Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מדובר על קיה חדשה עם 300 ק״מ. ההגה לא מושך לאף צד לכן זה לא כיוון פרונט. אבל כשנוסעים ישר יש סטייה בגלגל ההגה של 10 מעלות ימינה. לא רציני אבל מפריע. לדעתי הרכיבו עקום את ההגה.

מה דעתכם?

כמו כן יש תקתוקים מהמנוע בסרק לדעתי מהטימינג. האם הדבר יסתדר מעצמו כי זה מנוע חדש או לגשת למוסך לבדיקה?

( הרעש מורגש בהשוואה לקורולה 2009 עם 100,000 קמ שם המנוע שקט מאוד בסרק)

תודה רבה

פורסם

לגבי ההגה, תתקשר לסוכנות ודווח על זה. הם אמורים לסדר את זה באחריות.

אין ממש דרך להרכיב הגה עקום. מה שיכול להיות עקום זה המוט של ההגה עצמו, שזה פגם יצור לכל דבר. (בתנאי שאני מבין על מה אני מדבר. :lol: )

בהנחה שהרכב שלך לא שונה יותר מדיי מהריו שלי:

לגבי התקתוקים, תן למנוע את ההרצה שלו. אם אתה שומע את התקתוקים בעיקר בסל"ד מתחת ל2000, ורק כשאתה מנסה להאיץ מהסל"ד הזה, אז שלב א' תוריד הילוך ושלב ב' תרגע, זה תקין.

בסרק (בלי קשר להרצה) יכול להיות תקתוקים מהמדחס של המזגן. הוא קצת רועש. תכבה את המזגן (לא את המאוורר, אבל את המזגן.) ותבדוק אם הרעש נעלם. אם לא, תכבה גם את ה"מאוורר", ותבדוק אם אתה עדיין שומע רעש. תן לזה כמה שניות לפני שאתה שופט, ה"מאוורר" והמדחס לא עוצרים מייד.

אם התקתוקים נעלמים, ברכותי, זה לא בעייה וככה זה נשמע כזה תקין. אם לא, דווח גם על זה לסוכנות ותבקש שיתקנו באחריות.

פורסם

תפנה לסוכנות שיעשו לך מרכוז הגה על חשבונם,זה לא משהו חריג כבר ראיתי מקרה דומה על יונדאי 2013 שיצאה מהחנות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש אפשרות להתקין את גלגל ההגה עקום.

הייתי ממליץ לך לגשת למוסך וליידע אותם על התלונות האלו, הרכב באחריות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין שום סיבה להמתין למשהו... רכב חדש אמור להיות תקין לחלוטין.

הדברים האלו לא מסתדרים מעצמם.

לך למוסך היבואן. זה גם הזדמנות מצויינת להתרשם מהשירות ולדעת אם שם אתה רוצה לטפל באופן שוטף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדובר על קיה סיד סטיישן החדשה.

התקצוקים קיימים גם בסרק בלי מזגן אבל יותר חלש מאשר אם המזגן עובד.

פורסם
מדובר על קיה סיד סטיישן החדשה.

התקצוקים קיימים גם בסרק בלי מזגן אבל יותר חלש מאשר אם המזגן עובד.

תלך לסוכנות שלהם כמה שיותר מהר,שלא יגידו שאתה עשית את הפגמים האלה.

אל תחכה עם זה,קנית רכב חדש ומגיע לך שהיא תגיע מושלמת ואם יש פגמים מהייצור תלך אליהם.

גם אם התקתוקים בסוף יתברר שככה זה אמור להיות,תלך שתיהיה בראש שקט.

תמשיך לעדכן אותנו מה אמרו לך..

חג שמח ושבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

בתור אחד שרואה ביום הרבה רכבים כאלה אני יכול להעיד שזה רעש טבעי של המנוע אותו דבר גם ביונדאי..

וחלק מהרעש שאתה שומע נובע מהמזרקים..

• תוכן חדש...