמין שהקרינה מסוכנת לבריאות ולכן לא משקיע בזה.

סה"כ אם תמדוד קרינה ברכבי בנזין, גם שם תמצא אותה, אולי לא במושב האחורי, אך למיטב ידיעתי קיימת ליד בתי הגלגלים ובאזור לוח המכשירים וקיר האש. אז מה, גם שם אתה מצפה שהיצרנים ישקיעו בבידוד שעולה כסף וככל הנראה לא תורם לשום דבר?

וכי שאמרתי, זה לא נגמר שם, קרינה אלקטרומגנטית יש בכל מקום.

פורסם
למה אתה חושב כך?

גם לפתרון זה ישנה עלות מסויימת ובסופו של דבר היצרן לא מאמין שהקרינה מסוכנת לבריאות ולכן לא משקיע בזה.

סה"כ אם תמדוד קרינה ברכבי בנזין, גם שם תמצא אותה, אולי לא במושב האחורי, אך למיטב ידיעתי קיימת ליד בתי הגלגלים ובאזור לוח המכשירים וקיר האש. אז מה, גם שם אתה מצפה שהיצרנים ישקיעו בבידוד שעולה כסף וככל הנראה לא תורם לשום דבר?

וכי שאמרתי, זה לא נגמר שם, קרינה אלקטרומגנטית יש בכל מקום.

זה ממש לא משנה לייצרן אם הוא מאמין או לא מאמין בסכנות של הקרינה, את הייצרן מעניין דבר אחד וזה המכירות, אם העובדה שישנה קרינה מהווה אצל אנשים מסויימים שיקול מכריע כנגד קניית האוטו וגורם לחששות אצל אנשים שכבר קנו את האוטו

דבר אשר יכול לפגוע ברצונם לקנות שוב רכב היברידי זה מספיק בשביל שיושקעו משאבים רבים כדי לצמצם את הקרינה ככל הניתן, במיוחד עם ישנו פתרון זול ופשוט כמו צבע או אריג שחוסמים את הקרינה.

ואכן ככל הידוע לי הקרינה בדגם החדש נמוכה יותר מבדגם היוצא .

ברור שישנה קרינה בכל מקום ואפילו הבלוקים שמהם בנוי הבית של רובכם פולטים קרינה רדיואקטיבית שהיא בניגוד לקרינה בילתי מיינת מזיקה בוודאות, אבל אני לא מכיר אף משיהו שאי פעם בדק אם הקירות שלו פולטים קרינה.

פורסם
קרינה שנפלטת מטלופן סלולרי, בדיוק כמו קרינה שנפלטת מכל מכשיר חשמלי (לרבות רכב היברידי), היא קרינה בלתי מייננת. אין היום שום אינדיקציה אמיתית לזה שקרינה כזו גורמת לנזק בריאותי כלשהו. מי שבוחר להגביל את עצמו בכל הנוגע לשימוש בטלפונים סלולריים או בבחירת רכב מסוג זה או אחר בעקבות חשש מקרינה בלתי מייננת - זכותו, רק שידע שהוא עושה זאת על סמך אמונה חסרת ביסוס מבחינה מדעית.

לדעתי האישית השימוש בטלפונים סלולריים בעלם המערבי הוא כה נפוץ ב15-20 שנים האחרונות, שאם היה נגרם מהם נזק אמיתי, כבר הייתה בנמצא הוכחה חד משמעית לנזק שכזה.

תגיד את זה לכל הגברים שסובלים מעקרות והזרע שלהם לא יעשה ילדים.

תיראה את כל המחקרים מראים עליה דרסטית בעשור האחרון- בידיוק חלום הזמן שכל גבר נימצא עם מכשיר סלולארי ליד הביצים שלו.

מה עוזר לך שעכשיו אומרים שאין מחקרים שאומרים שהקרינה מסוכנת אבל עוד 10 שנים שחס וחלילה הבריאות נידפקת יצאו מחקרים שיוכיחו שהקרינה הייתה מסוכנת??

"איפה שיש ספק- אין ספק!"

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תגיד את זה לכל הגברים שסובלים מעקרות והזרע שלהם לא יעשה ילדים.

תיראה את כל המחקרים מראים עליה דרסטית בעשור האחרון- בידיוק חלום הזמן שכל גבר נימצא עם מכשיר סלולארי ליד הביצים שלו.

מה עוזר לך שעכשיו אומרים שאין מחקרים שאומרים שהקרינה מסוכנת אבל עוד 10 שנים שחס וחלילה הבריאות נידפקת יצאו מחקרים שיוכיחו שהקרינה הייתה מסוכנת??

"איפה שיש ספק- אין ספק!"

איפה אפשר לראות את כל המחקרים האמורים?

נשמח לקישורים.

פורסם

צריך ליהיות בגוגל, אני גיליתי מתוכניות הבוקר ועוד כתבות שדיברו על פיריון הגבר בעשור האחרון,

לנשים יש פחות בעיה מכייון שהן נושאות את המכשיר בתיק צד, ואנו הגברים בעיקר בכיס הקידמי צמוד לחבילה,

ועוד לא דיברנו על אזורים בעלי קליטה נמוכה שהקרינה בסלואלרי גבוהה פי כמה וכמה (אני זוכר אפילו יש טבלה מסודרת בארץ לפי אזורים וקרינה הניפלטת מהמכשיר בתקופה שדיברו על תוספת אנטנות להקטנת קרינה).

והינה עוד הוכחה למגיבים הקודמים שהיתלוננו על כאב ראש לאחר חשיפה לקרינה וחשבו זה פסיכולוגי:

גילוי דעת חדש של 40 מדענים בכירים מזהיר שלאור הדהרה לעבר עולם מרושת ואלחוטי, בעוד חמש שנים 50 אחוז מהאוכלוסייה יסבלו מ-EHS, תסמיני רגישות לקרינה.

גם לחולי הפיברומיאלגיה אמרו שהכל בראש עד שלפני מס' שנים כבר המחלה קיבלה הכרה רישמית והתחילו באמת לטפל בחולים.

מדובר ביותר ממיליארדים - אפילו הרבה יותר- עכשיו לך תגיד למיליארדי אזרחים שהתיקשורת האלחוטית שהם לא יכולים לישרוד בילעדיה מסכנת בצורה ממשית את חייהם.

יש גם בדיקות על הWIFI והפגיעה הוודאית שלה באיכות הזרע, והרשימה עוד ארוכה.

ומי שמישתמש בטיעון המטופש של "אין מחקרים שמוחיכים" - תגידו אתם חיים בסרט? מי ממן את המחקרים הענקיים ומי המדען בעל שם עולמי עם נטיות אובדניות שיחתום בישמו על מחקר שכזה?

ביזכות אותם המחקרים- חברות התרופות דואגות באופן רישמי לידחוף לכל אחד ואחד מיכם עוד ועוד מוצרים-סליחה : "תרופות"!.

שכל אחד יפתח את ארון התרופות שלו בבית ויספור כמה תרופות מכל הסוגים והמינים יש לו..(לא מדבר על התרופות מצילות חיים וכו') ועוד לא רוצה להתחיל לדבר על תרופות להורדת כולסטרול... "המחקרים" החדשים דואגים לשנות כל פעם את גבולות הגיזרה בישביל להגדיל את היקף האוכלוסייה כלקוח פוטנציאלי.

חברות התרופות גם דואגות להפחיד את האזרחים ולימנו הפיכת הצמח הקנאביס לחוקי- מאותן הסיבות כי מדובר על פגיעה אנושה של מיליארדים לתעשיית התרופות.

למרות שאלכהול וסיגריות מזיקות לגוף הרבה יותר- הן חוקיות והצמח המדהים הזה מבחינה רפואית הוא מחוץ לחוק... מעניין למה?

ואל תישכחו שכבר היום אומרים שבעתיד הקרוב 33% מאזרחי המדינה יחלו בסרטן... מענין מה גורם למצב שכזה בעולם המערבי המיתקדם מבחינה רפואית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שמע, זה שאתה כותב דברים בלי ביסוס, ניחא (אני צריך לגשת לגוגל?! זה לא אני שזורק דברים לאוויר).

אבל ברגע שעברת לתאוריות הקונספירציה שלך אני אישית כבר הספקתי לקחת אותך ברצינות.

סורי, לא קנית אותי.

אגב, לא הייתי ממלית לך להמשיך לבסס את הידע שלך על תוכניות בוקר..

פורסם
אני יודע שאחי וגם עוד כמה חברים שלי, קמו עם כרית רטובה וכאבים חלשים באוזן, וזה היה אחרי יום שהם דיברו נונסטופ בפלאפון, חלקם עסקים חלקם צבא.

גם אם תצמיד לבנה לאוזן במשך יום שלם אתה תקום עם אוזן כואבת. בכל מקרה כאבים מידיים לא מלמדים שום דבר על הסיכוי לפתח מחלות ממאירות, שמזה כולם חוששים כשהם מדברים על נזקי קרינה.

לגבי הכרית הרטובה אני לא יכול לסייע. ממליץ לפנות לאיש מקצוע מתאים. :lol:

ישנן מחלות שמתגלות גם אחרי זמן רב יותר מתחילת החשיפה לגורמי הסיכון להן. קל וחומר שבכל הנוגע לקרינה, הענין כרוך בנזק מצטבר כתוצאה מחשיפה ממושכת ולכן העובדה שטלפונים סלולריים מצויים בשימוש כבר עשרים שנה אינה הוכחה מספקת לכאן או לכאן.

זמן הדגירה של הממאירויות האיטיות ביותר הוא כ-20 שנה, כך ש-20 שנה אמורות להספיק כדי לראות תוצאות משמעותיות מבחינה סטטיסטית.

לצורך העניין, אם היו ממציאים את הסיגריות לפני 20 שנה, ועוקבים אחרי השלכות העישון באופן צמוד כמו שעוקבים אחרי הסלולר, היו כבר מזמן תוצאות חותכות וחד משמעיות שעישון מסרטן.

פורסם
שמע, זה שאתה כותב דברים בלי ביסוס, ניחא (אני צריך לגשת לגוגל?! זה לא אני שזורק דברים לאוויר).

אבל ברגע שעברת לתאוריות הקונספירציה שלך אני אישית כבר הספקתי לקחת אותך ברצינות.

סורי, לא קנית אותי.

אגב, לא הייתי ממלית לך להמשיך לבסס את הידע שלך על תוכניות בוקר..

ביצ'ו- הכל כתוב ונגיש ברשת, לא מאמין לך תיבדוק.

לגבי כל מה שאמרתי יש ביסוסים ברשת ממקורות מוסמכים - אנחנו בעידן הטכנולוגיה וכל המידע נגיש (בערך).

*המכשיר הסלולארי ליד האשכים פוגע באיכות הזרע - נקודה!

*בכל מקום הקרינה הניפלטת מהמכשיר שלך שונה באתם לרמת הקליטה- יש מידע מסודר עוד מהתקופה של המילחמה נגד הצבת האנטנות- תופתע לגלות מקומות שהקרינה גבוהה משמעותית.

*הWIFI פוגע בזרע ניבדק והוכח- לכן בעיקר כדאי להימנע מהנחת המחשב הנייד על הבירכיים כמו בטיסות.

*הלינק שהבאתי מראה שמתחילים להבין שיש תופעה חדשה שאנשים מתחילים ליהיות רגישים לקרינה וליסבול- לא המצאה שלי.

והרשימה עוד ארוכה... לא מאמין חפש ותהנה מהמימצאים- שאני אחפש, מה פיתאום :-).

כנ"ל גם לגבי הכולסטרול והקנאביס.

עכשיו מה אתה מצפה- שיקום אירגון ענק שיעשה מחקר מקיף ואז יאסרו את השימוש בWIFI ותיקשורת RF אחרת + תיקשורת סלולאר?? אז מצאו שהקרינה הנ"ל מזיקה- הבעיה שאין מה לעשות נגד זה ואין כרגע חלופה טובה אחרת- ובלי זה אי אפשר להיות חלק מהעולם המערבי.

נ.ב- בעבר עוד הקרינה מהסלולאר הייתה בעיקר בעת השיחה, כיום בזמן שמכשיר בכיס כ2 סנטים מהאשכים ה3G DATA מופעל ומיסתנכרן כל הזמן + BT ועוד.. בקיצור יש לך חגיגה על הזירעונים המיסכנים ואתה עדיין חושב שאני מדבר על קונספירציות -LOL.

לא מאשים אותך- ככה רוצים שגם אנחנו לא נידע ולא ניתגונן.

חפש לך :

Wi-Fi radiation male fertility

Cell Phone Male Infertility

וכו'

פורסם

לגבי הקנאביס:

tShnVEmdS2o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גילוי נאות- לא ניסיתי ולא אנסה קנאביס כל עוד אני בריא כי לא רואה סיבה למה, מסיבה זו אני גם לא מעשן ולא שותה.

אני רק נגד חברות התרופות שעושות הכל שחולים מסכנים שהקנאביס ישפר פלאים את חייהם- יעברו 7 מדורי גהינום ויקבלו סטרואידים שיהרסו את גופם ואם עדיין ישארו בקושי בחיים אולי אז הם יקבלו את המירשם המיוחל.

אני בעד הליגליזציה לכל החולים שהמריחואנה יכולה לעזור- בלי להרוס להם את החיים בסטרואידים מסוכנים.

נ.ב יש גם איזכור של ישראל :-)

פורסם
ביצ'ו- הכל כתוב ונגיש ברשת, לא מאמין לך תיבדוק.

לגבי כל מה שאמרתי יש ביסוסים ברשת ממקורות מוסמכים - אנחנו בעידן הטכנולוגיה וכל המידע נגיש (בערך).

אם אתה מאמין לכל מה שאתה קורא ברשת, אז יש לי חדשות רעות בשבילך.

אני אשמח לראות איך אתה קובע אילו מקורות ם מוסמכים ואילו לא. רמז - אם זה לפי זה שהם אומרים את מה שאתה רוצה לשמוע, אז זו לא שיטה קבילה.

המכשיר הסלולארי ליד האשכים פוגע באיכות הזרע - נקודה!

זה שאתה שם את המילה נקודה בסוף המשפט, זה לא הופך אותו לנכון.

אמנם יש מגמה ברורה של ירידה באיכות הזרע של גברים בעולם המערבי, אך זו החלה עשרות שנים לפני שחשבו בכלל על הסלולרי הראשון. אף אחד לא יודע בדיוק מה כל הגורמים, אבל ככל הנראה מדובר על שילוב של כמה גורמים הכוללים היעדר פעילות גופנית, תזונה, טיפולי פוריות (שמאפשרים לגברים לא פוריים להעביר את הגנים שלהם לדור הבא) וכו'.

*בכל מקום הקרינה הניפלטת מהמכשיר שלך שונה באתם לרמת הקליטה- יש מידע מסודר עוד מהתקופה של המילחמה נגד הצבת האנטנות- תופתע לגלות מקומות שהקרינה גבוהה משמעותית.

נכון, אבל לא רלוונטי. אך אחד לא מתכחש לקיומה של קרינה.

*הWIFI פוגע בזרע ניבדק והוכח- לכן בעיקר כדאי להימנע מהנחת המחשב הנייד על הבירכיים כמו בטיסות.

אכן מומלץ להימנע למהניח את הלפ-טופ על הברכיים, אבל זה ממש לא קשור לWifi (באילו טיסות יש WiFi בכלל?!). הסיבה היא שהמחשב מתחמם (כמו כל מכשיר חשמלי) וחימום של איזור האשכים פוגע בייצור הזרע. בלי שום קשר לקרינה. בקבוק חם יעשה את אותו אפקט.

*הלינק שהבאתי מראה שמתחילים להבין שיש תופעה חדשה שאנשים מתחילים ליהיות רגישים לקרינה וליסבול- לא המצאה שלי.

כמו שאמרתי - יש הרבה שרלטנים ברשת.

אם אתה רוצה לשמוע עובדות ולא תיאוריות קונספירציה, אני ממליץ לך לקרוא ספרות מדעית, במקום לצפות בתוכניות בוקר ולחפש "מומחים" ברשת.

אתה יכול לתחיל ממחקר אינטר-פון. זה המחקר הגדול ביותר שנעשה על הנזקים של קרינה סלולרית, כלל מאות אלפי נבדקים ממדינות רבות, ופורסם בשנה שעברה. ולא, הוא לא מומן על ידי חברות הסלולר.

פורסם

בקיצור חבל שלא נולדתי בשנות ה50, כמו הורים שלי.

הם עברו את כל השנים הכי טובות מכל הבחינות כולל מוזיקה טובה ורכבים יפים ונוסטלגיים, לא היה בדור שלהם את כל המחלות והתסמונות והבעיות שיש לאנשים בעשור האחרון.

מה גם שלא היה צריך ליהיות בדור שלהם מינימום מהנדס כדי להרוויח טוב ולעבוד בתנאים טובים, יחסית למציאות היום.

כל המחלות שאתם מדברים זה נטו בגלל כל התפתחות התעשייה והטכנולוגיה.

זה מין עוגה שהמרכיבים שלה כוללים: זיהום אוויר, עישון, סמארטפונים, אוכל מתועש, חומרי הדברה, עבודות שחק, ועוד הרבה מרכיבים.

אין מה לעשות בעניין הזה, האפשרות היחידה היא לעבור לאיזה אי טרופי שהאוכל שלך זה מה שאתה מגדל, אין טלפונים, אין מחשבים, אין זיהומי אוויר, הכל מהטבע.

פורסם

+1

במיוחד שאנחנו בפורום רכב- המכוניות אז היו ניראות הרבה יותר טובה מאשר היום, איזה חלום...

תקופה דראק- אנשים לא מיסתכלים אחד לשני בעניים- כולם עם הראש בסמארטפון.

הילדים לא משחקים עם חברים כמו פעם, מחבואים, חוויות וכו'- אלא תקועים במשחקי מחשב וטלויזיה.

אני ממש הייתי רוצה להיוולד בשנות ה50- אבל במקום שלא קרס ממלחמת העולם. (סבי בילדות אפילו נעליים או סבון לא היו בבריה"מ).

ולמגיב הקודם- מצידי תישמור לך את השירשוק הזה בדפי ההיסטוריה- ואני מבטיח לך שעוד מקסימום 10 שנים יצאו מחקרים שיקבעו שהקרינה של היום דפקה לנו את הצורה, והסיבה היחידה שמחקרים אלא יפורסמו יהיה כי החברות הרלוונטיות יביאו פיתרונות טכנולוגיים חדשים ואחד מאמצעי השיכנוע יהיה פירסום ההשפעות של הקרינה המדוברת היום.

לא משנה איך תיסתכל על זה- מה שבאופן טיבעי לא היה אמור ליהיות בסביבה של האדם בטבע - לרוב פוגע בו ובגנטיקה שלו והופכת אותו יותר ויותר תלוי בפיתרונות חברת התרופות - ככה זה עם המזון המתועש/כימיקלים/קרינה/תרופות ועוד.

אולי הרפואה העריכה את החיים של בני האדם- אבל האם מישהו רוצה ליחיות בצורה הזו עד גיל 80??

ערימות של תרופות וטיפולים, אישפוזים ועוד ועוד העיקר להשאיר את האדם בחיים ללא התייחסות לאיכות החיים.

ועכשיו שאתה חושב על דוגמאות לזקנים בריאים יחסית- תיבדוק ותגלה שהם לא היו חשופים באותה הצורה לעולם המערבי ולכן נישארו חסונים.

ברגע זה אני מוכן לחזור עוד לתקופה של לעבוד את האדמה ולגדל את הילדים בפינה ירוקה בלי כל הגאדטדים של היום.

• תוכן חדש...